chcela by som sa opýtať ohľadom štúdia Vodnej dopravy na Žilinskej univerzite, fakulta PEDAS, či sa to dá v pohode zvládnuť. Hlavne čo sa týka matiky, ktorá je na prijímačkách a počaš štúdia . Chcela by som študovať tento odbor, ale externe.
Ahoj. Matika je ťažká na prijímačkách, treba si naštudovať potrebnú literatúru, ktorá sa dá zakúpiť v univerzitnej knižnici v Žiline . Predmety tam sú nasledovné: Všeobecná ekonomická teória - to je taký biflovací predmet, je toho primerane veľa, je to v pohode, informatika - keby tam neučil jeden trtko tak je to fajn , fyzika je horor, ale dá sa to prežiť, geometria je dosť ťažká, treba sa zamyslieť nad tým, prerysovať si všetky práce čo profák bude dávať, ale je to dosť ťažké, nejaké to doučko by to ale mohlo spraviť, dopravná a spojová sústava je úplne v pohodičke a matika sa da v pohode zvladnut. Uz na VS neni taka hrozna ako na prijimackach, na prijimackach su dost tazke priklady, ale na VS uz potom sa ta matika da ... pokial ta bude ucit Durica ... To som ti napisala vlastne ako to je prvy semester, na zaciatku dostanes sok, ze to co od teba chcu, ale potom je to v pohode, po prvych zapoctoch zistis, ze to az take hrozne nie je .... a k tomu ci ist externe ti neviem povedat....
Ale inak ty sa ucit ani nemusis ak chces ist na vodnu dopravu ... tam vacsinou tych co sa prihlasia zoberu, lebo je maly zaujem o tento odbor, ktory potom ponukaju tym, ktory sa hlasili na ekonomiku a manazment alebo na elektronicky obchod a manazment.... lebo tam je ten zaujem podstatne vyssi a vo vacsine pripadov je nedostatok miesta, napr. kamoska co chodi na vodnu dopravu tak napisala prijimacky na 35 bodov zo 100 bodov a na ekonomiku ju nevzali ale na vodnu dopravu ano ... tak sa nemusim nejako bat, su tam aj vseobecne testy na prijimackach za 40 bodov, matika za 40 bodov a cudzi jazyk za 20 bodov. ... takze podla mna pohoda
Ahooj Teruška41, ďakujem za info, naozaj. Si mi to troška priblížila aspoň. Tú literatúru na príjimacie skúšky už mám zakúpenú, tak po trošku si to kukám. Hlavne tá matematika to bude niečo Pôjdem skúsiť, nič za to nedám aj tak. A chcem ísť externe, pretože pracujem. A ty navštevuješ tieš vodnú dopravu, alebo niečo iné?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty