Diskusie - 3661. stránka fóra
2
Prijímačky
Zdravím :) Viem že sú ešte daleko, ale chcela by som sa spýtať či tu nie je niekto kto išiel na bilingválne do Sučian a poradil mi že čo je na tých testoch a na čo sa zamerať ?... Otvor fórum »
30. 9. 2012 18:52
38
Máte z niečoho strach?,,.
Náte z niečoho strach/fóbiu odpor alebo sa vám len proste niečo hnusí? Ja mám napr. strach z odmietnutia a smrti udusením, utopením. Hnusí sa mi môj dedo kvoli svojmu novému životnému štýlu. Otvor fórum »
30. 9. 2012 18:49
8
Kartové triky?
Ahojte prosím vás kto sa tu venuje kartovým trikom (kúzlam) ? :) prosím napíšte potrebujem radu :) Otvor fórum »
30. 9. 2012 18:31
32
Kde v kostole sedávate?
- Rozhodne vpredu, modlim sa, a horuckovito listujem v modlitebnej knizke vzdy, ked sa ide spievat
- Niekde v strede, splyvam s davom a tvarim sa, ze viem preco som tu
- Niekde v bocnych lodiach, je tam menej ludi a lepsi vzduch a som mimo oci
Ďalšie možnosti »
30. 9. 2012 18:27- Niekde v strede, splyvam s davom a tvarim sa, ze viem preco som tu
- Niekde v bocnych lodiach, je tam menej ludi a lepsi vzduch a som mimo oci
Ďalšie možnosti »
17
13
Hľadám pesničku
ahojte nevie niekto názov pesničky ktorá sa podobá tejto ? http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=ZpKS0Y7PeJE je tam rovnaký hlas ale melodia ina ..hráva sa to dosť často na diskotékach Otvor fórum »
30. 9. 2012 17:42
44
Ahojte, volám sa Miška a mam problém s chlapcom.
Pol roka chcem byt s nim a aj on so mnou:) ale ja mam taku povahu ze som vzdy nieco vyviedla. On ma moje heslo a preto vzdy chodil na FB a pozeral si to tam a vzdy na... Otvor fórum »
30. 9. 2012 17:29
24
Ako ste sa naucili fotit?
Ahoj, mam otazku pre ludi, co fotia bud umelecke alebo komercne fotky alebo aj pre vsetkych, ktori vedia narabat s footaparatom ako majstri :-D Mozete mi poradit, ako sa mozem naucit poriadne fotit? Mam na mysli,... Otvor fórum »
30. 9. 2012 17:20
77
Som mladá na vzťah????
Ahojte, mám 12 rokov, ale mám pocit, že potrebujem frajera... Je to divné? Nechcem ho preto, že by som sa chcela bozkávať o to mi nejde, ale potrebujem mať niekoho pri sebe a chcem,... Otvor fórum »
30. 9. 2012 17:19
5
Prečo
Cirkev povolila úroky ? Mnoho rokov boli Cirkvou brané ako smrteľný hriech a teda akýkoľvek úrok bol braný ako úžera. Úroky brali len Židia a Kresťania to mali zakázané. Prečo to zmenili ? Otvor fórum »
30. 9. 2012 17:19
20
4
Chcem sa poradiť ohľadne tv:
Môžete mi poradiť, prečo mi nejde televízor? Nieje pokazený, normálne ho zapnem. Keď pripojím video/dvd, všetko ide v poriadku. Ako náhle chcem pozerať bez videa alebo dvd iba napr.... Otvor fórum »
30. 9. 2012 16:43
9
Aké sú najlepšie bilingválne gymnáziá v Košiciach?
Som v 8. ročníku ZŠ a chcela by som ísť na angické bilingválne gymnázium (Košice). Neviem sa však rozhodnúť :/ . Neviete mi nejaké poradiť ? Otvor fórum »
30. 9. 2012 16:40
8
Caute, neviete mi pomoct s vyberom bilingvalneho gymnazia , ja vobec neviem na jake mam ist :(
caute, neviete mi pomoct s vyberom bilingvalneho gymnazia , ja vobec neviem na jake mam ist :( Otvor fórum »
30. 9. 2012 16:39
16
Páči sa vám veľký klitoris?
Chcem sa opýtať chalanov aj mladších, že či sa vám páči alebo nepáči velký klitoris? Otvor fórum »
30. 9. 2012 16:30
13