Diskusie - 3439. stránka fóra
31
Je tu niekdo kto by sa chcel ropravať o Bohu?? alebo su tu niejaky krestania co by pokecali ?? :)
Je tu niekdo kto by sa chcel ropravať o Bohu?? alebo su tu niejaky krestania co by pokecali ?? :) Otvor fórum »
3. 12. 2012 20:02
9
Živnosť+Tvorba www
Zdravím , rád by som od 18 začal robiť www stránky za peniaze. Zistil som si že je potrebná živnosť , a ako ju založiť ale nejak sa neviem nájsť jednotné otázky na nejaké veci tak by som bol... Otvor fórum »
3. 12. 2012 19:55
12
Aká pesnička ?
viete o nejakej pesničke, ktorou sa dá naznačiť, že mi na niekom záleží, prípadne, že ho chcem spoznať viacej... ? Otvor fórum »
3. 12. 2012 19:53
17
Pomoc s voľbou a výberom
Tak zdravím Birdzákov ! :) Môj mozog práve trápi jedná dilema. Som študentom SPŠ Elektrotechnickej v KE. Túto školu som si vybral ako deviatak v eufórii, ako funguje elektronika, ... Otvor fórum »
3. 12. 2012 19:52
12
Je to možné?
mám na vás silnú otázku. :D keby človek prestal poškodzovať ozónovú vrstvu tak by sa ozónová diera zacelila? čo mislíte? vedel by mi to niekdo aj visvetliť že prečo hej či nie? :D Otvor fórum »
3. 12. 2012 19:43
19
Pokrokove uspavanie
:D ste to videli ? mohla by to byt novsia metoda uspavania modernej doby :D, ta mama je super :D Otvor fórum »
3. 12. 2012 19:36
26
Olivy -
- chutia mi a mám modré oči
- chutia mi a mám zelené oči
- chutia mi a mám hnedé oči
Ďalšie možnosti »
3. 12. 2012 19:29- chutia mi a mám zelené oči
- chutia mi a mám hnedé oči
Ďalšie možnosti »
2
Ako prpiojiť bezdrôtový ovládač Dualshock k PS3?
zdravim vas mam problem s kamosom hrame cod waw a hrame cooperatovu spoilu lenze jeden dualshock je pokazeny a vzdy sa cez hru vypne zapne blika hocijak viem ze ma zly kontakt takze ako ho pripojit aby isiel bez... Otvor fórum »
3. 12. 2012 19:11
9
Apple
Prezraďte mi... snažím sa vytvorť si free Apple ID. Povyplňovala som všetky dotazníky. A dostala som sa až po to kedy by mi mali poslať overovací mail. Lenže.... žiadny mail mi neprišiel. Prečo? Trvá to... Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:31
28
Medicína
Aahoj :D :D som v 3. na strednej. Mám šancu dohnať chémiu do maturity + prijímačiek, ak z nej takmer nič neviem? :D Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:22
14
Gympel
Ake su najlepsie bilingvalne gymple na SR? Podavam si prihlasku do Sucian, ale potrebujem este jedno, ktore ale neni ani v BA ani v Kosiciach (osobne dovody). Rozmyslam nad Vrbovym a Cadcou, ale neviem... poradte... Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:18
2
Filmove prava
Ahojte, neviete nahoodu ako to funguje s filmovymi pravami ? Ak chcem nieco niekde premietat, nieco ako kino, tak kde si mam ist vybavit potrebne povolenia ? Nieco ako soza ale pre film. ... Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:09
21
Pijete kavu? A chcete pit zdravu kavu?
Dobry vecer... Na svete je novinka je to zdrava kava vela ludi ma problem s pletou .. Mam syna vo veku 14 rokou... Ma... Otvor fórum »
3. 12. 2012 18:05
11
Vydieranie
Čauté, prednedávnom som videla jeden seriál (ale to je teraz vedľajšie), v ktorom sa riešilo niečo s vydieraním... Tak ma napadlo. Čo by ste robili, keby vás niekto vydieral? Spoliehali by ste sa na políciu v takomto... Otvor fórum »
3. 12. 2012 17:59
34
Chodíte do fitka sami, alebo máte svojho "parťáka" ?
Tak ako to u vás je za predpokladu, že chodíte do fitka? Ja totižto nemám s kým chodiť a sám tam moc nechcem ísť, cítil by som sa trošku blbo asi..Čo si pomyslíte o človeku, ktorý je tam... Otvor fórum »
3. 12. 2012 17:35
43
Liek na šťastný život,,.
Existuje tu veľa tém o tom čo je pre vás v živote najdôležitejšie a čo robí vaš život lepším... Tak by ma len trochu zaujímalo aký vy máte recept na správny život? Čo by sme mali robiť... Otvor fórum »
3. 12. 2012 17:14