Diskusie - 3194. stránka fóra
16
Testy na testovanie
Ahoj, neviete niekto nejakú dobrú stránku, kde si môžem vytlačiť nejaké cvičné testy na Testovanie 9? Všetky, čo sú na oficiálnej stráke a boli po minulé roky som už vyrátala, aj z kadejakých zbierok som už... Otvor fórum »
3. 2. 2013 15:27
12
HELP ME
Ahojte birdzáci potrebujem zistiť či sa do priemeru berú aj výchovy niektorí hovoria že hej....... Mam priemer 1, 6 myslíte že ma príjmu na gymko? Otvor fórum »
3. 2. 2013 15:08
27
Aké poznáte riekanky/vypočítavanky?
Pamätáte si? V detstve keď ste sa hrali s kamarátmi pred činžiakom na skrývačky a naháňačky, vypočítavali ste, kto bude naháňať/počítať. Aké riekanky/vypočítavanky ste používali ? My napríklad často: Plá-valo... Otvor fórum »
3. 2. 2013 15:01
5
Stredná odborná škola obchodu a služieb v Čadci
Ahojte, chodíte niekto alebo sa chystáte na Soš obchodu a služieb v Čadci ? Čo si myslíte o tej škole, je ťažká, páči sa Vám tam ? Ako je to s učiteľmi? Je tam internát ? Otvor fórum »
3. 2. 2013 14:47
18
Henka115?!?
kto je to? odkiaľ prišla? a čo tu hľadá? :D:D:D:D:D:D:D:D to sú otázky ktoré mi nedajú spávať:D:D:D Otvor fórum »
3. 2. 2013 14:34
27
Slovenský cover - čo vy na to?
www. youtube. com/watch?v=hPbhjSfka0Q Toto som našla dnes na facebooku. Čo na to hovoríte? Podľa mňa to je celé dosť zlé, dievčatá sa neprirodzene tvária ako párty divy, spev tiež nič... Otvor fórum »
3. 2. 2013 14:14
12
Hladám RTS
Poradte nejakú zaujímavú stretegiu ale moje požiadavky sú nech to je radšej fantasy a ked už nie tak nejaký starovek samozrejme mimo komerčných titulov ako je warcraft , rome total war a atd Otvor fórum »
3. 2. 2013 14:08
26
Poradili by ste mi nejaký vhodný darček na Valentína pre chalana ?
Najlepšie niečo normálne nie žiadnu blbosť. Otvor fórum »
3. 2. 2013 13:47
25
Veríte na karmu? (alebo niečo tomu podobné)
Čo si o tom myslíte? Ja som podobné veci nikdy neriešila. Bola som so svojim životom spokojná aj ked nebol ukážkový. Ale v poslednej dobe sa mi prestalo dariť skoro vo všetkom. Nie sú to len veci,... Otvor fórum »
3. 2. 2013 13:33
8
Európska únia
Ktoré veci by podľa Vás z Európskej únie pomohli vybudovať silné integrované spoločenstvo jednoty v rozmanitosti? Píšem prácu na túto tému a zaujímal by ma váš názor resp. pohľad. Napr. podľa mňa to môže byť aj... Otvor fórum »
3. 2. 2013 13:25
166
Váš názor na Židov
Myslíte si, že je to tak, ako sa hovorí, že Židia založili boľševizmus, rozširovali ho po svete, brali úžeru a zdierali ľudí ? Nenarážam teraz na krčmárstvo, veď za to si môže každý človek... Otvor fórum »
3. 2. 2013 12:30
10
Film
čaute chcela by som sa spýtať že či neviete čo mam robiť ked som si stiahla film cez ulož. to lenže ked som si ho chcela pozrieť neišiel mi zvuk :P neviete prečo? skúšala som už všetko možne :P tak... Otvor fórum »
3. 2. 2013 12:19
46
Čo si predstavuješ pod pojmom "zmena BIRDZu" ?
Čo si predstavuješ pod pojmom "zmena BIRDZu" ? Otvor fórum »
3. 2. 2013 12:17
43
Youtube chysta spoplatnenie,,.
http://www. zive. sk/spravy/youtube-chysta-spoplatnenie-office-2013-realitou/sc-30-a-306786/default. aspx to snad nie je mozne... Otvor fórum »
3. 2. 2013 10:44
20
Medzinárodné vzťahy alebo politológia,,.
Rada by som vedela na akej úrovni potrebuje vedieť ovládať cudzie jazyky človek, ktorý chce študovať medzinárodné vzťahy alebo politológiu... čítala som na stránke (Filozofická- Nitra, Medzinárodné vzťahy- B. Bystrica), že potrebuje 2... Otvor fórum »
3. 2. 2013 10:44
23
Kúpiť či nie?
Na stránke www. ostatne. bazar. sk som si našla zapaľovač ktorý som už dlhšie hľadala, a oveľa lacnejšie ako na iných stránkach. Keď som napísala e-mail autorovi toho inzerátu, odpísal mi však takto- Dobry den,... Otvor fórum »
3. 2. 2013 09:40
13
Antivírus
ahojte birdzoši mam otazku mam eset antivirus a v karantene mam nejake tie červiky a trojske kone ,,čo mam snimi urobiť? vymazať s karanteny, nechat v karantenie alebo neviem , poradte kto ma skusenosti dikeees :P Otvor fórum »
3. 2. 2013 09:13