Diskusie - 2430. stránka fóra
5
FL Studio, ako sa vypracovať
Viem, že každý mi povie nech skúšam, ja chápem, že keď nebudem skúšať tak to nepôjde ale zaujíma ma, čo vám pomohlo sa v tom zlepšiť, aké videá vám pomohli a čo vás motivovalo aj... Otvor fórum »
7. 1. 2014 16:56
50
Liek na rakovinu
Vedel som stale, že liek na rakovinu existuje... a toto mi to len potvrdzuje... aj to, že tie hnusne zdravotnicke firmy chceju love pre seba... http://www. anti-illuminati. net/zabijak-rakoviny-plod-z-pralesa-je-10-tisic-krat-ucinnejsi-ako-chemoterapia/ Otvor fórum »
7. 1. 2014 16:36
12
Star Wars - 7
Čo si myslíte, že ako si poradí Abrams s novým Star Warsom od Disneyho? Znie to smiešne, Disney a Star Wars a Abrams, ktorý teraz láme sledovanosť s filmami Star Trek si chce natočiť film, kde... Otvor fórum »
7. 1. 2014 15:56
23
Ako zrušiť účet na facebooku?
ahojte, chcela by som sa opýtať, či sa dá nejako zrušiť facebook účet s tým, že by sa už tým ľudom, s ktorými som si písala, nezobrazovali naše staré chaty. všimla som si, ... Otvor fórum »
7. 1. 2014 15:48
24
Kto je podla vas krajsi-Megan Fox alebo Alena Shiskova?
7. 1. 2014 15:25
18
Android problem
caute, dakto mi poradit? od minuleho mesiaca mam samsung galaxy advance a nejako od dnes rana mi prestali fungovat mobilne data - zapnem mobilne data, ale nevyskoci ikonka (ako vedla casu:-D) a ani nefunguje net... Otvor fórum »
7. 1. 2014 15:15
8
Kuriér
Zdravím, tento týždeň by mal prísť asi kuriér. Niečo som si objednal z e-shopu. A tak sa chcem spýtať že keď príde že či môžem pozrieť skôr tovar ako ho prevezmem ? Lebo väčšinou mi prišli... Otvor fórum »
7. 1. 2014 15:06
22
Poviedky na Birdzi
ok, idem sa zatváriť, že som fakt nový na tomto portáli... je tu niekoľko ľudí, ktorí píšu naozaj dobrú poéziu (podľa môjho osobného vkusu teda), ako je na tom próza? tým nemyslím... Otvor fórum »
7. 1. 2014 14:43
3
Stabilizer na GoPro, Canon 5D
Čaute, neviete poradiť lacné flycam stabilizery na gopro a zaroven aj na canon 5D-? mozno daku stranku ako napr. aliexpress - tam som nasiel okolo 50e len 60dni sa mi na to nechce cakat, na ebayi boli... Otvor fórum »
7. 1. 2014 14:42
10
Učenie
ahojte... som leniva a nechce sa mi ucit ako si sprijemnujete ucenie? :D Otvor fórum »
7. 1. 2014 14:40
8
Horror - komedialny
http://www. youtube. com/watch?v=z4PkMPAlMFo Neviete poradit nejaky podobny? :) Otvor fórum »
7. 1. 2014 14:39
21
STU architektúra urbanizmus
Aký mate názor celkovo na tuto školu... Pripraví ma vôbec "poriadne do života", či si len odsedím tri roky, a diplom mi bude na nič. Zaujíma ma prístup tejto školy, a rozvoj študentov. ... Otvor fórum »
7. 1. 2014 14:10
10
Pozadie pracovnej plochy
Čaute. Potrebujem poradiť. Mám doma notebook Eee PC seashell a neviem si zmeniť pozadie pracovnej plochy. Viem teraz si určite myslíte že ako je možné že viem zapnúť pc. Ale fakt som to skúšala všetkými klasickými... Otvor fórum »
7. 1. 2014 14:00
10
FIIT STU
Ahojte, chcel by som poradiť od študentov, možno absolventov FIIT STUBA či sa mám ísť na 4-ročného bakalára alebo normálne na 3 roky. Kamaráti čo išli minulý rok na 4- ročneho mi hovoria že mám... Otvor fórum »
7. 1. 2014 12:08
1
Poraďte
Zdravím, dá sa ešte niekam prestúpiť na výšku? či až od septembra? :/ Otvor fórum »
7. 1. 2014 11:56
10
Letné festivaly
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť nejaký dobrý festival, kde sú len slovenské a české kapely? :) Otvor fórum »
7. 1. 2014 11:52
17
Temné miesta
... máš také miesta , kde si spomenieš na všetko zle čo by ti mohlo hroziť. Ja napríklad keď idem na plaváreň a spokojne si tam plávam mi prebehnú hlavou všetky najčiernejšie myšlienky čokoľvek som donedávna spravil alebo povedal... Otvor fórum »
7. 1. 2014 11:50