Diskusie - 3257. stránka fóra
7
(Pre dievčatá)Užívate alebo ste užívali niekedy Lunyttu?
Ahojte dievčatá. Chcela som sa opýtať, že či ste niekedy užívali alebo užívate Lunyttu(antikoncepciu). Ak áno tak či máte nejaké vedľajšie účinky a či Vám menštruácia príde načas. A takisto chcem vedieť, že ak ste ju vysadili či boli nejaké... Otvor fórum »
17. 1. 2013 00:53
13
Bicykel
Prečo je v ľavom dolnom rohu na tvojej webke, pred nápisom Birdz, bicykel..? (neklikateľný) Otvor fórum »
16. 1. 2013 23:41
32
Kam ísť?
Prosím o radu. Nebaví ma matematika a ani cudzie jazyky. Maturujem z občianky tú mám rada a z dejepisu ( no to je maturita dobrovoľne nasilu). Čo by ste išli na mojom mieste... Otvor fórum »
16. 1. 2013 23:10
30
Zapíšte si niekde 5 vašich (ne)obľúbených charakterových vlastností, alebo vecí, činností, ktoré (ne)máte radi. Až potom kliknit
Je mi celkom jasné, že sem skoro každý klikol bez toho, aby si niečo zaznamenal, ale to potom nie je hra, preto si to zaznamenajte teraz, skopírujte a riaďte sa nasledujúcimi inštrukciami: ... Otvor fórum »
16. 1. 2013 22:58
9
Pomaly sa to začína,,.
Prosím Vás čo to má byť? A čo je CSS? ..........Som tu jediný debil? A máte ešte vianočnú výzdobu?? Otvor fórum »
16. 1. 2013 22:57
7
Earthworm Jim
Pamätáte si ešte na hru Earthworm Jim (1 a 2) z čias SNES a Megadrive/Genesis konzolovej generácie? Hra vyšla aj na PC a časom hádam na všetky platformy... original gameboy, gameboy advance, iOS, nedávno vyšiel na xbox/ps3... Otvor fórum »
16. 1. 2013 22:39
35
Fajcenie
Mozu ucitelia v priestoroch skoly fajcit?? Ked je vycapene Zakaz fajcenia nemalo by sa to tykat vsetkych co do arealu skoly vojdu? Spoluziak dostal minule zapis ze mal cigaretu nehoriacu v ruke. Profesorka mu dala zapis ze propaguje drogy... Otvor fórum »
16. 1. 2013 22:24
19
CS5
vie mi niekto poradiť, ako sa robi v PS jeden veľký obrázok zložený z veľkého množstva fotiek? /neviem ako sa to presne volá... ale asi nie koláž/ alebo niečo takéto - http://www. designby. sk/media/designs/cemf-2011/centraleuropeanmusicfestival_2011_01. jpg Otvor fórum »
16. 1. 2013 22:00
6
X com
XCOM: Enemy Unknown 2012 Kto prosim hral tuto hru a nevie nahodou ci sa daju ziskat spet clenovia rady :) ak hej dajte vediet ako :) Otvor fórum »
16. 1. 2013 21:56
28
Teplota v izbách
ake mate teploty v dome respektive v izbach ? takze ja mam v mojej izbe 17 v obyvacke je asi 26 v kuchyni 21 v chodbe je kosa ale neviem kolko tipujem tak 13 v kupelni asi... Otvor fórum »
16. 1. 2013 21:53
8
VHS na DVD
ked davam vhs-ku na dvd tak som musel pouzit az 2 DVD, comu nerozumiem, ako nieco tak zastarale ako VHS moze mat viac ako 4 GB ... chcem sa teda opytat ci neviete o sposobe ako dat... Otvor fórum »
16. 1. 2013 21:50
2
Skúsenosti s AUDIT, ANALÝZY, PLÁNOVANIE?
Ahojte, má niekto skúsenosti s nejakou firmou, ktorá robí audit, plánovanie a analýzy? Ak áno, čo si o tom myslíte ... Je to dobrá vec ako práca, či je blbosť? Vaše skúsenosti ako pracovník???... Otvor fórum »
16. 1. 2013 21:46
24
KONDOMY
ake kondomy su najspolahlivejšie , aka značka?... delia sa kondomy aj podla niečoho ineho ako značky?? čo znamena ked je spermicidny kondom?... da sa zakupit normalne v obchode, používate ho?..je bezpečnejši? Otvor fórum »
16. 1. 2013 21:28
45
Bozk
Myslite si o sebe ze sa viete dobre bozkavat? Uz vam niekto povedal ze sa bozkavate zle/dobre? Kolko ste priblizne mali bozkavacich partnerov? A aky typ bozku mate najradsej? :) dik Otvor fórum »
16. 1. 2013 21:15
8
Trnava-kde kupim farby na tvar?
Trnavaci, alebo niekto kto pozna dobre Trnavu, neviete kde kupim farby na tvar, potrebujem lebo organizujeme karneval a chcel by som byt:http://www. google. sk/imgres?hl=cs& tbo=d& tbm=isch& tbnid=bGgR-Vll14ryfM:& imgrefurl=http://www. bodypainting Otvor fórum »
16. 1. 2013 21:02
22
Ako často si striháte nechty na nohách?
16. 1. 2013 20:45- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR