Diskusie - 2377. stránka fóra
60
Dokonala postava? /obrazok v komente/
V poslednej dobe sa tu rozmohli fora o chudnuti, tak ma napadlo, ze pridam toto; povedala by som, ze chlapskymi ocami by tento typ postavy mohol byt hodnoteny dost vysoko. Je stihla, ale ma... Otvor fórum »
30. 1. 2014 17:52
25
Problém
Problém je takýto: objednala som si iphone 5s z Bazos. sk ale on je falošný. Na inzeráte bolo bolo aj niečo písané že je s androidom ale nejako som to neregistrovala a objednala som si ho. Predajca mi... Otvor fórum »
30. 1. 2014 17:18
17
Lyžovanie vs snowboarding
len tak ma zaujima co si myslite, ktora cinnost je zabavnejsia a preco :P ja osobne sa priklanam k snowboardingu Otvor fórum »
30. 1. 2014 16:57
11
Tien vetra
čítali ste, aké je to? oplatí sa a je tam aj romantika? tak v skratke obsah. . Otvor fórum »
30. 1. 2014 16:33Muránska planina
Vie mi niekto poradiť ubytovanie pri koňoch, poprípade nejaký pekný hotel na MP vhodný na letnú dovolenku? Otvor fórum »
30. 1. 2014 16:18
25
Kauzalita užívania drog
Celkom ma zaujala včerajšia diskusia na tému marihuana vs. alkohol.. A tak ma napadlo: Prečo vlastne siahame po drogách? Prečo máme potrebu meniť náš stav mysle? Prečo tak neprirodzeným spôsobom zasahujeme do nášho organizmu? Cítim sa blbo tak si... Otvor fórum »
30. 1. 2014 16:14
14
Bez rozpisovania, bez vysvetlovania, bez vestenia,,,,. ako dopadne situácia na Ukrajine? Jednoducho len vyberte A alebo B.
- A - Ukrajina sa pridá do Eurázijskej Unie, alebo aspon minimálne nevstupi do EU.
- B - Ukrajina vstupi do EU
Hlasuj »
30. 1. 2014 15:53- B - Ukrajina vstupi do EU
Hlasuj »
Štúdium Geografie, kartografie a geoinformatiky
Ahojte, nájdu sa tu nejaký študenti programu Geografia, kartografia a geoinformatika na PrifUK? :) Mal by som na vás zopár otázok, tak by som vám bol veľmi vďačný, keby ste sa mi ozvali :) Otvor fórum »
30. 1. 2014 14:29
38
Zomrel som! Penis zo snehu pred našou školou :D
Krajšie ráno si už ani len neviem predstaviť :D Idem si do školy, keď zrazu zbadám zvláštneho "snehuliaka". Pozriem sa a čo nevidím? Pred školou stojí penis :D :D :P Obrziem si ho a je väčší ako ja...... Otvor fórum »
30. 1. 2014 13:56
20
Dragon Dictation apk.
Ahojte... tí, ktorí poznáte túto apku, kde by som si ju mohol stiahnuť aj s rozpoznaním sk jazyka na android? dá sa stiahnuť aj zadarmo? Otvor fórum »
30. 1. 2014 11:12
11
Gymnázium
Ahojte :) ... Chcela by som sa spýtať ... Aký mate názor na Gymnázium na Konštantinovej ulici v Prešove ? ... Je to ťažké gymnázium ... Potrebujem radu pretože som som v 9. Ročníku a... Otvor fórum »
30. 1. 2014 09:29
54
Trava
preco su podla vas ludia ktori hulia oznacovani za fetakov, zatial co pitie alkoholu kludne aj niekolkokrat do tyzdna je v spolocnosti viac-menej tolerovane ? Otvor fórum »
30. 1. 2014 00:08
61
Čo spravíte keď dosiahahnete nadprirodzné schopnosti ?
- Idem sa s tým pochváliť svojim kamarátom.
- Neverím sám sebe.
- Žiadna reakcia. Chápem zákony príčiny a následku, prečo sa veci dejú, zmysel bytia.
Ďalšie možnosti »
29. 1. 2014 23:43- Neverím sám sebe.
- Žiadna reakcia. Chápem zákony príčiny a následku, prečo sa veci dejú, zmysel bytia.
Ďalšie možnosti »
14
Brigáda
Poznáte nejaké dobré stránky kde sú napr. jednorázové brigády alebo tak? Otvor fórum »
29. 1. 2014 23:11
18
Thai box, muay thai, kick box
Ahojte:)) potrebujem poradiť kde v BA možem začať chodiť na tréningy, niečo nie moc drahé pre začiatočníkov ... dik :) Otvor fórum »
29. 1. 2014 22:37
5
Univerzita Komenského - štúdium Slovenského jazyka v kombinácii
Ahojte chcem sa opýtať, či je tu niekto kto študuje na UK na filozofickej fakulte slovenský jazyk v nejakej kombinácii? :) študujem slovenčinu na inej VŠ ale chcem si dať znova prihlášku na ten istý odbor do BA alebo... Otvor fórum »
29. 1. 2014 22:15
19
Diétna strava
Aké jedlo si pod takým pojmom predstavujete? Keď v rámci takej stravy mi v nemocnici dali rožky s maslom, ryžový nákym, ovocný jogurt... Nechcem tam pre nejakú zlú voľbu tesne pred štátnicami skončiť zas. Vďaka :) Otvor fórum »
29. 1. 2014 21:55