Predám kreatín Pure, lacno + dám k tomu šejker Brutal Nutrition :)
čaute, ak má niekto záujem tak napíšte TS, foto pošlem, neberiem to, vrátil som sa k proteínu...niečo z neho ubudlo..cca tretina, to sa odzrkadlí aj na cene, a nie nie je to len krabička s múkou nič som tam nemiešal, originál čistý kreatín, tento pur
@neith74 nie nepomýlil, skúsim, možno sa niekto nájde ak nie, nič sa nedeje @bress ja viem, že sú to rozdielne veci : a viem, že sú aj lacné tento stál 26 ečok, no dnes ho kúpiš aj cez 23 € za kg, tu je niečo vyše polovice, tak cca 600g, a cena 10 ečok aj so šejkrom @nobile ja viem, nájde sa veľa ludí čo takto ,,zarábajú,, že tam najebú práškový cukor a pod., ale ja to v záujme nemám, chcem sa toho len zbaviť, a darovať kamaráta takého nemám, ktorému by sa to zišlo, preto to dávam za 10 ečok aj so šejkrom čo šejker stál 6,50 tuším tak ten kreatín dávam keď si zobereš za 4 ečka a mne sa tých 10 ečok zíde keďže výdavky sú vždy nejaké ak niekto chce a verí mi nech sa ozve...ja som to sem napísal len preto...mne je to doma zbitočné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Kto si ho bude kupovat od teba a riskovat muku, ci praskovy cuker?
To skor uz predas ten sejker samotny
Lepsie urobis, ak to podarujes nejakemu kamaratovi si myslim...
A kreatin nepredas, kedze 500g kupis vpohode za 15 eur....