Diskusie - 3200. stránka fóra
5
Nápad na darček :)
co myslite? je to vhodny darcek pre blizkych? http://www. facebook. com/pages/3D-SHAPE-V/400064836742020?fref=ts Otvor fórum »
1. 2. 2013 22:17
74
Aky je vaš najoblubenejši zakusok ? :D :D
1. 2. 2013 21:46
33
Platonická láska, alebo namotávka,,.
Poznáte to? ,,Milujete´´ niekoho kto o tom ani netuší... Toto sa stalo aj mne, jeden chalan s ktorým som raz chvilu bola na drinku, kecali sme atd.., stále ho stretávam v škole, a proste je to... Otvor fórum »
1. 2. 2013 21:38
33
Čo jete, keď ste na intráku/na priváte?
Ahojte, zaujímalo by ma ako sa stravujete keď nie ste doma a tým pádom nemáte navarené a k dispozícii plnú chladničku a mrazničku jedla. Ak bývate na intráku, asi viete že variť nejaké väčšie jedlá ktoré by... Otvor fórum »
1. 2. 2013 21:37
33
Čo si myslíte o pesničke deväť,,. (čo naspeival ten američan po slovensky)
http://www. youtube. com/watch?v=0MwQ8X5AOYU Otvor fórum »
1. 2. 2013 21:31
23
Kde postávajú bezdomovci a predávajú NOTABE*E? iba Bratislava.
potrebujem to na zajtra doobeda vedieť kvôli jednej práci, takže šup šup... kde ich vídavate s týmto časopisom? Otvor fórum »
1. 2. 2013 21:05
2
BBC - The Genius of Mozart.
Cawello ... prosim vas neviete kde by som si to mohla pozriet/stiahnut z dabingom resp. titulkami? CZ/SK ... Dikyckoo ... Otvor fórum »
1. 2. 2013 20:32
20
FPS hry - Klávesnica+Myš vs. Gamepad
1. čo uprednostňujete pri hraní FPS strieľačiek? dá sa hra plnohodnotne ovládať aj s páčkami na gamepade? 2. ja som si dnes objednal z netu PlayStation Vita a nikdy som konzolu ešte nemal... Otvor fórum »
1. 2. 2013 20:22
20
Účes
Ahojte, chcem ísť ku kaderníčke ostríhať sa a rozmýšlal som, že si dám účes ako futbalista El Shaarawy (kto nepozná, vygooglite si to)... ale vedeli by ste mi poradiť nejakú stránku alebo časopis kde jej ukážem... Otvor fórum »
1. 2. 2013 20:14
81
Vierovyznanie
1. 2. 2013 20:13
15
Motivácia
Povedzte mi prosím Vás akú máte motiváciu v učení? ja som prváčka na OA a nemám žiadnu motiváciu učiť sa, nebaví ma to, ide to somnou dolu vodou. Prosím poraďte mi, aku... Otvor fórum »
1. 2. 2013 20:09
10
Hororová literatúra,,,,
Chcela by som si v najbližšej dobe prečítať nejaký horor .... Čo by ste mi poradili ? Okrem Draculy od Brama Stokera (to si chcem prečítať isto) :) Otvor fórum »
1. 2. 2013 19:58
16
Tablet
chcem sa vas spytat ci mozte pouzivat tablet namiesto zositov aj na strednej... som totiz deviatacka a newm ci by som ho na skole mohla na rok vyuzit..... Otvor fórum »
1. 2. 2013 19:30
51
Myslite si, ze starsie zeny (od 21 vyssie) chcu byt viac "dobyjane" ako tie mladsie?
- Som zena, a myslim si, ze vo vacsine pripadov je to tak.
- Som zena, a myslim si, ze to dost zavisi od konkretnej zeny.
- Som zena, a myslim si, ze vo vacsine pripadov nie.
Ďalšie možnosti »
1. 2. 2013 19:27- Som zena, a myslim si, ze to dost zavisi od konkretnej zeny.
- Som zena, a myslim si, ze vo vacsine pripadov nie.
Ďalšie možnosti »
- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.