Diskusie - 4460. stránka fóra
17
Viete/pamätáte si ako vyzerala "intímna" oblasť vášho partnera pri prvom pohlavnom styku?
Viem že otázka je položená dosť hlúpo a je to pomerne osobná vec. Pýtam sa ale preto, že ja vôbec neviem odpovedať na otázku akého mal veľkého :D Bola som taká vystresovaná, že som sa neodvážila sa... Otvor fórum »
24. 2. 2012 18:51
11
Čo počúvate, keď ste v náladičke?
Otázka hovorí sama za seba, chcem sa trochu inšpirovať a, samozrejme, ma to zaujíma. :D Nemusí to byť iba keď ste v nálade, ale aj neskôr keď nálada graduje. 8-)) Otvor fórum »
24. 2. 2012 18:41
46
Lezie vám na nervy, ked váš oblúbený umelec ťažko skomerčnie ?
- Zamrzí, ale beriem to ako finálnu etapu života každého moderného umelca... peniaze skôr či neskôr zabodujú u každého
- Serie ma to, ale nič s tým nenarobím, aj tak ho mám rád
- Prestanem ho počúvať/čitať/pozerať v telke atd , odpísal sa tým u mna
Ďalšie možnosti »
24. 2. 2012 18:33- Serie ma to, ale nič s tým nenarobím, aj tak ho mám rád
- Prestanem ho počúvať/čitať/pozerať v telke atd , odpísal sa tým u mna
Ďalšie možnosti »
1
Viete o nejakom futbalovom klube al. krúžku kde by zobrali aj 15r. babu??
Viete o nejakom futbalovom klube al. krúžku kde by zobrali aj 15r. babu?? Otvor fórum »
24. 2. 2012 18:32
15
Láska ale nie celkom vydarená alebo Sloboda a novy začiatok?
- Snažiť sa všetko udrźať postarom aj napriek problémom...
- Skončiť vzťah aj napriek smútku a straty druhého...
- Reformovať úplne vzťah s ciélom nelipnuť až tak na druhom...
Ďalšie možnosti »
24. 2. 2012 18:29- Skončiť vzťah aj napriek smútku a straty druhého...
- Reformovať úplne vzťah s ciélom nelipnuť až tak na druhom...
Ďalšie možnosti »
22
Úloha
Zakryťe si ústa a nos s rukami s tým, aby medzy rukami a ústami bolo voľné miesto. Následne dýchnite. Čo cítite ? Otvor fórum »
24. 2. 2012 17:53
9
Fixný strojček -pomoc
ahojte... prosím vás viete mi poradiť ohladom strojceka? mám už vyse 2 tyzdnov na dolnych zuboch a už som si davno nan zvykla ale stále nemožem poriadne rozpravať a najme jesť... vobec mi nechutí jesť už som raz odpadla čo... Otvor fórum »
24. 2. 2012 17:33
11
Báseň na recitovanie
Mohli by ste mi prosím poradiť nejakú dobrú báseň na recitovanie aspoň na 3 minúty. Ďakujem. Otvor fórum »
24. 2. 2012 17:16
4
Maturita
Ako je to tento rok, tak aj ako po minule roky, ze staci mat pisomne nad 33, 5 % ..... a bude osobitne hodnotená pisomna - externa cast, a bez ohladu na %-ntá z nej, ustna... Otvor fórum »
24. 2. 2012 16:47
14
Odtieň farby na vlasy
Ahoj ahoj, :) budem si farbiť vlasy z stredne tmavo hnedej to totálne tmavo hnedej a dúfam že nie čiernej. Chcem sa opýtať či je dobré ak som si vybrala od Schwarzkopf Brillance- tmavo hnedá. ??... Otvor fórum »
24. 2. 2012 16:09
5
Vysoká škola Komenského BA
Chcem sa spýtať na pedagogickú fakultu odbor Učiteľstvo umelecko-výchovných a výchovných predmetov. Myslíte že budem mať nejaké to uplatnenie na trhu? Nechcem ostať na úrade práce o. O Otvor fórum »
24. 2. 2012 16:03
7
Recitácia
ahojte, mám takýto problém: Idem recitovať a potrebujem vyplniť evidenčný list recitátora http://www. sosbb. sk/slovo_postup. htm akurát neviem, či sa to niekam posiela, alebo stačí, keď si ho vezmem tam so sebou. Máte s tým... Otvor fórum »
24. 2. 2012 15:52
27
POradte nejaky dobry nezavisly film
Prosim len nie tie komercne sracky Otvor fórum »
24. 2. 2012 15:41
28
Aj vy ste v škole v prvých ročníkoch hrávali hru Pán kráľ stratil čiapočku?
Tá hra, kde je každému dieťaťu pridelené číslo a začina hra. Pán kráľ stratil čiapočku. Ja ju však nemám, má ju číslo-a povie číslo dieťaťa. To musí povedať :ja ju nemám, má ju číslo... Ak niekto povie svoje číslo, alebo... Otvor fórum »
24. 2. 2012 15:29
50
Aký máte vzťah k ľudom s maďarskou narodnosťou?
- úplne ich rešpektujem mám takých veľa kamarátov.
- nemám proti nim nič, ale vadí mi ich reč.
- je mi to úplne jedno, pre mňa sú všetci ľudia rovnakí
Ďalšie možnosti »
24. 2. 2012 15:01- nemám proti nim nič, ale vadí mi ich reč.
- je mi to úplne jedno, pre mňa sú všetci ľudia rovnakí
Ďalšie možnosti »