Diskusie - 3249. stránka fóra
8
Ako opravim Web and world v mobile nejde mi a uz som skusala vsetko
ako opravim Web and world v mobile nejde mi a uz som skusala vsetko Otvor fórum »
19. 1. 2013 17:54
22
Asaf Avidan- One day . DDD
NOO neviem či o tom viete ale tu pesničku spieva muž :D Všakže si vacsina z vas myslela ze to spieva stara cernoska ?!:D ..ja som ako v šoku teraz Otvor fórum »
19. 1. 2013 17:30
36
Farba terajška
Akú farbu by ste priradili obdobiu, ktoré práve zažívate? Respektíve, ktorá farba vo vašom súčasnom živote dominuje? Pokúste sa zamyslieť nad tým, akou farbou by ste vystihli vaše pocity, momentálnu situáciu i to, čo vás... Otvor fórum »
19. 1. 2013 17:28
6
DOD lekárska fakulta (Komenského)
Prosím vás, neviete niekto či už mala lekárska fakulta Univerzity Komenského deň otvorených dverí? Lepšie povedané, kedy má? :) Otvor fórum »
19. 1. 2013 17:11
26
Aké ženy sa vám páčia?
... nemyslím cici-rici, ale skôr make - up a ostatné farbičky. Mne osobne sa páči žena nenamaľovaná. Ako vám? Otvor fórum »
19. 1. 2013 16:56
9
Poraďte film :)
Nepoznáte prosím vás nejaký babský alebo teenagerský film.... Niečo ako sorority wars .... Aby sa to týkalo koľají na univerzitách - beta, delta, kappa, gamma.... Ďakujem :) Otvor fórum »
19. 1. 2013 16:31
3
Kto tu má ipad alebo iphone že by sme dačo zahraly ??? / a ake hry
Tak aké hry mate najradšej ??? Otvor fórum »
19. 1. 2013 16:29
31
Jano vezmes si ma ?
Dnes som v dobrej restauracii s mojou krstnou mamou ktora ma prisla navstivit . A videl som tam dost pekny par cierno vlase dievca s velmi prenikavimy sivimi ocami a hnedovlaseho kusok pomamateneho chlapika . No a potom... Otvor fórum »
19. 1. 2013 16:29Konzervatorium Banská Bystrica
Cawello ... je tu prosim niekto , kto chodi na toto konzervatorium ? Chcela by som sa len nieco opytat . Dakujem :- ) Otvor fórum »
19. 1. 2013 16:06
3
Dess na pise.sk (CSS)
Ahojte :) Mám web cez pise. cz, ale stále tam neviem spraviť dess :( Na výber sú tam len farby, ale ja chcem niečo originálne. Neviete mi niekto pomôcť spraviť dess? Musí to byť CSS :( Thx... Otvor fórum »
19. 1. 2013 16:05
8
FRINGE
Tak a je to tu dnes po piatich rokoch skončil podľa mňa jeden z najlepších seriálov. Poznáte tento seriál, ako sa vám páčil a čo hovoríte na finále... ? =) Otvor fórum »
19. 1. 2013 14:59
24
Veľký prieskum, prosím hlasujte! Mesto vs. vidiek, kde chcete žiť?
19. 1. 2013 14:48
9
Dajú sa niekde na Slovensku kúpiť cukríky Jelly Belly/Beans ?
Najlepšie v Košiciach.. Tak žeby som to nemusel objednávať, lebo pár eshopov som už našiel. . Otvor fórum »
19. 1. 2013 14:48
11
Kto je za tým?
Niekto ju prinútil aby sa so mnou nemusela dať dokopy. Ona sa bojí dať sa so mnou dokopy a nie preto žeby nechcela. To je rozdiel. Nie nadarmo mi napísala, že som si podľa nej dojebal... Otvor fórum »
19. 1. 2013 14:42- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR