Diskusie - 2149. stránka fóra
88
OVB
Ak téma o peňázoch , tak ma zaujíma, či niekto má skúsenosti s firmou OVB (ako pracovník) väčšinou tam pracujú študenti alebo s ukončenou SŠ. Ide o finančné poradenstvo alebo niečo také. Znáce o tom dačo... Otvor fórum »
7. 5. 2014 23:07
8
Problemy s pripojenim na wifi
Ahojte mam problemy s domau wifi..kazdi sa pripojien ja cez mobil nie teda pripojim ale napriklad na messengeri mi to hlasi ako Caka sa na siet.. co stym? V mobile problem nemoze byt lebo ine wifiny mi na nom idu Otvor fórum »
7. 5. 2014 22:40
29
Aky mate styl ucenia :)
Ahojte, chcela by som sa Vas spytat aky mate styl ucenia , aky je podla Vas najucinejsia metoda? Poprosim normalne odpovede Otvor fórum »
7. 5. 2014 22:34
39
Ranné vstávanie
Čo robíte, ak ráno vstávate skôr, aby ste si šli zabehať, ale ste unavení? Ako sa prinútite vstať a proste ísť? Otvor fórum »
7. 5. 2014 21:57
10
Prefarbenie vlasov
Ahojte :) Zaujímalo by ma najmä od ľudí, čo majú s týmto nejaké skúsenosti alebo čo sa vyznajú. Mám klasické červené vlasy farbené farbami loreal preferencé/syoss(london red) a chcela by som ich prefarbit na oranžovo/ryšavo. Vedel by... Otvor fórum »
7. 5. 2014 21:24
33
čo by ste spravili v danej situácii? (+najprv si prečitajte prvy komentár)
- vrátil do obchodu a nech ti tu vec nablokuje
- ignoroval to
- nechal by si to tak, však ona spravila chybu
Ďalšie možnosti »
7. 5. 2014 21:22- ignoroval to
- nechal by si to tak, však ona spravila chybu
Ďalšie možnosti »
47
Baby, ako by ste zareagovali?
Ako by ste zareagovali, kebyže vás na ulici, chalan rovnakého veku zastaví, pozdraví a začne vás kvázi ''baliť'' a spýta sa vás či mu nedáte váš facebook? Dali by ste mu Facebook alebo číslo?... Otvor fórum »
7. 5. 2014 21:13
27
Vyčitky kvoli (ne)panenstvu
Ahojte. Všade čitam članky od dievčat, ktore sa hanbia za to, že su ešte panny. Ja mam opačny problem. O panenstvo som prišla v 16 v presvedčeni že moja prva laska vydrži večne. A... Otvor fórum »
7. 5. 2014 21:07
12
Dnes vecer
Dnes idem k frajerovi a navrhol mi ze by sme si sex mohli spestrit pozeranim videii pre dospelych (nemozem konkretizovat admin ma minule vymazal za to) :D ... no a by ma tak zaujimalo ze co ako chovate... Otvor fórum »
7. 5. 2014 21:02
10
Nepredá niekto posledný diel Eragona, Dedičstvo? Tvrdá väzba, sj.
hm? :) Otvor fórum »
7. 5. 2014 20:59
2
Co s volnym casom blizko DCA/TN
uz dlhsie ma otravuje ze neviem co s volnym casom a nechcem ho travit stale za kompom, neviete poradit daky klub v okoli Nemsovej /DCA/ alebo dake aktivity? :/ strasne sa nudim ak viete inspirujte ma :P ... Otvor fórum »
7. 5. 2014 20:51
7
Vyvolanie filmu doma
Chcem si vyvolať čiernobiely negatív. Všetko mám už prichystané jediné čo neviem kedy treba vždy vypláchnuť tank... vývojka-prerušovač-ustaľovač-voda vývojka-prerušovač-voda-ustaľovač-voda vývojka-voda-prerušovač-voda-ustaľovač-voda Otvor fórum »
7. 5. 2014 20:17
12
Známky
prijali ma bilingválne gymnázium už som aj zapísaná len by ma zaujímalo keď som mala na prvom polroku čiste 1-tky a teraz kebyže budem mať jednu trojku tak sa može stať že ma nezoberu do školy? :D Otvor fórum »
7. 5. 2014 19:48
32
Dalsie sokujuce forum =)
Mna tak napadlo, kedze vztahy medzi ludmi opacneho pohlavia su zalozene na vzajomnej sexualnej pritazlivosti, ma vobec zmysel spravat sa slusne k opacnemu pohlaviu? Ved ked ju pritahujem, bude so mnou tak-ci tak, napr. kolko... Otvor fórum »
7. 5. 2014 19:48
19
Hrdinovia
Koho povazujete vy za najvecsich hrdinov ? su to hasici , policajti , zachranari , vojaci alebo kto ? U mna osobne je to asi pápež Frantisek . Jeho hlasenie... Otvor fórum »
7. 5. 2014 19:28
- protein
Hlasuj »