Diskusie - 3652. stránka fóra
10
5 dôvodov prečo by mala existovať Európska únia
Negatíva a nedostatky sa hľadajú ľahšie. Určite ich vie väčšina. Ale čo tak pozitíva. Načo je vlastne dobrá a prečo by mala existovať? Otvor fórum »
3. 10. 2012 09:45
22
Co mam robit?
poradte mi prosim co mam robit... mam 17 a chcem odist z domu.. s rodicmi doma sa vkuse len a len hadam , matka ma mlati.. mam priatela v Bratislave, ktory by sa o mna postaral, ... Otvor fórum »
3. 10. 2012 09:21
14
Online seriály
Nepoznáte stránku, kde by som mohla pozerať seriály online zadarmo? Ďakujem :) Otvor fórum »
3. 10. 2012 08:08
39
Bitka o kopec
(S novím dňom nová hra aby ste sa trochu zobudili :D) Cieľom hry je čo najoriginálnejším spôsobom ovládnuť kopec. (pr. Budem sa úpenlivo modliť k bohom, aby zhodili na niekoho meteorit. Meteorit padne. Môj kopec!)... Otvor fórum »
3. 10. 2012 08:03
12
Návšteva z cudziny,,.
Keby ste mali odporučiť cudzincovi nejaké miesto na SR aké by to bolo ? ... Nechcem mesto, stačí niečo ako napr. múzeum, hrad... Čo by ste mu odporučili? Otvor fórum »
3. 10. 2012 07:42
29
Londýn - navštíveniahodné ešte-nie-notoricky-známe záležitosti
Zdravím kamoši, keďže tuším, že veľa z vás už bolo čo prebývalo v Londýne, obraciam sa na vás s prosbou o radu. Ja osobne som tam bola len "na... Otvor fórum »
3. 10. 2012 00:01
21
Masáž chodidiel
Ahojte, som tu nová, takže ospravedlňujem sa ak som to do nesprávneho fóra napísala ... Zaujímalo by ma, či je normálne keď mi priateľ stále chce masírovať chodidla, a taktiež rád mi... Otvor fórum »
2. 10. 2012 23:58
14
Poznáte nijakú dobrú metalovú skupinu podobnú Sabatonu?
Zdravím, metal moc nemusím, no Sabaton mám rád, majú takú rytmickú (alebo neviem ako to nazvať :D ) hudbu, dobre sa to počúva... Nepoznáte nijakú podobnú kapelu? Viem že ich je asi celkom dosť, no... Otvor fórum »
2. 10. 2012 23:32
8
Zhodenie servera
NAzdar predchvílou som hodil ddos útok na web myslel som si že sa mi to nepodarí a podarilo sa chcem sa spýtať ako ho opravím a môžu zistiť že som ho zhodil ja ? :) Otvor fórum »
2. 10. 2012 22:15
37
Teen seriály
Mám rada teen seriály, najmä tie s mysterioznou tematikou a momentálne nie sú žiadne nové časti, tak hľadám seriál na vyplnenie "medzičasu" :D Pozerám The Vampire Diares, Secret Circle, The Lying game, ... Otvor fórum »
2. 10. 2012 22:10Objednávali ste šaty cez e-shop
Takže objednala som si šaty z najspolocenskesaty es ká a chcem sa opýtať (aj keď je to už relatívne neskoro kedže som ich už zaplatila :( ) či niekto má skúsenosti či si už objednával z tejto stránky šaty ďakujem... Otvor fórum »
2. 10. 2012 21:55
14
Aký tunel? Rovnaký aneb menší?
Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeda :D Mám v uchu expandrík nula päťku... Mám si kúpiť tunel menší, aby mi to šlo do ucha hneď, alebo tunel tiež nula päťku a a a a a a a neviem,... Otvor fórum »
2. 10. 2012 21:47
21
Som deviatak co dalej,,.
Ahojte. v skole sme dostali napisat uvahu Som deviatak co dalej... hladala som na nete nejake referaty, clanky... ale nic som nenasla. mohli by ste mi prosim napisat ze co by som tam mala dat alebo nejaku stranku kde... Otvor fórum »
2. 10. 2012 21:46
11
Existuje na SR public speech class ?
Teda neviem či tu niečo také existuje ale v amerike niečo také je.. malo by to byť niečo ako kurz verejného prejavu.. pýtam sa preto lebo napríklad by mi to mohlo pomôcť prekonať strach z prednášania a celkovo strach z... Otvor fórum »
2. 10. 2012 21:18
9
Rozhovor dvoch ľudí
Zdravím, potrebovala by som rýchlo s niečím pomôcť. Dozvedela som sa, že potrebujem na zajtra do kabaretu dialóg dvoch ľudí (najlepšie priateľov, ideálne aby aspoň jedným bola žena). Ten rozhovor by mal... Otvor fórum »
2. 10. 2012 21:16Nejaká dobre spracovaná kniha -geography of slovakia ?
prosím vás nepoznáte ?alebo nejaku skvelu stranku, kde je to vsetko pekne rozpracovane ?nejaka dobra naglina, ktorej sa da aj rozumiet .. nejaka kniha na nete, alebo tak ..wikipedia nepomoze :D:D lebo tam je toho minimum... mam mat... Otvor fórum »
2. 10. 2012 21:14
14
Hlas
Ahoj. Mám celkom pekný hlas ale veeeeľmi tenký- viem aj celkom pekne spievať ale s tenkým hlasom takže v inej tónine- Nepoznáte nejakú pesničku kde bude niečo na môj hlas? Otvor fórum »
2. 10. 2012 20:21