Diskusie - 3440. stránka fóra
48
WC na školách
Počas mojich dumiek pondelkových som prišla na jeden fakt. Na mojej škole je asi rovnaký pomer chlapcov a dievčat. No napriek tomu my máme 5WC, a chalani len 2 (z toho jedno je v... Otvor fórum »
3. 12. 2012 15:38
16
Anglina,,.
Ahoj, som studentom gymplu a som v prvom rocniku a ucitelka si ma vybrala z angliny na olympiadu, lebo mi asi veri -. - ale mam strach, pretoze som nikdy na ziadnej olympiade nebol a vonkoncom nie... Otvor fórum »
3. 12. 2012 15:37
32
Fínsky jazyk
Ahojte, chcem sa spýtať či niekto z vás študuje na UK fínsky jazyk. Pomôžu mi hociaké info či už kolko ludí sa tam hlási a kolko berú, či sa to dá študovať aj s nemčinou a vôbec či... Otvor fórum »
3. 12. 2012 15:36
40
Periete si novo kúpené oblečenie? Či si to dáte na seba len tak?
- Ano, periem si veci, ktoré si nové kúpim. Bojím sa baktérii
- Nie, neperiem si veci, ktoré nové kúpim. Baktérii je okolo dosť, takže to neriešim. Operiem neskôr
- Pre tých čo sú vždy odveci
Hlasuj »
3. 12. 2012 15:31- Nie, neperiem si veci, ktoré nové kúpim. Baktérii je okolo dosť, takže to neriešim. Operiem neskôr
- Pre tých čo sú vždy odveci
Hlasuj »
35
Cereálie so studeným alebo teplým mliekom ?
Ako jedávate cereálie? so studeným alebo s teplým mliekom ? Ja napríklad Nequik so studeným a Chocapic s teplým inač nie :D Otvor fórum »
3. 12. 2012 14:39
3
Ake mate skusenosti so zubarkou na Prednadrazi v Trnave Pinterovou Bohumilou?
Potrebovala by som vediet ako ste s nou spokojny ak ju poznate a ake ma ceny. Diiiik mockrat :)) Otvor fórum »
3. 12. 2012 14:38
4
Milé pani učiteľky/učitelia
chcela by som Vás poprosiť o učiteľskú pomoc. naša škola nieje ochotná platiť mesačný poplatok a koli tomu nemôžem navštevovať túto stránku www. zborovna. sk. ak by sa našiel niekto ochotný kto by mi vedel poskytnúť jeho... Otvor fórum »
3. 12. 2012 12:59
1
Sociologia
je tazka statistika na sociologia na ukf v nitre? ked neviem matiku a bude tam statistika podari sa mí to vystudovat? Otvor fórum »
3. 12. 2012 12:52
19
Ktoré z týchto cereálií máte najradšej?
3. 12. 2012 12:16
11
Espresso kavovar
Chcel by som si kupit espresso kavovar, hladam nieco vhodne, viete mi poradit, mate s nejakymi konkretnymi skusenosti? Asi by som skor preferoval aj taky, ktory mi kavu zomelie. Otvor fórum »
3. 12. 2012 12:12
39
20
Vynález,,.
Keby ste mali možnosť byť bohatým vynálezcom na aký projekt by ste sa zamerali? Čo by bol váš prelomový vynález? Otvor fórum »
3. 12. 2012 11:38
12
Vianočné knihy
Čítali ste v poslednom čase nejakú dobrú zaujímavú knihu? Sem s jej názvom! Zháňam nejaké tituly čo by som si mohla dať kúpiť na Vianoce... radšej nech mi všetci pokupujú knihy ako nejaké zbytočnosti :) Akéhokoľvek žánru- psychologickú, ... Otvor fórum »
3. 12. 2012 11:32
48
Koniec sveta !!!
čo bysom robil v den konca sveta napriklad 21. 12. 2012 :D skrývať sa to asi nie, posledny sex? to asi nie :D posledne jedlo ? asi tiež nie ,, neviem asi , by som si zapalil cigaretku a jednoducho... Otvor fórum »
3. 12. 2012 10:54
2
Súkromná stredná umelecká škola Žilina
Na túto školu sa robia talentové skúšky. Kto tam chodil ako tie talentovky vyzerali. Alebo kto bi mi aspoň čiatočne povedal, na čo sa mám pripraviť. :D Otvor fórum »
3. 12. 2012 10:12
14
Zivot na intrakoch
Ahojte Chcem sa spytat, ako to vyzera na vysokoskolskych intrakoch v Bratislave. Ci tam je nejaka zabava, alebo vsade ticho a klud a vsetci zabiti pred notebookmi. Otvor fórum »
3. 12. 2012 09:19