Diskusie - 3267. stránka fóra
27
Tabletky na pamäť
Chcela by som sa opýtať, či niekto z vás berie tabletky na pamäť, a či pomáhajú... Ja v poslednej dobe keď sa učím tak v pohode viem, ale keď príde písomka, tak mi všetko vypadne... Otvor fórum »
14. 1. 2013 16:29
9
Nové okuliare
Od dneška nosím okuliare +0, 75. Na blízko je to v pohode ale keď pozerám do diaľky, kým sa nezapozerám dlhšie tak vidím trošku rozmazane akoby mi to ťahalo oči. Mali ste niekto podobný problém ? Otvor fórum »
14. 1. 2013 16:29
17
Velka potreba vs kamarat/ka
Otazka znie: co robite ked musite na velku potrebu niekde kde mate k dispozicii iba spolocne wc a ide s vami kamarat/ka znamy/a a steny nie su dva krat protihlukove. Dokazete sa normalne vyprazdnit? Nevadi vam ked pocuje vsetky... Otvor fórum »
14. 1. 2013 16:25
18
Vie mi niekto povedať kde sa dozviem v akej budove sa budu v BA robiť prijímačky na Masarykovu?
Poprosím bez hlúpich pripomienok Otvor fórum »
14. 1. 2013 15:43
15
Kedy naposledy a prečo vás naštval nejaký učiteľ??
no mňa teda riadne naša sprostá ruštinárka ktorá ani nevie že čo učí a inak známkuje deti ktorých rodičov pozná, skrátka tá ma dnes tak vytočila ako ešte nikto nikdy. a vás? Otvor fórum »
14. 1. 2013 15:02
43
Dokážete spať vedľa psa?
Zobudíte sa v noci na to, ako sa na vás pozerá, prípadne vás oblizuje.. pre kamošku úplný horor, ani mne to nie je dvakrát príjemné :D Mám na mysli tak kvalitne veľkého... Otvor fórum »
14. 1. 2013 14:29
14
Insanity workout
Máte niekto skúsenosti alebo vôbec počul o tom už niekto niečo? http://www. youtube. com/watch?v=ZLK28BHJDd8 Otvor fórum »
14. 1. 2013 14:12
2
Gymnazium externe
zdravim, chcem sa spytat ake mate skusenosti so studiom gymnazia externe.. ja studujem uz druhy rocnik denne ale uvazujem ze by som presla na to externe Otvor fórum »
14. 1. 2013 14:02
11
Filmy - chalani
chalani, poradte, ake filmy vas bavia? :) ... pride ku mne priatel(24rocny) a chceli by sme niečo pozriet ..tak nech stiahnem vopred nieco... dakujem :) Otvor fórum »
14. 1. 2013 13:58
40
Prvá výplata
Pochválte sa ako ste minuly svoju prvú výplatu :) poprípade sa pochválte aj tým aká velká výplata bola :D. . Otvor fórum »
14. 1. 2013 13:13
14
Viete dobre spať počas skúškového/testového obdobia?
- Nie, v noci sa stále budím.
- Nie, v noci sa väčšinou učím a spím málo (pre nočné vtáčatá).
- Nie, neviem vôbec zaspať.
Ďalšie možnosti »
14. 1. 2013 12:55- Nie, v noci sa väčšinou učím a spím málo (pre nočné vtáčatá).
- Nie, neviem vôbec zaspať.
Ďalšie možnosti »
7
Hang-inštrument
Taketo poznate ? Je to dost chillout ze .. http://www. youtube. com/watchfeature=endscreen& v=anLfInRPPz4& NR=1 Otvor fórum »
14. 1. 2013 12:43
31
Premárnenie života
Zopár ľudí mi povedalo aby som si nepremárnil život kvôli Žanete. Keď ma nechce (aj keď ja dovôd toho prečo ma nechce stále nepoznám pretože Žaneta niečo tají. Niečo čo by som mal vedieť) aby som sa na... Otvor fórum »
14. 1. 2013 11:44
18
Výzva pre,,.
Napísala údajne niekoľkým osobám prečo so mnou vôbec strácajú čas. Veď nech napíše prečo ma nechce. Ale nech napíše skutočný dôvod a nie iba to čo vyhovuje len jej samej. Je taká naivná, že neviem prečo... Otvor fórum »
14. 1. 2013 10:59
9
Výroky slávnych a význam - pomoc
Kto povedal: Radujem sa, teda som! (a čo tým myslel)? Keby lev vedel hovoriť, nemohli by sme mu rozumieť. (tiež autor a čo tým je myslené, ďakujem) Otvor fórum »
14. 1. 2013 09:33
39
Predstavujete si pri sexe s partnerom obcas niekoho ineho?
14. 1. 2013 08:57- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 5 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR