Diskusie - 2515. stránka fóra
6
Program na zábavu
Ahojte! Máte nejakú skúsenosť s prípravou programu na zábavách? Taká Štefánka, Katarínska, Silvestrovská, alebo ja neviem aká ešte .... dajte svoje návrhy ; ) potrebujeme inšpiráciu ... Vďaka Otvor fórum »
2. 12. 2013 20:23
7
Puzdro na šošovky
Neviete kde nejaké kúpim ? Vždy som si ich kupovala s roztokom ale teraz mám roztkohu milón litrov ale potrebovala by som nové puzdro. Dá sa to kúpiť kdesi v lekárni alebo v optike ? Bo z netu sa... Otvor fórum »
2. 12. 2013 20:18
13
Stále musím čosi robiť, pracovať, jednoducho niečo,,,,
Takže mám asi opačný problém ako väčšina z vás..... :D ja musím stále niečo robiť.... Musím stále pracovať, ale tým nemyslím sedenie v škole a ničenie si chrbtice, ale hlavne manuálne práce..... Mám len 15 takže... Otvor fórum »
2. 12. 2013 20:12
17
IT darček
Ahojte čo kupit na vianoce priatelovy čo študuje informu?... IT..niečo čo s tym súvisi?..poradte :D Otvor fórum »
2. 12. 2013 20:12
8
Ebay
Zdarte. Objednávate niekto z ebay-u? V živote som z tade nič neobjednával ale dakedy by som niečo predsa len zobral. Problém je však v tom , že sa v tej stránke vôbec nevyznám. Viem si tak pozerať... Otvor fórum »
2. 12. 2013 19:46
23
Prosím, potrebujem aby ste mi odpovedali na túto otázku:) 4. Sledujte radšej reklamy kde účinkujúcimi sú deti? Zaujme vás reklam
- áno, tieto reklamy na mňa pozitívne vplývajú
- Nie, je mi jedno kto je účinkujúcim v reklame
- Reklamy vôbec nesledujem
Ďalšie možnosti »
2. 12. 2013 19:35- Nie, je mi jedno kto je účinkujúcim v reklame
- Reklamy vôbec nesledujem
Ďalšie možnosti »
6
EBay- Zrušenie objednávky
Chcela by som vedieť ako sa zruší objednávka na eBay... bolo to nechtiac objednané... Prosím poradte ... Ďakujem Otvor fórum »
2. 12. 2013 19:12
17
SOČ - prosím o pomoc !!
Bol by niekto ochotný mi vypracovať alebo poslať jeho SOČ do piatku? Na hocijakú tému. Je to veľmi súrne. Nestíham tú moju na tému Frida Kahlo dokončiť, nakoľko som mala zdravotné problémy. Viem že je to... Otvor fórum »
2. 12. 2013 18:32
2
Fl Studio 10 - ako tam dať ten efekt aby sa hlasitosť zvuku stupnovala?
Vedel som to ale zabudol som... AKo tam mám dať ten efekt aby sa hlasitosť zvuku stupnovala, že najprv to ani nie je počuť, a postupne viac a viac až nakoniec to uplne hučí? :) Otvor fórum »
2. 12. 2013 18:28
10
Kniha
Takže inšpirovala som sa nedávnymi anketami. Ak chcem vydať knihu čo mi k tomu treba a za kým mám ísť? Otvor fórum »
2. 12. 2013 18:16
11
Mobil ?? aký ?
Chcem si k Vianociam zobrať nový mobil len neviem aký aký by ste mi poradili rozmýšľala som nad Sony Xperia L alebo nad Samsung Galaxi S4 mini čo myslíte je dobrý ?? Alebo aký by som si mala vziať... Otvor fórum »
2. 12. 2013 18:14Clipper tea - kde v BA kupit?
Zdravim, neviete kde v BA kupim tieto caje? Viem ze ich maju v Moje ale zhanam biely a cez net pri postovnom 5€ sa to neoplati. Otvor fórum »
2. 12. 2013 18:12
1
23
Zoberu ma na vysoku ked som mal trojku zo spravania ?
Som tretiak a teraz na polroku budem mat trojku z chovania za totalnu hlpost . Myslite ze bude problem sa dostat na vysoku? Otvor fórum »
2. 12. 2013 17:45
35
Akej si povahy?Vyber jednu odpoveď nedbaj že je v odpovedi aj to čo nie si , to nevadí , vyber tú odpoveď kde sa nájdeš :)
- romantik,nežná povaha,kreatívna povaha
- provokatér,zlomyselná povaha,ignorant
- milej povahy,veselej povahy ,dopromyselný
Ďalšie možnosti »
2. 12. 2013 17:28- provokatér,zlomyselná povaha,ignorant
- milej povahy,veselej povahy ,dopromyselný
Ďalšie možnosti »
3
VS v zahraničí
Ahojte, chcela by som sa opýtať, študovali/študujete niekto VŠ v zahraničí? Respektíve v Nemecku?? Otvor fórum »
2. 12. 2013 17:13
3
Opravil by mi niekto jeden anglický text?
opravil by mi niekto jeden anglický text? ak by sa niekto našiel ochotný tak ďakujem Otvor fórum »
2. 12. 2013 17:01
28