Diskusie - 2134. stránka fóra
3
Príklad-vektory
Potrebovala by som vyriešiť jeden príklad Zadanie je: Prostriedkom vektorovej algebry dokážte, že uhlopriečky každého kosoštvorca sú na seba kolmé. Potrebujem postup, ako to dokázať a neviem ako na to. Bolo by fajn... Otvor fórum »
13. 5. 2014 19:38
17
Co z takých vyrastie?
Co vyrastie z takych ako je napriklad @rayennn ? verim ze nikoho neurazim ani rayennna nechcem tu hadku ani nic podobne. ale zaujima ma ze co podla vas z neho bude a jemu podobnych? myslite ze cosi moze dosiahnut?... Otvor fórum »
13. 5. 2014 19:34Herbár
Niekto kto sa zaujíma o rastlinky a vedel by mi pomôcť určiť ich :) napíšte mi pls do správ a ja by som vám poslala fotky :) ďakujem krásne :-) Otvor fórum »
13. 5. 2014 19:18
1
PROGRAMÁTORI SEM , NEED HELP
Ak má niekto čas a záujem potreboval by som pomôcť s projektom na programovanie je to projekt v Borland Studio 2006 C++ , mám urobiť vo VCL aplikáciu teda konkrétne kalkulačku 70% práce mam hotové len potrebujem nejaké veci... Otvor fórum »
13. 5. 2014 19:17
16
Smutné
žijeme vo svete v ktorom už prirodzená krása nič neznamená ďakujem všetkým čo mi tým zlomili srdce a chodia zmaľovaní ako Klaun Crusty a chodia viac vyzlečení ako oblečení Otvor fórum »
13. 5. 2014 19:10
9
Podmienkové vety v angličtine
Ako sa tvoria podmienkové vety v angličtine?resp. dopĺňajú? Otvor fórum »
13. 5. 2014 19:08
10
Clothing
Kde kúpin nejakú fajnú mužskú baretku? :D Lebo mám dlhé vlasy a keď vonku fúka, tak sa mi to nechce furt napravovať, tak si na to dám baretku :D Poradte mi nejaký kamenný shop kde dáke majú. ... Otvor fórum »
13. 5. 2014 19:01
11
Keď ste na cudzej izbe na intráku, spýtate sa, či môžete ísť u nich na WC?
- áno
- áno, ale iba keď som na izbe opačného pohlavia
- nie, u nás sú wecka na chodbe
Ďalšie možnosti »
13. 5. 2014 18:40- áno, ale iba keď som na izbe opačného pohlavia
- nie, u nás sú wecka na chodbe
Ďalšie možnosti »
25
Všimla som si,,.
Na BIRDZi sa odohráva veľa hádok rôznych typov. Nepokúšam sa žiadnu vyvolať, na to bude sústreďovať zajtra. Mňa zaujíma... čo vás dokáže tak nasrať, že začnete hádku? Ktoré témy sú pre vás najcitlivejšie? Nie ste z... Otvor fórum »
13. 5. 2014 18:18
24
Nespravené skusky
Kamoska studuje na bc stupni a je treticka. V tomto roku nespravila skusku z osmich predmetov. Moze ist na státnice? Otvor fórum »
13. 5. 2014 17:27
23
15
Facebook cez prehliadač
Ahojte chcela by som sa spýtať či nepoznáte nejaký prehliadač, ktorý stiahnem klasicky cez google play a bude tam táto verzia facebooku (rozkliknite link nižšie). Viem, že to ide len cez Operu Mobile Classic a Opera Mini... Otvor fórum »
13. 5. 2014 16:31
14
Rozlúčka so slobodou
Cawte baby :-) chcela by som sa opýtať či ste už organizovali kamarátke rozlúčku so slobodou. Že Čo ste kupovali? Robili ste aj nejakú tu výzdobu? My sme objednali bar a chceli by sme to aj nejak vyzdobiť balóniky... Otvor fórum »
13. 5. 2014 16:20
2
Water marble nechty - laky
Čaute, toto je adresované viac dievčatám tuto na birdzi :D baby zaujímalo by ma či by ste mi nevedeli poradiť nejaké konkrétne značky lakov na nechty vhodných pre túto techniku :) Otvor fórum »
13. 5. 2014 16:04
6
Film
ahojte, neviete náhodou kde by som si mohla stiahnuť alebo pozrieť online film Hvězdy nám nepřaly / The fault in our stars? Otvor fórum »
13. 5. 2014 15:39
70
Ahojte, ludkovia aká penička vám momentálne hrá ? :-)
Ja momentálne už niekoľký deň závisláčim na Don't Cry verzii z roku 1987. http://www. youtube. com/watch?v=LCRgTVOifdU Otvor fórum »
13. 5. 2014 14:57
- Áno, ale po ich bohatstve netúžim
- Nie je to bullsheet
Ďalšie možnosti »