Diskusie - 3199. stránka fóra
3
Odkaz na USB
Až som sa čudovala, že sa mi tak dlho nič nepokazilo ... Problém: keď dám usb do notebooku, automaticky mi z celého obsahu spraví odkaz ... ten síce viem otvoriť, ale nechápem prečo... Otvor fórum »
2. 2. 2013 11:47
70
Baby, ktoré chudneme - spojme sa! :D
Ahojte :) Hľadám baby, ktoré chcú chudnúť a SCHUDNÚŤ. Nie tie, ktoré chcú schudnúť 2, 3, 4 kilá, ale tie, u ktorých je to číslo už naozaj väčšie.... Otvor fórum »
2. 2. 2013 11:27
8
Pomalý internet
Čaute neviete prečo by mi mohol tak blbnúť internet jeden čas ide v pohode a zrazu mi jednu stránku načítava aj minútu. Neviete v čom je problém ? Mám zavírený počítač alebo čo dik za rady ; ) Otvor fórum »
2. 2. 2013 10:44
28
Čo je vaším snom?
Tak by ma zaujímalo, aké mate sny v živote? Čo by ste chceli raz dosiahnuť, zažiť... Môže to byť kľudne niečo materiálne/nemateriálne, momentálny sen alebo sen typu "raz v živote by som chcel/a" :) Otvor fórum »
2. 2. 2013 10:04
56
Aké je podla vás NAJKRAJŠIE MESTO na SLOVENSKU ?? :)
2. 2. 2013 09:23
1
Súkromná stredná umelecká škola - Žilina
Ahojte, chodí niekto na túto školu ? Aká je ? Je tam nejaký internát, aké tam boli talentovky a celkovo úroveň školy, učiteľov... Otvor fórum »
2. 2. 2013 08:25
2
Browser game
Ahojte, hladam jednu browser hru, ale ani za boha si neviem spomenut na meno. Spominal mi ju jeden kamarat este v lete, ale ani on si na nu uz nepameta. ... Otvor fórum »
2. 2. 2013 08:24
13
Zaujímavé miesta v Budapešti.
Kto ste už boli v Budapešti mohli by ste mi odporučiť nejaké zaujímavé miesta, štvrte? Napr. nákupné centrá, hospody, kaviarne, pamiatky atď. Otvor fórum »
2. 2. 2013 07:50
42
Cipovanie psov
Ludia prosim vas podporte tuto dobru vec. Pes nieje vec, ale ziva bytost... V ostrave maju peticiu tiez, podporte nas aj ich. Sme ludia nie roboti... http://www. petice24. com/zrusenie_povinneho_cipovania_psov Dakujem velmi pekne vsetkym!!! Otvor fórum »
2. 2. 2013 00:57
76
Aký máte názor na ludí čo pijú čúčo ? :D
Tato diskusia je hlavne pre ludi co beru cloveka len podla toho co robi a nevsimaju si aky je v inych veciach :D ale samozrejme komentuvat moze kazdy :D Otvor fórum »
2. 2. 2013 00:43
19
Nulové body
Nulové body sú 1; 2; 3 (jeden a dva a tri) ked robim tu tabluku... ako dam tie množiny? A: (-oo, 1) < 1, 2) < 2, 3) ... Otvor fórum »
2. 2. 2013 00:13
54
Vyhrali ste už v živote niekedy niečo? Ak áno, čo a za čo.
Tak ja napríklad na prvom stupni pero, peňaženku a také blbosti, lebo som vyhrala súťaž o to, kto rýchlo zožerie keksík :D Otvor fórum »
1. 2. 2013 23:32
7
Napájanie NTB
Ahojte, pred pár dňami som si n a ntb nastavila, že sa nabíja len po 55% a ja to neviem zrušiť, keďže potrebujem čo najdlhšiu výdrž... mám lenovo ideapad, windows 7.... Ďakujem za pomoc. ... Otvor fórum »
1. 2. 2013 23:12
4
Cviky-celulitida
nejake rychle EFEKTIVNE cviky proti celulitide a celkovo na stehna? Otvor fórum »
1. 2. 2013 23:09
88
- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.