Diskusie - 3634. stránka fóra
7
Mobil mi nereaguje na vlozenu simku, co robit?
Caute, mam problem s mobilom, znacka samsung s 5560, pouzivam ho uz takmer dva roky a vcera mi z nicoho nic napisal, ze sim karta nenajdena, tak som ho restartovala, ziaden vysledok, skusila... Otvor fórum »
8. 10. 2012 13:06
45
Máte obľúbený hlas?
Myslím tým niekoho, (kľudne aj herci, speváci atď. ) koho hlas sa vám strašne páči, máte ho už len preto radi a dokázali by ste ho počúvať donekonečna (a ešte ďalej) ? Ak áno, ... Otvor fórum »
8. 10. 2012 13:06
4
Socialne stipndium
poculi ste nieco o zakaze? vraj je zakaz vyplacania na neurcito.. viete nieco viac? Otvor fórum »
8. 10. 2012 12:59
38
Budúcoroční maturanti - kam sa chystáte na výšky?
Ahojte! :) Tohtoroční tretiaci na 4-ročkách, alebo 4-táci na 5-ročkách :) Kam sa chystáte na vysoké školy? Už ste nad tým rozmýšľali? Ja osobne mám práve strašný chaos, ... Otvor fórum »
8. 10. 2012 11:25
13
Vlk na videu
Ahojte, prosím vás, hľadám jednu pesničku, je tam v klipe taká vlčica, neviem, ako sa to volá... Ďakujem pekne ak viete o čo ide a poradíte Otvor fórum »
8. 10. 2012 11:16
7
Bilingválne gymnázium alebo radšej nie?
Ahojte Birdzáci ; ) Potrebovala by som poradiť v jednej záležitosti.. veľmi by som chcela ísť študovať na bilingválko (so zameraním na angličtinu), lenže neviem , čo mám očakávať a bola by som veľmi vďačná, keby sa... Otvor fórum »
8. 10. 2012 10:49
3
Štúdium Vodnej dopravy v Žiline
Ahojte, chcela by som sa opýtať ohľadom štúdia Vodnej dopravy na Žilinskej univerzite, fakulta PEDAS, či sa to dá v pohode zvládnuť. Hlavne čo sa týka matiky, ktorá je na prijímačkách a počaš... Otvor fórum »
8. 10. 2012 08:33
12
Ktoré cereálie sú najzdravšie?
Ahojte :) sú podľa vás cereálie vôbec zdravé? .. lebo v niektorých je dosť cukru, takže neviem..nie je to potom skôr sladkosť? Otvor fórum »
8. 10. 2012 08:28
28
Blbosť,,.
Akú najväčšiu blbosť ste doteraz vo svojom živote počuli? Niečo nad čím sa aj teraz možno pousmejete alebo sa vám len rozum zastaví... Napr. ja som počul, že bude nový birdz :D :D... Otvor fórum »
8. 10. 2012 07:09
22
21. 12. 2012 ,,,,ANKETA
- verim, že .......sa nic nestane.
- verim, že ......nastane doba temna pre tuto planetu a bude sa to dotykať aj mna osobne.
- verim, že .......niekde na planete dojde ku katastrofe ktor sa ma nedotkne osobne
Ďalšie možnosti »
8. 10. 2012 01:00- verim, že ......nastane doba temna pre tuto planetu a bude sa to dotykať aj mna osobne.
- verim, že .......niekde na planete dojde ku katastrofe ktor sa ma nedotkne osobne
Ďalšie možnosti »
7
Len seriózne
Chcela by som sa Vás opýtať. Má niekto skúsenosť s brigádou typu zber pomarančov alebo iného ovocia ?..Zúčastnili ste sa niekto už na niečom takom ?..Je to ťažká práca ?..Koľko ste si tam zarobili ak nepočítam náklady na stravu... Otvor fórum »
7. 10. 2012 23:51
10
Podarilo sa vám nájsť notebook?
Napadla mi zaujímavá otázka na diskusiu: Podarilo sa vám nájsť len tak niekde položený notebook? Ak by sa to hypoteticky stalo, čo by ste robili? A ešte by ma zaujímalo: Ako... Otvor fórum »
7. 10. 2012 23:09
3
CP
Viete dohodit nejaku stranku kde sa zistuju ceny listkov na vlak/ bus , ked na cp. sk to vzdy nie je, a orientujem sa podla toho :) Otvor fórum »
7. 10. 2012 22:26
10
Školská televízia
Vážení a milí (budúci) diváci... :D Priatelia, ak by ste si mohli určiť/vybrať čo by mala televízia vysielať, tak, čo by to malo byť? Čo by vás zaujímalo?! Aké... Otvor fórum »
7. 10. 2012 21:15
33
Hudba!
Počúvate dubstep? :D Jak hej tak mi sem pekne dajte linky na vaše oblubene :D Otvor fórum »
7. 10. 2012 21:05
26
Darček priateľke na stužkovú?
Chcel by so msa vás opýtať, aký darček by som mal kúpiť priteľke na stužkovú. Chodíme spolu dva mesiace. Povedzme že cenovo do 50 euro. Vôbec neviem čo sa kupuje, tak ocením každú radu. Otvor fórum »
7. 10. 2012 21:03