Diskusie - 4410. stránka fóra
10
Šlachtenie zvierat
Takže zaujýmam sa v poslednej dobe o šľachtenie zvierat. Konkrétne psou. No a chcela by som veľkého, na spodku huňatého a dlhého psa, pretože ho plánujem osedlať a chodiť na ňom do roboti. No ale... Otvor fórum »
8. 3. 2012 18:57Ako hodnotíte MLM systém z pohľadu Slováka
- čo vieš o finančnej gramotnosti na Slovensku - popíš vlastné skúsenosti a poznatky tohto systému - veríš tomu že v tomto systéme môžeš získať nové auto? - vieš ako môžeš... Otvor fórum »
8. 3. 2012 18:55
32
Baby, ako si lakujete nechty ?
- Svietivé laky , ktoré sú stredobodom pozornosti.
- Radšej jemnejšie farby...
- Trochu posilňujúcej emulzie na nechty a stačí...
Ďalšie možnosti »
8. 3. 2012 18:52- Radšej jemnejšie farby...
- Trochu posilňujúcej emulzie na nechty a stačí...
Ďalšie možnosti »
9
Hladam pesnicku
Prosím vas nevedeli by ste mi poradiť hladam pesnicku co je v uputavke na TV Doma na film Normálny život čo budu vysielať v nedelu :/ .... Ak ste niekto videli tu uputavku a viete... Otvor fórum »
8. 3. 2012 18:41
6
Autostop
Využili ste niekedy stránku www. stopar. sk ? Zaujímajú ma vaše skúsenosti. Poprípade poznáte nejakú podobnú stránku ?... Otvor fórum »
8. 3. 2012 18:31
17
Kde sa stratili?
Neviem či si pamätáte na slečny, ktoré niekedy okolo augusta/septembra pravidelne zaspamovali fotky svojimi príspevkami a rozdiel bol často len v uhle pohľadu , alebo pohody foťáka v zrkadle. Väčšinou boli blond s hrubšou vrstvou make-upu. ... Otvor fórum »
8. 3. 2012 18:28
7
Francúzština
Ahojte :) aky jazyk je podla vas dobre si vybrat k francuzstine na vysku? chcel by som prekladatelstvo-tlmocnictvo, studuje to niekto v brne alebo blave? aku mate s franinou kombinaciu? da sa to zvladat? viem, ze o tomto... Otvor fórum »
8. 3. 2012 17:57
12
Godfather, Kmotr
8. 3. 2012 17:30
10
Vačky pod očami
Ahojte, potrebujem poradit co ucinne pomaha na vacky pod ocami. Mala som nejaky roll-on z avonu ale moc mi to nepomohlo, neviem sa toho zbavit. Nebyvam dlho hore, na spanok si potrpim. Co pomohlo... Otvor fórum »
8. 3. 2012 17:18
14
Maturita Aj
Ahojky, vsetci ti co idete teraz maturovat. ako sa ucite na Anglicky jazyk? Ja neviem , slovicka vsetky si pozriet mi pride nerealne, ale ako sa mam zlepsit v tych slovickach?co robite vy? Otvor fórum »
8. 3. 2012 17:00
12
Garnier-spevnujuce telove mlieko. Pouziva ho niekto? Ze ako ste s nim spokojny? Dole je aj link
http://www. srovname. cz/garnier-zpevnujici-telove-mleko-400-ml/srovnani-cen/k. 1645736 Otvor fórum »
8. 3. 2012 16:50
79
Čo vidíš, ak sa práve teraz pozrieš cez okno von?
Čo vidíš, ak sa práve teraz pozrieš cez okno von? Otvor fórum »
8. 3. 2012 16:20
9
Sony Ericsson Xperia minu pro
rozmýšlam že si teno mobil zoberiem z orange ale ešte neviem... mala som už Xperiu x10 mini a nebola som snou spokojná tak teraz nevie... :/ Otvor fórum »
8. 3. 2012 15:39
113
Kedy je ten správny čas na sex vo vzťahu?
Spoznala som 30 ročného muža... veľmi seriózny, romantik, vzdelaný, na úrovni... všetko bolo krásne. Aj hodiny sme dokázali spolu písať, volať... bolo nám naozaj pekne. Prešiel týždeň, len týždeň! a on ma volal... Otvor fórum »
8. 3. 2012 15:03
27
Aky je rozdiel podla vás rozdiel medzi ženou ae dievčatom
Aky je rozdiel podla vás rozdiel medzi ženou ae dievčatom Otvor fórum »
8. 3. 2012 14:47
- nie
Hlasuj »