Diskusie - 2439. stránka fóra
14
Francuzske serialy a pod.
Poradite nejaky francuzsky serial s cz/sk titulkami ? A filmy, spevákov ? :D dakovacne Otvor fórum »
4. 1. 2014 22:09
45
Poradíte seriál?
čaute birdzáci, poradíte mi nejaký fajn teen seriál na ktorý sa môžem namotať? ak vás nič nenapadá aspon povedzte čo kukáte vy a čo máte radi :D Otvor fórum »
4. 1. 2014 21:45
54
Najväčší úspech ?
Len tak od nudy a na odreagovanie.. Čo považujete za Váš doposiaľ najväčší životný úspech ? Kto chce, môže pridať aj naopak - neúspech. Otvor fórum »
4. 1. 2014 21:44
26
5
Spotify
Platí sa autorom za KAŽDÝ stream? Aj keď streamujem vo FREE verzii? A je to morálne používať Spotify? Otvor fórum »
4. 1. 2014 21:11
19
Rozdiel správania pri písaní a pri rozhovore,,
Skôr dievčatá, ženy takéto sračky už neriešia.. :D stretávam sa, píšem si s dievčaťom, o ktoré mám záujem, a podľa správania keď sme spolu vonku, u niekoho atp. Z oka do oka :D sa... Otvor fórum »
4. 1. 2014 20:59
2
úžasný Miniatur Wunderland
Zdravím boli ste niekto sa tam už pozrieť? Ak neviete o čo ide, je to najväčší svet vytvorený z modelov (vlaky, autá, lode atď. ) na svete. Video http://www. youtube. com/watch?v=ACkmg3Y64_s Zaujímalo by... Otvor fórum »
4. 1. 2014 20:16
5
Programy od Microsoftu
Nevie niekto link kde možem freeware staihnut word a powerpoint na prezentacie (ale na robenie prezentácii nemyslím viewer)..to jejedno aký typ ale e či sa to vobec da pokojne aj v eng Otvor fórum »
4. 1. 2014 20:14
48
Vždy a všade mešká!! Čo s tým?
Určite to poznáte... sú typy ľudí, ktorý ešte nikdy neprišli nikde na čas. Už ma to tak neskutočne serie, že som sa k tomu musel vyjadriť :D :o)) Viem prežiť, ak sa niekto zdrží 5... Otvor fórum »
4. 1. 2014 19:58
10
Výtvarné portfólio
Ahojte :) Nachádza sa tu niekto umelecky zdatný, kt. má nejaké skúsenosti s výtvarným portfóliom? Alebo hocikto kto už niečo také vyváral, tak poprosím reakcie. Ďakujem :D Otvor fórum »
4. 1. 2014 19:53
15
Cereálie
Ahojte ... Zaujímalo by ma, s čím jete cereálie? Resp. vedeli by ste mi poradiť nejaké dobre "recepty" ? Dakujem ; ) Otvor fórum »
4. 1. 2014 19:46
9
Nejde to
http://oi40. tinypic. com/2ufr04p. jpg zdravim, nejde mi spustit netbeans, neviete co s tym? uz 20 minut mi tam vypisuje len please wait... diki moc Otvor fórum »
4. 1. 2014 19:25
8
žuvačky bez acesulfamu
zdravím máte niekto skúsenosť s mastichovými žuvačkami alebo xylitovými žuvačkami ? ? ? , ktoré sú bez acesulfamu a iných chemickych humusov? predávajú ich niekde v BA? alebo asi iba v e-shopoch ? Otvor fórum »
4. 1. 2014 19:18
5
Podmienky pre externé štúdium na VS
Ahojte, nikde to nemôžem nájsť, chcem sa vás teda opýtať, aké sú podmienky ak chcem ísť študovať externe? Musím pracovať alebo nie? Vopred vám ďakujem :) Otvor fórum »
4. 1. 2014 18:57
22
Právnici
Ahojte ľudkovia. Už ste sa začali učiť na prijímačky na právo ? Kde všade si dávate prihlášky ? Ak ste sa nezačali učiť tak kedy plánujete ? :D inak chodíte na nejaké doučka ? +ak sú tu nejakí... Otvor fórum »
4. 1. 2014 18:52