Diskusie - 3234. stránka fóra
31
Zacat si s dievcatom co ma povest radodajky?
Caute..veľmi sa mi páči jedno dievča z nasej triedy, vždy sa porozpravame, zasmejeme sa je uplne v pohode ale viem onej ze je to taka vymetacka barov, kazdy vikend je na nejakej diskoteke. Ma povest takej radodajky.... Otvor fórum »
23. 1. 2013 17:41
29
Aký máte názor na nové kritéria prijímačok na gymnázia ?
Ja už ho mám naštastie za sebou :D, ale brat tam chce ísť , tak ma napadlo , čo si o tom myslíte vy. Ak tu už takéto niečo je tak sa ospravedlňujem. Otvor fórum »
23. 1. 2013 17:39
12
Prehliadka u gynekológa
ahojte baby, chcela by som sa vás spýtať, ako to tam prebieha lebo zajtra idem prvýkrát - mám už 3tí deň silné bolesti a mám menštruáciu, no hrozne sa bojím ako to bude prebiehať a bude ma... Otvor fórum »
23. 1. 2013 17:37Hádzaná Malacky
Ahojte, nepoznáte náhodou niekoho kto hráva hádzanú za Malacky? V ŠH Malina. Potrebujem sa na niekoho odtiaľ nakontaktovať. Ďakujem. Otvor fórum »
23. 1. 2013 17:22
2
Bol tu niekto z Vás v Nice, Francúzsku? :) Niečo čo by ste mi tam odporúčali si pozrieť, kam ísť? :)
Bol tu niekto z Vás v Nice, Francúzsku? :) Niečo čo by ste mi tam odporúčali si pozrieť, kam ísť? :) Otvor fórum »
23. 1. 2013 17:20
14
Čo si myslíte o tomto videu? (v komentári)
23. 1. 2013 17:19
5
Reklamácia tabletu z ebay, paypal
Nazdar, kúpil som si tablet z ebayu, ale tablet mi mi neprišiel, dal som reklamáciu a peniaze mi prišli na paypal účet ale nepripísalo mi ich naň a ani na účet mojej banky,,už je to 2dni a peniaze mám ale... Otvor fórum »
23. 1. 2013 17:15
28
Berieš do úvahy,,. ?
Ahojte :). Teraz sme v škole preberali taku temu ohľadom etiky konania a nejako sa to rozdelilo na dve skupiny. Jedna zastávala názor, že pri konaní treba brať do úvahy aj motívy konania. Že napr, ked... Otvor fórum »
23. 1. 2013 17:12
34
Seriál
Čaute, mohli by ste mi poradiť nejaký dobrý seriál? Pozerávam himym, big bang, misfits, vampire diaries a také hociaké a nemám už čo pozerať :) Otvor fórum »
23. 1. 2013 16:56
3
Novoročný pozdrav
Musím urobiť novoročný pozdrav po anglicky. Stačí mi na tri či štyri vety. Sa asi poťukáťe po hlave že teraz budem posielať novoročné pozdravy ale mám to na výchovu umení. Potrebujem vaše nápady lebo nie som angličtinárka. Otvor fórum »
23. 1. 2013 16:54
15
Potrebujem program v Lazaruse
Mám to na zajtra do školy. Zadanie: Napíšte program, ktorý nakreslí šachovnicu 8 x 8 štvorcov veľkosti 30 x 30. Na šachovnici sa budú striedať 2 farby: žltá a červená. Potrebujem,... Otvor fórum »
23. 1. 2013 16:28
16
Bezsrstý potkan
Ahojte, nechováte niekto bezsrstých potkanov (naháčikov), z Trnavy, alebo blízkeho okolia? alebo nepoznáte niekoho kto by to choval :) ? Otvor fórum »
23. 1. 2013 16:14
17
- Upravená
- Na rovnako (?)
Hlasuj »