Diskusie - 3247. stránka fóra
13
Nejaký online program na učenie angličtiny?
Lebo všade sú pekné programy na jazyky, ale menu je v angličtine :D s čím mám ja problém :/ ... takže niečo slovensko anglické nepoznáte? Otvor fórum »
19. 1. 2013 22:53
25
Akej farby máte izbu?
Vymenujte všetky farby čo máte v izbe. Alebo len akej farby máte steny v izbe alebo farbu celej izby. :D :D (táto téma tu ešte nebola) :) Otvor fórum »
19. 1. 2013 22:46
22
Máte niekedy pocit, že ste sa mali narodiť v inom storočí ?
- áno, v minulosti, táto sprostá rýchla doba nie je pre mňa
- áno, v budúcnosti
- nie, som spokojný s dobou v ktorej žijem
Ďalšie možnosti »
19. 1. 2013 22:43- áno, v budúcnosti
- nie, som spokojný s dobou v ktorej žijem
Ďalšie možnosti »
12
Mapa
Ahojte, potrebujem vašu pomoc. Neviete o nejakých online mapách alebo programe s mapami, kam vypíšem miesta, ktoré chcem vidieť, a ono mi ich to spojí a ukáže mi to trasu kadiaľ mám ísť? :) ... Otvor fórum »
19. 1. 2013 21:27
2
Hudobné vydavateľstvo
Ahojte, keď má interpret záujem ponúknuť jeho tvorbu hudobnému vydavateľstvu, o čo tam potom ide? Ak sa ho rozhodne prijať, podpíšu nejakú zmluvu? A aké práva má to vydavateľstvo na autorove pesničky? V... Otvor fórum »
19. 1. 2013 21:18
16
Bolesť hlavy
Ahoj ľudia, potreboval by som poradiť nejaké tabletky proti bolesti hlavy prípadne aj hrdla.. píšte aj skúsenosti s jednotlivými liekmi, potrebujem žeby to zabralo čo najskôr :) Diky za vaše odpovede (thumbs) Otvor fórum »
19. 1. 2013 21:14
19
Ktorý foťák si mám vybrať?
Takže hľadám nejaký foťák do 150€, kt. by robil pekné fotky. (na dovolenku, aby aj budovy fotil pekne, portréty, makro, prírodu) Rozhodujem sa medzi týmito ale ak máte... Otvor fórum »
19. 1. 2013 21:14
21
Klik pre štastie (klikprestastie..)
Idem kliknúť, rád podporím dobrú vec##Nekliknem ani za Boha! Proste nie! Nie nie a nie! Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:33
10
Hľadám sponzora na minecraft server
Zdravím, hľadám sponzora na minecraft server. Kto má záujem nech mi napíše súkromnú správu. Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:28
26
Vysoká škola psychologie alebo sociologie
ahojte potrebovala by som poradiť ..chcem ísť teraz na vš ale neviem či nejaký rozdiel medzi odborom sociologie, sociálnej práce alebo sociálnej práce v zdravotníctve ... tak ak tu je niekto kto študuje toto alebo psychologiu bola by som... Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:20Viete niekto robiť v Adobe Flash?
potrebujem poradiť s jedným problémom... chcem zararbiť masku..pretože masku nevidno a ja potrebujem aby v animácii bola žltá..dik Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:16
17
Čierna na hnedu
Viem že to je asi nemožné :D ale dnes som si tak jemne nafarbil vlasy na čierno... normalne mam hnede vlasy :D a mne sa to totiž to vôbec nepači :D ale neexistuje nejaky spôsob ako tu čiernu farbu dať... Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:14
15
Ovsené vločky - dilema
ahojte, chcel by som sa spýtať čosi... teraz dlhší čas chodím do posilky a mám aj osobného trénera a povedal nech raňajkujem ovsené vločky a aj to robím... ale chcem sa spýtať či je zlé keď si... Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:13
11
ahojte mam taky mensi problem , mam jedeho velmi dobreho kamarata .......... raz ked sme sa objali tak sa mu postavil ja mam 13 a on 14 , preco sa mu postavil ? blba komenty si stracte ! Otvor fórum »
19. 1. 2013 20:12
26
Ako s vysvedčením?
Takže ľudiaa :D mám vážný problém... ako všetci viete, zachvílku tu je vysvedčenie polročné a mne z jedného predmetu vychádza 4-ka... ale teraz mi musíte poradiť ako sa proste vyhnúť tomu... Otvor fórum »
19. 1. 2013 19:44- 1 Rodinni pribuzni ktorych ste nikdy nevideli.
- 2 Koľko kníh ste prečítali za minulý rok?
- 3 Čo ty a ghostovanie?
- Ujde
- Nevadí mi
Ďalšie možnosti »