Diskusie - 3178. stránka fóra
95
Kolko penazi davate rodicom?
Otázka pre ľudí ktorí už neštudujú a ešte bývajú u rodičov. Akú sumu prispievate do domácnosti mesačne? Ja podľa potreby 150-200€ a platil som to aj v dobe keď som bol nezamestnaný (zopár mesiacov)... Otvor fórum »
8. 2. 2013 22:27
9
Radio-Francais
Nejake take ako _fmko nepoznate ? ..Ale nech sa tam dost hovori a hudby menej . :) Otvor fórum »
8. 2. 2013 22:07
20
Červená farba na vlasy
Ahojte, uvažujem nad tým, že by som prešla na červenú farbu vlasov. Keďže mám však tmavohnedé vlasy a trochu zosvetlené končeky, neviem čo presne mám robiť, či si mám najskôr kúpiť zosvetľovač a až potom... Otvor fórum »
8. 2. 2013 22:05
32
Parlamentná demokracia
V dnešnej dobe už vieme o čom je parlamentná demokracia, že je to neúčinný systém, totálne prehnitý a skorumpovaný a založený len preto, aby okrádal obyčajných ľudí, živnostníkov, robotníkov, malých podnikateľov a aj úspešných... Otvor fórum »
8. 2. 2013 21:32
9
Kritika web stránky
Toto je web stránka môjho kamaráta (nemá účet na Birdzi). čo na ňu hovoríte ? http://svetankiet. webnode. sk/ Otvor fórum »
8. 2. 2013 21:14
33
Politická strana v Rusku
Mám 14 rokov a chcem byť politik. Ale nie na Slovensku. Tu by sa nič nedalo robiť. Rozhodol som sa že založím politickú stranu v Rusku, nedali by ste mi k tomu niake rady, napr.... Otvor fórum »
8. 2. 2013 20:20
12
Pomooc,,,, predčasné ukončenie vysokej školy
caute... zacala som studovat na VS ale zistila som ze som sa riadne sekla a chcem odtial odist.... myslite ze je lepsie odist sama alebo sa nechat vyhodit.... a ked sa necham vyhodit to mam cakat na nejaky papier... Otvor fórum »
8. 2. 2013 20:09
7
Foto zo skype
Ako sa dá stiahnuť foto zo skype do pocitaca, aky potrebujem na to program? Otvor fórum »
8. 2. 2013 19:56
9
Kto sa chystá na prípravný kurz na farmáciu??
Kto sa chystá na prípravný kurz na farmáciu?? Otvor fórum »
8. 2. 2013 19:47
13
Ako na ňu (2. časť) alias je ešte nejaká šanca
po dlhšej dobe som nabral odvahu aby som ju zavolal von, no odmietla s tým že už niečo má, ale písali sme si spolu viackrát odhladom toho mám otázky na 2 veci čo mi napísala, ... Otvor fórum »
8. 2. 2013 19:30
38
Napísať či nie?
Od prvého ročníka som mala najlepšiu kamarátku (spolužiačku). V 5. ročníku odišla na 8-ročný gympel. Boli sme z toho dosť zdeptané lebo sme si boli dosť blízke a znamenalo to že spolu už budeme omnoho menej. ... Otvor fórum »
8. 2. 2013 19:04
28
Monitor - testovanie žiakov
Zdravím, za chvíľu budeme mať monitor (testovanie žiakov), a ja sa bojím že nedám ani na tých 40%, tak by som chcel vedieť aké príklady tam boli hlavne z matematiky a koľko percent ste mali vy ???... Otvor fórum »
8. 2. 2013 18:58
29
(znovu) Poraďte film
nejaký pekný dojemný film čo vo mne zanechá taký dobrý pocit .. napríklad niečo na spôsob filmu Nedotknutelný :) Otvor fórum »
8. 2. 2013 17:59
33
Čo si myslíte o príčeskoch ??
Množstvo mužov sa otáča za ženami s umelými vlasmi, mihalnicami či prsiami. Často sa tieto príčesky nedaju rozoznať od pravých vlasov. Mojim názorom je, že pokiaľ to vyzerá prirodzene (čiže farba príčeskov je kompatibilná s natural... Otvor fórum »
8. 2. 2013 17:58
12
Trnavská univerzita alebo UCM v Trnave?
Ahojte, zvazujem studium na tychto skolach, konkretne uc. anglina/slovencina. Vedel by mi niekto poradit, ktorá z nich je lepsia? prípadne ak na niektorú z nich uz niekto chodí a napísal by mi aké... Otvor fórum »
8. 2. 2013 17:58
87
Najpreceňovanejší film/seriál
tiež pridávam do zbierky totok fórum :P pre mňa je to film Into the wild Otvor fórum »
8. 2. 2013 17:57- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR