Ahojte ... Chcela by som sa spýtať ... Aký mate názor na Gymnázium na Konštantinovej ulici v Prešove ? ... Je to ťažké gymnázium ... Potrebujem radu pretože som som v 9. Ročníku a predsa času nieje nazvyš... Hlúpe komentáre si nechajte pre seba
Podla mna je to dobre gymk urcite stokrat lepsie nez Gojdic. Co poznam ludi co chodili na gojdica, vsetci do jedneho strasne nadavali v maturitnom rocniku tam mali okrem volitelnych predmetov aj vsetky ostatne...predstav si ze si zvolis bio-chem trebars a este aj geo,matiku a ine sproste predmety sa budes musiet ucit.
Konstantinku schvalujem,vela lui co odtial vyslo su na dobrych vysokych skolach,urcite budes spokojna
@chestnut fiha, to uz aj toto je pre mladych problem? Tiez som mala na gympli v maturitnom vsetky predmety a prezila som. Je to gympel. Vseobecne vzdelanie. Ale dnesne decka by si uz najradsej ulahcili vsetko. Uz sa necudujem navrhom, ze malych prvakov uz nechcu ucit pisane pismo, ze vraj je to pre nich narocne a zbytocne. Onedlho budu deckam stacit kruzky a kriziky tusim.
@chestnut Už vyšla reforma, ktorá hovorí ze v maturitnom rocniku nie su predmety ako geo, dejepis biologia.
1,2,3 rocnik su predmety ako biologia, dejepis, geografia atd.
Vo svtrom je matika ale z nej mal kazdy skoro jednotku, jedna hodina tyzdenne. V tretom rocniku fyzika v pohode, uplne, pisomky so zositom. Su tam jak na kazdom gympli dobre a aj zle veci. Ked uvidia na zaciatku ze sa ucis, nebudes mat to zle.
Najlepšie gymko na svete. Ak by som si mohla vybrať idem tam opäť. Najlepší učitelia a riaditeľ je TOP spolužiaci a ľudia ktorých som tam stretla ostanu navždy v mojom živote. Ak by si sa niečo chcela opýtať tak TSka. Chodím tam
@trubajerichova tak ako neviem, ale pre mňa bolo dosť naročne stihať bio-chem, spolu so slovinou, anglinou a ešte kopec inych mimoskolskych aktivit + priprava na vysoku školu. zas ako ked sa niekto hlasi co ja viem trebars na nejaku psychologiu, tak si vyberie k tomu prislusne predmety a myslim ze za tie tri roky mu hadam staci aj vseobecny prehlad (teda podla mojich skusenosti). ale zas no ako, nie je to na skodu, len ja som mala dost svojich veci nie to este do toho pliest ine predmety @miso16211 aha, tak to som nevedela teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Konstantinku schvalujem,vela lui co odtial vyslo su na dobrych vysokych skolach,urcite budes spokojna
1,2,3 rocnik su predmety ako biologia, dejepis, geografia atd.
Vo svtrom je matika ale z nej mal kazdy skoro jednotku, jedna hodina tyzdenne. V tretom rocniku fyzika v pohode, uplne, pisomky so zositom. Su tam jak na kazdom gympli dobre a aj zle veci. Ked uvidia na zaciatku ze sa ucis, nebudes mat to zle.
@6 o___O seriously?
@miso16211 aha, tak to som nevedela teda