Diskusie - 3205. stránka fóra
6
Kolko trva prevod zo slovenskeho uctu na cesky? Teraz v tejto hodine? :D zavisi od banky co? Kedy by mi to asi prislo?
Kolko trva prevod zo slovenskeho uctu na cesky? Teraz v tejto hodine? :D zavisi od banky co? Kedy by mi to asi prislo? Otvor fórum »
31. 1. 2013 20:03
10
Akých známok ste mali najviac na vysvedčení? :P
31. 1. 2013 19:54
3
Ako sa rodí mladá človečina
A život jede dál https://www. youtube. com/watch?v=VY-uQtplWnM&feature=youtu. be Otvor fórum »
31. 1. 2013 19:52
1
UK - učiteľstvo ANJ
Čítala som niekde na nete, že ak mám nejaký certifikát, alebo štátnicu z anj a hlásim sa na učiteľstvo Anj, tak ma vezmú bez prijímačiek (UK BA) Je to pravda? Máte s tým nejaké skúsenosti? Ďakujem Otvor fórum »
31. 1. 2013 19:38Prekladatelstvo tlmocnictvo certifikaty
Neviete ci sa davaju nejake body navyse v Nitre na UKF za statnice z anglictiny ? Otvor fórum »
31. 1. 2013 19:28
7
Samsung monte
caute :) da sa do tohto mobilu stiahnut pou? popripade nejaka ina fajn hra, ked clovek nema co robit.... thanks Otvor fórum »
31. 1. 2013 19:18
54
Študenti
Akým typom študenta ste? PESIMISTI – vedia, že neprejdú OPTIMISTI – nevedia, že neprejdú SURREALISTI – naraz študujú na dvoch alebo viacerých VŠ DADAISTI – myslia... Otvor fórum »
31. 1. 2013 19:12
83
Som úplný zbabelec,,.
Takže ľudia, mám taký smiešný problém... mám 15 rokov a s priateľkou sme už veľa krát chceli ísť "na to" (viete ; ) ).. ale nikdy nám to zatiaľ nevyšlo... úplne prvý krát keď sme nato išli... Otvor fórum »
31. 1. 2013 18:26
36
Nemôžem ho dostať z hlavy.
Som už zúfalá, tak som sa rozhodla že založím fórum na birdzi.... Proste je tu jeden chalan, ktorého nemôžem dostať z hlavy. Najväčší problém je asi to, že som sa doňho... Otvor fórum »
31. 1. 2013 18:16
20
Ak zješ sám seba tak budeš dva krát taký veľký ako predtým alebo zmizneš ?
Ak zješ sám seba tak budeš dva krát taký veľký ako predtým alebo zmizneš ? Otvor fórum »
31. 1. 2013 17:41
20
M. T. Keshe
Je úctou a povinnosťou poskytnúť informácie každému kto má o ne záujem: v linku sú aj titulky https://www. youtube. com/watch?v=Es_a4Du12ng Vase nazory ? Otvor fórum »
31. 1. 2013 17:36
16
Prihláška na VŠ
Vyplnila som si prihlášku na VŠ na Fakultu humanitných a prírodných vied, odbor biológia- slovenský jazyk a literatúra (chcem byť učiteľka). V knihe ,,Kam na VŠ" bol ten odbor napísaný takto. Ibaže na nete je napísané: ,,... Otvor fórum »
31. 1. 2013 17:35
3
Fotopríbeh - trapas
Hľadám tip na fotopríbeh. (súbor fotografii, ktoré majú dej) Téma: Trapas / Anekdota ... :D ja som už vyčerpaný jak koň... kreativita a nápady zo mňa sršia na konci... Otvor fórum »
31. 1. 2013 17:28- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.