Diskusie - 2389. stránka fóra
1
Asterion alebo Dračí doupě
Zdravím, chcem sa opýtať, či niekto máte skúsenost s hrami na hrdinov. Čo je podľa vás lepšie, Asterion alebo Dračí doupě? (poprípade niečo iné, len prosím po česky). Díky za každú radu ;... Otvor fórum »
25. 1. 2014 19:04
40
Tvoja pesnička
Aká pesnička bola na vrchole anglickej hitparády, keď si sa narodil/a? Poznáš ju? Ak áno, páči sa ti? :) http://www. everyhit. com/dates/index. html Otvor fórum »
25. 1. 2014 19:00Hladame spevacku
Caute Hladame spevacku do kapely ktora hra elektroniku Drum and Bass/Liquid/Dubstep so zivymi prvkami - ziva gitara, elektronicke drum pady atd. Nechcme sa chvalit ale produkcia na svetovej urovni, su za tym hudobnici co... Otvor fórum »
25. 1. 2014 17:40
42
Definícia (skutočnej) slečny
Chcel by som vás poprosiť napísať mi zopár slovami, ako by ste opísali (skutočnú) slečnu. Vzhľad, ako sa asi oblieka, povahu, charakter, správanie... Ďakujem. Otvor fórum »
25. 1. 2014 16:39
27
Keď muž povie,,.
Ahojte, už dlhší čas počúvam od kamarádov že povedia na ženu že je "Iná liga", znamená to že na nu nemajú(možno si len neveria), ale zaujmalo by ma koľko takých rozdelení majú pre ženu(koľko tých lig vlastne... Otvor fórum »
25. 1. 2014 16:31
3
Prihlášky na vš
Ahojte, potrebujem trocha pomôcť, chcela by som si podať prihášky na ff uk, a na pdf v trnave ale problém je, že neviem ktoré vysvedčenia tam napísať, neviem či som len šmatlavá ale nikde to... Otvor fórum »
25. 1. 2014 16:29
4
Prihovor na 21. storocie vznik SR
ahojte... prosiiim pomoc ako mam napisat prihovor vo forme sohu na temu vznik samostatnej slovenskej republiky - 21. storocie Otvor fórum »
25. 1. 2014 16:25
6
Diéta?
Čautee isto všetci viete ako fungujú tie novoročné predsavzatia, že ľahšie sa to povie ako urobí :-D ja mám v pláne schudnúť takých 5 kilo, do fitka chodím tiež, ale rozmýšľala som nad nejakou diétou, tak... Otvor fórum »
25. 1. 2014 16:22
10
Je Svedstina tazka ?
ahojte ake mate skusenosti s touto recou ? je tazka , povedzme tazsia ako nemecky ci anglicky jazyk ? co je na nej najtazsie ? :-) dik za odpoved Otvor fórum »
25. 1. 2014 16:08
9
Telekom internet - Turbo 2 Solo,,. otázky :)
Ahojte. Do internetov sa veľmi (vlastne vôbec) nevyznám a preto sa vás chcem spýtať na váš názor na internet Turbo 2 Solo od Telekomu. - Takže ako prvé sa chcem spýtať, či je... Otvor fórum »
25. 1. 2014 15:50
13
Aplikácia spúšťač bohužiaľ prestala pracovať
Ešte som nezaložil fórum tohto typu, ale moje nervy nie sú nekonečné a ja už vážne potrebujem pomoc, lebo mám chuť ten tablet rozbiť. Prosím vás, niekoho, kto pozná riešenie, ako... Otvor fórum »
25. 1. 2014 15:44
2
Snowboard výrobcovia
Kto je podľa vás najlepším výrobcom dosiek a príslušenstva v pomere cena-kvalita? Burton? Flow? Nitro? Gravity? Popr. Westige? Otvor fórum »
25. 1. 2014 15:36
17
Stratila som osobnosť
Kto je podľa vás osobnosťou? nemyslím konkrétne, ale zo všeobecného hľadiska. , aké vlastosti by mala mať osobnosť a podobne? ja za posledné dva roky som sa dosť zamotala v mojom živote mám pocit, ... Otvor fórum »
25. 1. 2014 14:47
11
Poézia na HK
Prosím Vás.. poradíte nejakú kratšiu poéziu na HK ?.. Súrne ... !! :) .. Za prípadné komenty.. ďakujem . . Otvor fórum »
25. 1. 2014 14:21
2
Medzinárodný manažment BA
Zdravím, vie mi niekto podať bližšie info o prijímačkách na medzinárodný manažment na UK v BA? Akú úroveň Fj/Nj vyžadujú na prijímačkách, prípadne ďalšie info? Ďakujem. :) Otvor fórum »
25. 1. 2014 13:57
6
Bytový zajac
Dobrý deň ak má niekto doma malého bytového zajačika... prosím pomôžte mi, v marci bude mať moj zajo už rok a dnes pri hraní sa mu zlomil pazúrik dost nepekne tiekla mu aj krv stale si to umýval... Otvor fórum »
25. 1. 2014 13:55
6
HAK chloe
Čavte baby, tento rok mám 17 a už dlhšiu dobu sa strápim s akné, a keďže mi nič nezaberá moja kožná sa rozhodla predpísať mi antikoncepciu Chloe. Máte s ňou nejaké skúsenosti? Myslím tým nejaké vedľajšie účinky, či... Otvor fórum »
25. 1. 2014 13:54
53
Homosexualita -príčina
Za homosexualitu detí môžu ich matky, ak v tehotenstve brali drogy Neurobiológ Dick Swaab tvrdí, že alkohol, fajčenie a užívanie drog vplýva na sexuálnu orientáciu plodu. Myslíte si, že príčinou homosexuality sú gény... Otvor fórum »
25. 1. 2014 13:19