Diskusie - 3220. stránka fóra
5
ID kód na prihláške na VŠ
Chcela by som sa opýtať či niekto nevie, kde je uvedené ID na prihlaške na FSES UK ... potrebujem to k odoslaniu prihlašky ale fakt nevim ktoré je to číslo... Otvor fórum »
27. 1. 2013 18:59
24
Mal tu niekto skúšku zo základov práva? :D aká bola?:D
Mal tu niekto skúšku zo základov práva? :D aká bola?:D Otvor fórum »
27. 1. 2013 18:54
3
Učiteľ hry na husle
Poznáte niekoho kto vyučuje hru na husliach v Trnave alebo v blízkom okolí? Otvor fórum »
27. 1. 2013 18:47
67
Ktorý birdzák vám je najsympatickejší ?
Viem že to tu raz bolo ale nevadí :). Proste koho máte radi, skím si fajn pokecáte, a neprekáža vam a pod... Otvor fórum »
27. 1. 2013 18:45
4
Chystá sa niekto na príjimačky na PEF do Brna?
Chcela by som sa dozvedieť niečo viac o tejto fakulte, plánujem si tam dať prihlášku... aká je pravdepodobnosť dostať sa tam? máte niekto nejaké skúsenosti? Otvor fórum »
27. 1. 2013 18:44
40
Prečo vraždili vlastných????
Podľa Vás, prečo v bývalom režime (socializme) vraždili okrem tých, čo mali iný názor (otras) vraždili aj tých, ktorí boli oddaní ideológií a boli presvedčení o jej pravde (napr. pán Klementis) Otvor fórum »
27. 1. 2013 18:09
12
Brigada v zahranici
caute všetci..Toto leto by som rada sla niekde na brigadu (asi Londyn)..hladam cez net nieco..ak mate skusenosti a boli ste na nejakej brigade cez leto tak mi dajte vediet dakujem :) Otvor fórum »
27. 1. 2013 18:04
17
Ktorý - čo namiesto toho
mám napísať sloh a veľmi často sa mi tam opakuje slovíčko ktorý .. neviete čím by som ho mohla nahradiť .. lebo fakt nemôžem tie vety zkomponovať inak :/ Otvor fórum »
27. 1. 2013 17:48
33
Viete kto su to ILUMINATI
zacala ma zaujimat tema Iluminati zmenia životy celebrit a chcu zaviest novy svetovy poriadok oni riadia tento svet a Mark Zuckeberg toho pozna každy nie? keby nie tak (vymyslel FB) Iluminati ho na to priviedli Bol to funkcny napad... Otvor fórum »
27. 1. 2013 17:31
58
Akú pesničku/y ste si cez víkend najviac púšťali?
Akú pesničku/y ste si cez víkend najviac púšťali? Otvor fórum »
27. 1. 2013 17:01
8
BitTorrent
Ahojte, vcera mi sestra stiahla do pc nejaky program co a vola bittorrent. Ja som to dnes dala do kosa ale nejak mi to rozhadzalo vsetky listy na nete. Jak som niekedy mala len listu na pisanie... Otvor fórum »
27. 1. 2013 16:48
32
Existuje pohyb? Relativne,,.
No prosim ze by to usudok komentovali iba ti, co nechcu kazit toto forum hlupymi dotazmi, dakujem :) Pohyb : zoberte si, aky je pohyb relativny... preco? Ked... Otvor fórum »
27. 1. 2013 16:28
15
Najpríťažlivejšia krava
- krava domáca - pomerne bežný druh kravy, ktorý chováme v bytoch a na balkónoch.
- krava družstevná - tiež bežný druh, ale pre jej chov je potrebný veľkokapacitný kravín
- krava posvätná - býva strašne chudá, pretože žije asketicky a je odkázaná na miloda
Hlasuj »
27. 1. 2013 16:23- krava družstevná - tiež bežný druh, ale pre jej chov je potrebný veľkokapacitný kravín
- krava posvätná - býva strašne chudá, pretože žije asketicky a je odkázaná na miloda
Hlasuj »
31
Zánik ľudskej rasy
Dajme tomu že existuje nejaká vyššia civilizácia ktorá nás pozoruje , rozhnevá sa matka príroda predstavte si čo chcete. Myslíte si že si my ľudská rasa zaslúžime totálne vyhladenie? Otvor fórum »
27. 1. 2013 16:08