Diskusie - 367. stránka fóra
26
Nikto nechce ísť von.
Ahoj, mám 15 rokov, a už dosť dlhý čas túžim ísť s nejakou babou von. Problém je ten, že žiadna nechce... Otvor fórum »
6. 4. 2019 09:27
30
Za kým z Birdzu by Vám bolo smutno keby odišiel?
Birdzákov ubúda a noví nepribúdajú, tak si poďme povedať kto vo Vás zanechal dojem a bolo by Vám smutno keby si nechal dať banana... Otvor fórum »
6. 4. 2019 00:13
26
Nápis na odstrašenie neželanej návštevy
Obraciam sa na Vás, kreatívni ludia Birdzu, aký elegantny napis by ste si dali na dvere v hoteli/ubytovni, aby ste odplasili napadnika, ktory vám necháva lístočky s pozvanim na kávu. Otvor fórum »
5. 4. 2019 10:20
14
Koho máte v chladničke teraz, keď už je po voľbách?
- Stále Caputovu, ale expirovanu
- Neotvoreneho Mikloška, kt. vydrží ešte 5 rokov
- Harabina, na hornej poličke, lebo vyhral voľby
Ďalšie možnosti »
5. 4. 2019 00:11- Neotvoreneho Mikloška, kt. vydrží ešte 5 rokov
- Harabina, na hornej poličke, lebo vyhral voľby
Ďalšie možnosti »
17
Dnesna spolocnost
Aka je dnesna spolocnost a co vam najviac vadi na ludoch? Ked su prilis drzi, otvoreni, liberalni, konzarvativny, chyba im kriticke myslenie, vsetko kritizuju, namysleni, bez nazoru, presadzujuci len svoj nazor, ... Otvor fórum »
4. 4. 2019 20:01
20
Robíš to (1. koment) aj ty?
4. 4. 2019 19:29
34
Do akej triedy ste chodili na ZŠ?
4. 4. 2019 19:09
9
Oplatí sa pracovať v poradenskej spoločnosti ?
Kamarátkin kamarát ma prehovára aby som podnikali popri práci v ich spoločnosti: PROSIGHT Slovensko, a. s. je finančná poradenská spoločnosť od roku 2011. Svojím klientom poskytuje komplexné finančné poradenstvo v oblasti poistenia, POKRAČOVANIE v prvom kom Otvor fórum »
4. 4. 2019 17:28
8
Verejné obstarávania
Ako by sa mali podľa vás mali vyberať dodávatelia aby sa predišlo rodinkárstvu a politikárčeniu a zároveň aby sa predišlo tomu, že dodávateľ, ktorý dá najnižšiu ponuku, sa snaží okašlať kvalitu? Otvor fórum »
4. 4. 2019 12:16
- ano
Hlasuj »