Diskusie - 3169. stránka fóra
9
LAN
Ahojte, chceli by sme si s kamarátom zahrať minecraft cez LAN, lenže neide. Keď jeden vytvorí LAN server tak tomu druhému ho najde ale nepripojí sa. A to nie len v minecrafte ale vo všetkých hrách... Otvor fórum »
11. 2. 2013 20:30
69
Niečo na rozveselenie?! :/
Určite každý pozná nejaké video, alebo vtip, pesničku čo ho stále rozosmeje. Otvor fórum »
11. 2. 2013 20:29
16Facebook
ja by som sa chcela spýtať že ako mám vyriešiť tento problém. včera som klikla na jeden link na ktorom som bola označená a teraz mi tu furt dáva statusy kde sú označený všetci moji priatelia a je... Otvor fórum »
11. 2. 2013 20:21
26
Laska
Ahojte, chcela by som sa vas opytat ci niekedy pocitujete pripadne ste pocitili v minulosti vo vztahu s vasim priatelom ze uz ho tak nelubite? Dnes mi to napadlo a skutocne som sa toho akoby zlakla lebo"zajtrajsok/buducnost" bez neho by... Otvor fórum »
11. 2. 2013 20:09
12
Pmože niekto? dik,,(matika)
Nájdi vztah medzi "p" a "q" ak rovnica px^2 + qx + 1 =0 má rovnaké korene. (neviem ci myslia, že ma mat rovnica dvojnasobny koren, alebo korene maju byt take iste ako sú "p" a "q")... Otvor fórum »
11. 2. 2013 19:51
65
Menstruacny kalistek
Baby poznate to, ? dnes som sa o tom dozvedela aj ked mozno som poznala uz predtym len si nepamatam. Kazdopadne zaujimave ale akosi tumu nechapem uplne. :) Nejake skusenosti, alebo tak ? Otvor fórum »
11. 2. 2013 19:39
31
Superstar : top 10 najsexi dievčat
Ktoré sa vam najviac pačili ? :) aj dievčata možu povedať :D ... mne osobne kamaratka: virginia bubernikova Otvor fórum »
11. 2. 2013 19:37
17
4
Vysokozdvižný vozík - kurz
máte niekto preukaz na obsluhu motorového vysokozdvižného vozíka? ak áno, tak kde ste si ho robili? Ako dlho trval ten kurz a koľko stál?....a pár jedincov, ktorí si myslia, že neviem používať google: predstavte si viem, ... Otvor fórum »
11. 2. 2013 19:13
42
PC Holky
poznate holky co hraju pc hry a co si o nich myslite? ked je tu holka co hra nech mi napise do spravy... Otvor fórum »
11. 2. 2013 19:04
18
Superstár-Kasting
Neviete kde bude najbližší kasting na Superstar? Strašne ma to včera zaujalo ked som pozerala, a musím tam byť! :D Chcem zmeniť svoj život a chcem si splniť sen Otvor fórum »
11. 2. 2013 18:53
27
Biele ciary na nebi :D
neviete niekto ako vznikaju za lietadlami biele ciary? a co vlastne su? pripadne do akej teploty vznikaju a dake pikosky :D ? thanks Otvor fórum »
11. 2. 2013 18:35
17
Informácie o VŠ - DÔLEŽITÉ!!!
ahojte. Práve mi kamarát posielal odkaz na jednu internetovú stránku, ktorá by mohla zaujímať všetkých, ktorí chcú ísť na VŠ :) http://www. uips. sk/prjimacky-na-vysoke-skoly/vysoke-skoly-v-prijimacom-konani ... Otvor fórum »
11. 2. 2013 18:16
7
15
Niekto z Euby - FHI alebo NHF?
Zdravim, ako som si uz prestudovala predosle prispevky, su tu ocividne ludia, ktori su na tuto temu "haklivi" ale bohuzial, ak sa clovek potrebuje nieco dozvediet, tak kde, ked nie od ludi, ktori... Otvor fórum »
11. 2. 2013 18:02
5
Instagram-registrácia
Chcem sa registrovať do Instagramu a vždy mi vypíše toto: The IP address you are using has been flagged as an open proxy. If you believe this to be incorrect, preas visit www.... Otvor fórum »
11. 2. 2013 17:43
6
Otááázka2
je podľa vás ťažká vysoká škola - finančný manažment? čo dali by ste sa nato?:) prípadne či sa to oplatí študovať diky za odp. vopred ak nejakéé budú! Otvor fórum »
11. 2. 2013 17:22- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR