Diskusie - 2132. stránka fóra
10
Poradíte? :)
Ahojte ..chcela by som sa vás opýtať na váš názor čo si myslíte o tých školách.. 1. Škola úžitkového výtvarníctva Košice-odbor DIZAJN – graf. a priestorový a 2. Stredná priemyselná škola stavebná a geodetická odbor staviteľstvo, ... Otvor fórum »
15. 5. 2014 12:41
14
Gélová alebo tekutá očná linka?
Dnes sa chystám do DMky. Doteraz som bola vždy verná obyčajným klasickým ceruzkám na oči, ale chcela by som vyskúšať gélovú alebo tekutú očnú linku. Ktorá varianta je podľa vás lepšia a akú by ste mi vedeli... Otvor fórum »
15. 5. 2014 12:36
29
Národná hrdosť
Ako je rok dlhý, tak my, Slováci (nie všetci), ani nepomyslíme, že u nás na Slovensku je niečo, na čo treba byť hrdý. Ale akonáhle je hokej, tak všade sú nbasraté vlajky, ... Otvor fórum »
15. 5. 2014 12:01
8
Nadčasové pesničky
Zaujímalo by ma, odkiaľ niektorí ľudia majú a poznajú piesne, ktoré ešte len sa stanú hitmy. Jednoducho to majú už vo svojich playlistoch a nikto v tom čase ešte danú pesničku nepozná a až o nejaký čas... Otvor fórum »
15. 5. 2014 11:57
12
Ako si si našiel prácu?
15. 5. 2014 11:56
2
Prijmanie hovorov z CR
Ahojte, posielal som si niekolko ziadosti o pracu do CR. Nedavno mi odpisala jedna pani, aby som jej poslal ine telefonne cislo, ze na to ktore som uviedol v zivotopise sa mi neda dovolat... co... Otvor fórum »
15. 5. 2014 11:15
127
Nezvyčajné fóbie
Rada by som vedela či má niekto nejakú nezvyčajnú fóbiu s niečoho. Ja jednu mám a nikto to nechápe :D ... Tak tu možno nájdem ( i keď silno pochybujem) niekoho, kto má možno aspoň trošíííčku blízko... Otvor fórum »
15. 5. 2014 11:11
22
Duchovia, démoni, boh, anjeli, paranormálne javy,,.
Ahojte, zaujímalo by ma aký máte názor na tieto veci, veríte tomu?alebo iba niektorým z nich?, ak máte nejaké príhody čo sa Vám stali, prípadne niekomu z vašeho okolia sem s nimi :-) Otvor fórum »
15. 5. 2014 09:50
12
Pozickomat
Zdravim. Minuly mesiac som si od nich zobral pozicku 200 eur. Tuto pozicku som riadne uhradil v termine. Na dalsi den sa idem pozret ci je to vybavene a to zacalo. Zmenene heslo. ... Otvor fórum »
15. 5. 2014 09:18
70
Oral
Ludia mam vazny probrem. Dnes mi pratelka navrhla ci by som ju neskusil urobit oralne no a ja som suhlasil. Oral som robil prvy krat no a problem je to, ze tento druh uspokojenia partnera mi nejak... Otvor fórum »
14. 5. 2014 23:51
3
Nutné CT vyšetrenie
Chcel by som sa spýtať ci sa niekde nedá zariadiť expresny termín vyšetrenia CT aj zaplatiť u mojej mamy bola pred 2 týždňami sanitka a CT na chrbátma až v septembri a teraz sa bojíme aby jej to sa nevrátilo... Otvor fórum »
14. 5. 2014 23:34
3
Pomooc s excelom
haloo ludia nenasiel by sa tu niektio plz kdo by si mi s jednou vecou pomohol co sa tyka excelu :) ? Otvor fórum »
14. 5. 2014 23:12
26
Najotravnejšia/najotrepanejšia téma na birdz
- jedlo (vegáni/vegetariáni vs. ich odporcovia)
- prvý sex (kedy bol?/kedy je správny čas?)
- mám takéto zdravotné problémy (čo mi je?)
Ďalšie možnosti »
14. 5. 2014 21:56- prvý sex (kedy bol?/kedy je správny čas?)
- mám takéto zdravotné problémy (čo mi je?)
Ďalšie možnosti »
24
,,BLOND či BRUNETT,, ??
Ahojte :) Viem že v prvom rade je doležitý charakter.. ale musíte mať určite nejaký názor na to ktorá farba vlasov sa vám viac páči :) a myslím že isto sa to tu už rozoberalo..ale som nová :D Otvor fórum »
14. 5. 2014 21:48