Diskusie - 3219. stránka fóra
47
Otázka na ktorú neexistuje odpoveď
Poznáte nejakú otázku, na ktorú neexistuje odpoveď? Otvor fórum »
28. 1. 2013 21:26
1
Nitra - učiteľstvo výtvarnej
Niekto kto tam chodí alebo bol na prímačkách a vedel by mi o nich dať bližšie info z prvej alebo druhej ruky :D a takisto aj o štúdiu :) Otvor fórum »
28. 1. 2013 20:56
41
Myslíte si, že je správne vyjadrovať svoj názor?
V poslednej dobe som s tým začal a zatiaľ sa mi potvrdilo nechávať si všetko pre seba a s nikým sa nerozprávať ako doteraz! Všimol som si, že ľudia berú ten život príliš vážne... ja sa... Otvor fórum »
28. 1. 2013 20:50
9
Fungovanie ISIC-u
Keď ste predčasne skončili so štúdium, ako dlho Vám potom ešte fungoval ISIC??... Zaujíma ma hlavne STU, ale aj každá iná škola poteší :-) Otvor fórum »
28. 1. 2013 20:48
2
Nemá niekto skúsenosti s TRNAVSKOU UNIVERZITOU ? konkrétne Verejné zdravotníctvo ? alebo len tak že ako to tam chodí ?
nemá niekto skúsenosti s TRNAVSKOU UNIVERZITOU ? konkrétne Verejné zdravotníctvo ? alebo len tak že ako to tam chodí ? Otvor fórum »
28. 1. 2013 20:41
30
Máte doma pexeso?
28. 1. 2013 20:17
35
Čo si myslíte o vymetačkách diskoték?
no ja mám dve také spolužiačky a vobec neviem čo si mám onich myslet lebo sa nejak do kolektivu nezapajaju. Otvor fórum »
28. 1. 2013 19:56
23
IQ
Dá sa nejakým prirodzeným, alebo aj neprirodzeným spôsobom zvýšiť IQ? Teda myslím viac menej matematickú logiku? Lebo tým, že sa niečo učím, IQ asi nezvyšujem..... a moje nadobudnuté vedomosti mi v chápaní matematiky asi nepomôžu... ... Otvor fórum »
28. 1. 2013 19:56
10
Kde sa dajú predať knihy ?
Otázka je myslím jasná, mám pár kníh, ktoré už nepotrebujem a je mi ľúto aby som ich enchal len tak váľať sa an poličke tak by som ich rád zúžitkoval. Kde by sa teda dali... Otvor fórum »
28. 1. 2013 19:48
4
Ako sa dostanem v ke na pozicovnu lyzi?
potrebujem zo stanice sa dostan na pozicovnu lyzi na ulici slovenskej jednoty 36. ktorou elektrickou alebo autobusom sa tam dostanem? Otvor fórum »
28. 1. 2013 19:37
6
Počitač na 3D grafiku(3ds max , zbrush, blender) , AAE, ,,. atd
Chcem si dat poskladat počitač a potrebujem ho na vyššie uvedene programy... Chcem dat donho tak 900€ . Vedl by mi niekto poradit ake komponenty si mam donho dat ... Ak sa niekomu chce tak mi... Otvor fórum »
28. 1. 2013 19:28
2
Medzinarodne vztahy a diplomacia na univerzite Mateja Bela?
ahojte , chcel by som sa dostat na univerzitu Mateja Bela - medzinarodne vztahy a diplomaciu, ma s touto fakultou niekto skusenosti? niejake rady? pripadne niekto kto tam studuje? je tazke sa tam dostat?- mam ciste... Otvor fórum »
28. 1. 2013 19:25
9
Umelecká škola
Ahoj, prosím vás potrebujem poradiť. Chcela som ísť na ssuš na ivánskej lenže je to tam dosť drahé. Potom som chcela ísť na sš užitkového výtvarníctva, lenže kamoška hovorila že je to ešte horšie ako iné... Otvor fórum »
28. 1. 2013 19:18
7
Nemecká rozprávkva
Ahoj zhaňam nejaku nemeckú rozprávku nejakú takú primitívnu najlepšie by bolo keby bola na youtube... a možno keby sa niekomu podarilo aj s českymi alebo slovenskymi titulkami :D taka kratšia 10-20 min. Vopred vďaka :D (a... Otvor fórum »
28. 1. 2013 19:00- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 30 rokov nezamestnaný panic
- 9 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 10 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.