Diskusie - 2442. stránka fóra
18
Štúdium v Japonsku / Číne
Čaute, je tu niekto kto má s tým skúsenosti, ako sa príhlasiť aj ako to prebieha? Lebo uvažoval som o vysokej škole v Číne alebo Japonsku - v angličtine, nie po čínsky. Chcem vedieť, ... Otvor fórum »
4. 1. 2014 08:50
25
Vymeskane hodiny
Kolko najviac vymeskanych (ospravedlnenych) hodin mozem mat na polrok aby som neprepadol? Z vsetkych predmetov mi vychadza 1 zatial len z fyziky mi este treba známku, z chémie dve známky, z biológie tiez jednu. Otvor fórum »
4. 1. 2014 08:01
6
UK FM - medzinárodný manažment - francúzsky program
Ahojte, je tu prosím niekto, kto toto študuje? Môže byť poprípade aj nemecký program :) Alebo kto študoval, alebo sa chystá, alebo ak niekoho takého poznáte... :P ... Otvor fórum »
4. 1. 2014 02:01
27
Hudba k filmom
Hudba vytvorená k filmu......nato, aby podčiarkla atmosféru jednotlivých scén ... z ktorého filmu alebo filmov ju máte radi??? Čím si Vás získala??? Počúvate niečo také aj mimo filmov??? Ja osobne milujem hudbu k filmu Čokoláda,... Otvor fórum »
4. 1. 2014 01:32
15
VŠ
Ahojte :) Už dlho si trápim hlavu nad tým, na akú školu pôjdem. O rok si mám vybrať semináre a v hlave mám totálny hokej. Bojím sa, že si vyberiem totálne zle a budem to celý... Otvor fórum »
4. 1. 2014 01:09
19
Prosím jyjadrite, čo si myslíte o tomto výroku ; )
"Skutočne úspešným sa môžete stať iba v tom, čo milujete. Nech peniaze nie sú vašim cieľom. Namiesto toho zistite, čo robíte najradšej a robte to tak skvele, že z vás ľudia nespustia oči. " ... Otvor fórum »
4. 1. 2014 01:07
25
Ako sa prestať báť hadov?
Bojím sa hadov a čím som staršia, tým viac. Je mi zle len keď vidím fotku hada, keď prechádzam okolo terária v zoo a keď som v petshope potia sa mi dlane a je mi do plaču,... Otvor fórum »
4. 1. 2014 01:03
15
Aký je názov pre samičku od krtka? o. O
Krtka krtka trtká, je to riadna mrdka. Odolá je len zriedka ach čo s nou ked je taká vrtká. Pri písaní tejto "básničky" mi vyhovovalo slovo krtka, ale teraz vážne, ako sa... Otvor fórum »
3. 1. 2014 23:46
34
Kupujete si občas niečo za odmenu?
Mám na mysli či si niekedy urobíte radosť a kúpite si odmenu, keď sa vám niečo podarí. Samoodmeňovanie. Plánujete to dopredu? Napríklad: Keď urobím skúšky, kúpim si tablet. Alebo... Otvor fórum »
3. 1. 2014 23:44
19
Aké dokumentárne filmy máte najradšej?
3. 1. 2014 23:44
59
Romantický/smutný film ?
nejaký pekný romantický film alebo dojemný ? :) moooc ďakujem za typy ; ) Otvor fórum »
3. 1. 2014 23:22
2
Dokument
Ahojte poradte nejaky dokument ktori sa tykal europy po druhej svetovej vojne. Je takmer jedno coho sa to bude tykat hlavne nech to je Europa po 45tom... Uz som nejake hladal ale nic co by ma oslovilo tak... Otvor fórum »
3. 1. 2014 23:10
42
Čo to vonia?
Aké sú vaše najobľúbenejšie vône ... a nemam na mysli parfumy a také ... myslím take z bežného života. Napríklad moje: Spražené maslo, alebo horúce maliny :D (neviem ako to nazvať, dáva sa na zmrzku) Otvor fórum »
3. 1. 2014 22:50
13
Hudobny nastroj
caute, prosim vas... potrebujem zistit nazov jedneho hudobneho nastroja- udajne to ma byt nieco ako pistala, ci co... jednoducho fukaci drevenny hudobny nastroj a je v tvare jak keby zatoceneho slimaka, .. neviete niekto? diky moc ;... Otvor fórum »
3. 1. 2014 22:47
17