Diskusie - 3190. stránka fóra
7
Stahovanie video do PC
poradte mi prosim nejaky program na stahovanie videa z netu do PC, ale nemyslim len z youtube ale z roznych stranok. dakujem Otvor fórum »
4. 2. 2013 18:41
36
Známosti z internetu.
Ako vnímate známosti cez internet? Mali ste niekedy priateľa/priateľku, ktorého/ktorú ste si našli cez net? Ako to dopadlo? Otvor fórum »
4. 2. 2013 18:34
9
Farmácia alebo medicína
áno..viem, že taýchto tém tu už bolo veľa, ale naozaj mám v tom veľkú dilemu. To čo by som chcela robiť v budúcnosti je robiť v lekárni magistru a na to musím vyštudovať farmáciu. S biológiou... Otvor fórum »
4. 2. 2013 18:34
23
Handmade výrobky
Ahojte baby máte rady originálne veci vyrobené ručne ? s kamarátkou rozbiehame novú stránku na fb prosím podpor nás svojím Like-om za všetky Like ďakujeme ! :) link : http://www. facebook. com/pages/FIMO-v%C3%BDrobky-NK/324640694303633?fref=ts Otvor fórum »
4. 2. 2013 18:33
7
Znamka zo spravania
Ide znamka zo sprabania v 2. polroku na VS?na slovensku aj cr a zahranici. . Otvor fórum »
4. 2. 2013 18:24
12
Ktorú školu by ste si vybrali keby máte ísť študovať ekonomiku? Ekonomickú BA, SPU Nitra alebo Žilinskú univerzitu? Ktorá je naj
Ktorú školu by ste si vybrali keby máte ísť študovať ekonomiku? Ekonomickú BA, SPU Nitra alebo Žilinskú univerzitu? Ktorá je naj Otvor fórum »
4. 2. 2013 17:47
4
Angličtina
Potrebujem poradit s odpovedami na vety: In what other ways can we bring history to life? Is it a good idea? 2. Could people make a living doing this sort of work in your area? Otvor fórum »
4. 2. 2013 17:44TU Mníchov
len tak čírou náhodou....... nechodí z vás niekto na TU v Mníchove? :D dík za info. Otvor fórum »
4. 2. 2013 17:44
13
Koľko váži jedna cigareta?
Neviete koľko približne váži jedna cigareta tzv. kusovka. čakám vaše tipy alebo len tak :). A toto forum tu ešte nebolo :). Otvor fórum »
4. 2. 2013 17:20
30
čo si mám strčiť do riti?
co si mam strcit do riti, aby ma to nebolelo? (myslím tým nieco, co sa pouzíva v beznej domácnosti) Otvor fórum »
4. 2. 2013 17:18
13
Jailbreak
Mohol by mi niekto ochotný vysvetliť, ako to funguje, načo je vlastne potrebný, prečo sú iphony blokované, atď. ? Viem že by som si to mohla vygoogliť, ale ja radšej chcem od niekoho... Otvor fórum »
4. 2. 2013 17:18
4
Studuje tu niekto jazyky na Komenskeho univerzite?
Ak áno, ako to tam funguje s predmetmi, konkretne by ma zaujíámalo či si možem vybrať anglický jazyk na tlmočníctve a prekladatelstve a ktomu dalsi jazyk a ak áno od akeho stupne zacinam ten druhý jazyk. ... Otvor fórum »
4. 2. 2013 17:12
19
Jóga
Ahojte. Cvičíte tu niekto jógu? Aký na to máte názor? A hlavne: naozaj to nejako zdravotne pomôže? :) Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:53
40
čo máte chalani rady na babach
Takže chlapci čo sa vám páči na babch ? :) Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:44
9
Predám kreatín Pure, lacno + dám k tomu šejker Brutal Nutrition :)
čaute, ak má niekto záujem tak napíšte TS, foto pošlem, neberiem to, vrátil som sa k proteínu... niečo z neho ubudlo..cca tretina, to sa odzrkadlí aj na cene, a nie nie je to... Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:42
22
Poradte nejaký zábavno-romantický film s dobrou herečkou alebo hercom, pripájam 3 filmy ktorý by ste mi odporučili?
Niečo komické a romantické s nejakou dobrou herečkou a hercom niekým známym ako je napríklad Jennifer Lopez vo filme ktorý som pozerala včera "Mejdan v Las Vegas" alebo Miley Cyrus "Poslední píseň" Hlavne nech je to zábavné ale nie prehnane... Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:40
29
Čo si myslíte: Prečo na Birdzi každého hneď zdrbú aj za tú najmenšiu chybu?"
Túto otázku mi položil jeden užívateľ ako tému a plánujem ju rozpracovať v ďalšom videoblogu, takže komentujte som zvedavá aj na vaše názory. Možno sa nechám inšpirovať. Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:38
2
Bojové umenie Levice
Čaute, už dlhšie rozmýšlam nad prihlásením sa na niake bojove umenie, no v Leviciach poznám že je len Box. Ak niekto o niečom vie v Leviciach alebo v okolí pár km... Otvor fórum »
4. 2. 2013 16:36