poradte mi prosim co mam robit... mam 17 a chcem odist z domu.. s rodicmi doma sa vkuse len a len hadam , matka ma mlati.. mam priatela v Bratislave, ktory by sa o mna postaral, je financne zabezbeceny a plne ma podporuje-je vyznam mojho zivota. Moja matk
dakujem za podporu. Asi to tak aj urobim ale neviem, ci na to naberiem dostatok odvahy. Budem musiet !! domov sa vobec netesim , depta ma velmi-hlavne psychycky. chcem mat konecne stastny zivot
v 17-nástich rokoch dosť kruté, ale nenápisala si prečo sa tak deje, že ťa matka mláti,
za všetkým je asi príčina , treba to dobre zvážiť, ak odídeš nikdy ťa už nechcu vidieť (čo ich po čase bude mrzieť, lebo to bolo určite vyrieknuté v návale hnevu),
alebo odídeš, čo po čase "možná" oľutuješ.
je to len a len na tebe, všetko ešte raz zváž, prehodnoť a najdi zlatú strednú cestu.
@7 veru veru, bezdôvodne ti ho asi nevýčítajú, takže je to buď nejaký mafiánko, ženatý alebo starý druk. V prvých dvoch prípadoch by som radšej ostal doma so sklopenými ušami, v tom druhom by som zdrhol, ale aspon by som si ho čo najsôr vzal, nech dostaneš aspoň polovicu majetku ak sa na teba vyjebe, bo potom ostaneš na všetko fakt že sama, keď ta opusí náhodou
brigadu máš, choď k priatelovi... predsa sa nenháš hentak ničiť...len to môže komplikovať to že ešte nemáš 18... ale keď budeš mať tak ich kludne daj na súd nech ti posielajú výživné...
ak je to až také strašné naozaj zváž všetky riziká, možnosti, vízie do budúcna a na základe toho sa rozhodni.. (naozaj mu tak veríš? Nemajú tvoji rodičia absolútne žiadny dôvod na to aby s ním neboli spokojní? nedramatizuješ zbytočne ? čo škola? z čoho budeš žiť ? a čo ak sa s priateľom rozídeš? budeš sa mať kam vrátiť ? )
aj tak si urobíš po svojom, ale máš nejaký záložný plán, čo urobíš, ak utečieš za priateľom, niečo sa medzi vami pokazí a vyhodí ťa z domu? budeš sa vedieť potom sama o seba postarať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a teš sa z toho, že máš kam ísť.
veľa šťastia a pevné nervy!
za všetkým je asi príčina , treba to dobre zvážiť, ak odídeš nikdy ťa už nechcu vidieť (čo ich po čase bude mrzieť, lebo to bolo určite vyrieknuté v návale hnevu),
alebo odídeš, čo po čase "možná" oľutuješ.
je to len a len na tebe, všetko ešte raz zváž, prehodnoť a najdi zlatú strednú cestu.
ale vymysli, ako si napríklad v bratislave dokončíš školu, bude ťa aj v tomto priateľ podporovať?
Kazdopadne, je fajn, ze mas kam ist, tak tam chod, ale opatrne, aby si si tym priateom mohla byt naozaj ista.