Diskusie - 3287. stránka fóra
35
Rozložia sa silikónové implantáty v hrobe? po koľkých rokoch? :D
Nudím sa, nemám ešte nijaký retardovaný blog ani status a napadlo ma, že koľko môže trvať niekomu po smrti, kým sa mu rozložia jeho(jej) silikónové implantáty. :D Bude to trvať dlhšie alebo kratšie ako kosti? Otvor fórum »
8. 1. 2013 23:47
27
Medicína, Psychológia :( čo?
Ahojte takže študovala som ekonómiu, ale vôbec ma to nenadchlo tak som sa nato vykašľala. A teraz sedím doma a premýšľam nad tým kam ďaľej veľmi vážne som začala uvažovať nad medicínou lenže z chémie a biológie som mala hrozné... Otvor fórum »
8. 1. 2013 22:55
62
Problémy s sexom.
Trošku mi páchne penis, viete? Z dierky s ktorej cikám a striekam mi vyteká hnis žlto hnedý hnis, ktorý má špecificku arómu, a to arómu pokazeného parižského šalátu. ... Otvor fórum »
8. 1. 2013 22:53
26
Dá sa získať??
Hľadám tu niakú rozumnú radu...., kamaráta ktorý je čerstvo vo vzťahu som sa pýtala či je zaľúbený. povedal že nie len si rozumejú. Potom sme išli von a niak sa to zvrtlo, žiaden sex..ale skoro. ... Otvor fórum »
8. 1. 2013 22:51
9
Minecraft
Už dve hodiny sa snažím spustiť mod v Minecrafte.. a ani za toho pána boha mi to nejde.. áno šla som aj podľa retardovaných návodov čo robil Ježišek1 z Minecraft Boxu ale bohužiaľ.. neviem kde robím chybu... Otvor fórum »
8. 1. 2013 22:19
24
Neznášam keď mi Hitler ukradne nutellu :´´-(
Neznášam keď mi Hitler ukradne nutellu :´´-( Otvor fórum »
8. 1. 2013 22:15
16
Sos mi vida - Rany z lásky
Ahojte páči sa vám štýl obliekania Natalie Oreiro? Aký je to vlastne štýl ? :D Otvor fórum »
8. 1. 2013 22:14
57
Čo vy a čaje?
Len ovocné, či aj zelené, biele, žlté... ? :) S cukrom, či bez? Kto je ešte taký maniak do čajov ako ja a prišiel im na chuť? Otvor fórum »
8. 1. 2013 22:13
13
PLS like http://www.facebook.net/DirtyDutchMusicPage
Jasne##dam, ze si to ty## nie dik Otvor fórum »
8. 1. 2013 21:47
7
Test !!!! SÚRNE
Prosím vas je tu niekto kto chodí na UMB do BB a má hodiny s Lipnickou?? poterbovala byy som súrne vedieť či dáva tesy s možnostimi alebo na doplňovanie Otvor fórum »
8. 1. 2013 21:37
24
Česko-Slovenská filmová databáza
Chodíte na CSFD? Chodíte len pozerať hodnotenia/komentáre/trailery, alebo aj prispievate? Hoďte link na svoj profil :) /rád si ho pozriem, si ťa pridám :D / Otvor fórum »
8. 1. 2013 21:20
56
Ako mam posobit ako stetka?
Velmi sa mi paci taky stetkovsky vyzor, ze ked prejde dievca okolo poviete si ze, vyzera ako stetka. Ja viem ze je to divne ale proste chcem tak posobit , poradne mi ako to mam docielit? Otvor fórum »
8. 1. 2013 21:19
24
13
Parapsychologia
Je nejaký kurz alebo škola kde sa dá o tom zistiť viac alebo študovať? :) Otvor fórum »
8. 1. 2013 20:53- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- Technical Death metal
- Technical Brutal Death Metal
Ďalšie možnosti »