Diskusie - 3194. stránka fóra
10
IPhone zo zahraničia. Máte skúsenosť?
Ahojte. Máte nejaké skúsenosti z nákupov iPhone zo zahraničia?prišlo Vám všetko?Neboli ste oklamaní?Ktoré stránky sú spoľahlivé na nákup iPhonu zo zahraničia?Ale skôr by som poprosila nejaké také kde nemusím kupovať blokované na nejakú sieť cez paušál, ale Otvor fórum »
3. 2. 2013 17:29
29
Stredná škola
stredoškoláci .. 1. kam by ste si dali prihlášku ak by sa dal vrátiť čas ? 2. menili by ste to ? 3. aký odbor študujete ? Otvor fórum »
3. 2. 2013 17:20
6
TUKE Fei: HI alebo INF
Ahojte. Osobne nepoznám nikoho, kto to študoval/študuje, tak sa pýtam tu. Hospodárska informatika alebo informatika? Čo si myslíte, ktorý odbor je lepší? Výhodnejší? úspešnejšie vyštudovateľný? :D ževraj HI je ľahšia... Otvor fórum »
3. 2. 2013 17:01
43
Preco vsetci ucastnici tohto fora maju potrebu skritizovat kazdy jeden prispevok??
Preco vsetci ucastnici tohto fora maju potrebu skritizovat kazdy jeden prispevok?? Otvor fórum »
3. 2. 2013 16:43
14
Studium
co studovat ked chce niekto pracovat na danovom? pripadne ak niekto nieco take studuje tak ake je to tazke? Otvor fórum »
3. 2. 2013 16:23
16
16
Testy na testovanie
Ahoj, neviete niekto nejakú dobrú stránku, kde si môžem vytlačiť nejaké cvičné testy na Testovanie 9? Všetky, čo sú na oficiálnej stráke a boli po minulé roky som už vyrátala, aj z kadejakých zbierok som už... Otvor fórum »
3. 2. 2013 15:27
12
HELP ME
Ahojte birdzáci potrebujem zistiť či sa do priemeru berú aj výchovy niektorí hovoria že hej....... Mam priemer 1, 6 myslíte že ma príjmu na gymko? Otvor fórum »
3. 2. 2013 15:08
27
Aké poznáte riekanky/vypočítavanky?
Pamätáte si? V detstve keď ste sa hrali s kamarátmi pred činžiakom na skrývačky a naháňačky, vypočítavali ste, kto bude naháňať/počítať. Aké riekanky/vypočítavanky ste používali ? My napríklad často: Plá-valo... Otvor fórum »
3. 2. 2013 15:01
5
Stredná odborná škola obchodu a služieb v Čadci
Ahojte, chodíte niekto alebo sa chystáte na Soš obchodu a služieb v Čadci ? Čo si myslíte o tej škole, je ťažká, páči sa Vám tam ? Ako je to s učiteľmi? Je tam internát ? Otvor fórum »
3. 2. 2013 14:47
18
Henka115?!?
kto je to? odkiaľ prišla? a čo tu hľadá? :D:D:D:D:D:D:D:D to sú otázky ktoré mi nedajú spávať:D:D:D Otvor fórum »
3. 2. 2013 14:34
27
Slovenský cover - čo vy na to?
www. youtube. com/watch?v=hPbhjSfka0Q Toto som našla dnes na facebooku. Čo na to hovoríte? Podľa mňa to je celé dosť zlé, dievčatá sa neprirodzene tvária ako párty divy, spev tiež nič... Otvor fórum »
3. 2. 2013 14:14
12
Hladám RTS
Poradte nejakú zaujímavú stretegiu ale moje požiadavky sú nech to je radšej fantasy a ked už nie tak nejaký starovek samozrejme mimo komerčných titulov ako je warcraft , rome total war a atd Otvor fórum »
3. 2. 2013 14:08
26
Poradili by ste mi nejaký vhodný darček na Valentína pre chalana ?
Najlepšie niečo normálne nie žiadnu blbosť. Otvor fórum »
3. 2. 2013 13:47
25
Veríte na karmu? (alebo niečo tomu podobné)
Čo si o tom myslíte? Ja som podobné veci nikdy neriešila. Bola som so svojim životom spokojná aj ked nebol ukážkový. Ale v poslednej dobe sa mi prestalo dariť skoro vo všetkom. Nie sú to len veci,... Otvor fórum »
3. 2. 2013 13:33
8
Európska únia
Ktoré veci by podľa Vás z Európskej únie pomohli vybudovať silné integrované spoločenstvo jednoty v rozmanitosti? Píšem prácu na túto tému a zaujímal by ma váš názor resp. pohľad. Napr. podľa mňa to môže byť aj... Otvor fórum »
3. 2. 2013 13:25