Čaute chcel by som sa trošku poradiť Mal som babu a rozišli sme sa po pár mesiacoch. Dôvod bol že sme sa dosť často hádali kvôli sprostostiam a nesprávala sa tak ako by sa mala ku svojmu chalanovi.. po niakej dobe mi povedala prečo taká bola... bola
ŽI! Ži si svoj život najlepšie, ako vieš, a ak ti bude súdená, tak sa ti vráti. Šancu máš možno 1%, pretože rozprávky sú rozprávky a život je život...nepleť sa jej zbytočne do cesty, nerob na ňu zbytočne nátlak, proste ži...a čas to cele vyrieši
len čo keď mi chodíme všetci spolu von ako partia a ona tiež ako to by bolo v pohode dokázal by som by s ňou aj ako kamarát a možno raz ju to zase chytí ale začal ju riešiť kamarát čo s nami chodí von a dosť sa mu to darí a ja sa nedokážem len tak na to teraz pozerať ... ale ona mi stále vraví aby som s nimi chodil von... ale je to ťažké pre mňa.... vravím si že serem na to nech si robí čo chce nemám ju chuť ani vidieť keď je s ním .. ale zase sa bojím toho že jedného dňa mi povie že ja som sa vysral na ňu tak ona sa teraz vysere na mňa... a toto nechcem lebo mi na nej fakt záleží
@Patic nesil to...z pravidla ak niečo človek sám odseba nechce nemá zmysel ho do niečoho nútiť (samozrejme dalo by sa to) ale nechceš s ňou predsa manipulovať, rešpektuj jej city a názor a aj rozhodnutie ... teraz je to na tebe ... buď jej dáš pocítiť že dokážete byť aj priatelia ak ti na nej naozaj tak zaleží a nie si až taký egoista ... alebo sa na ňu vykašleš úplne pretože s tebou už nič nechce mať ...
ak si ju napriek všetkému vážiš a dokážeš to, neprestávaj s tým ... ale netlač na ňu, k ničomu dobrému to nevedie
Hmm...dúfam, že môžem byť úrpimná. Ty si tak SPROSTÝ! Načo teraz robíš na ňu nátlak, keď si sám priznávaš, že si urobil chybu? Nechaj ju napokoj... Uvedomil si si, čo si spravil, dúfam, že sa z toho poučíš. V ďalšom vzťahu potom nemusíš urobiť tú istú chybu. Nechaj to už tak, čo sa stalo, stalo sa. Stalo sa to preto, aby si sa sám niečo naučil, a neopakoval chybu. Ak ju však zopakuješ, si dvojnásobný idiot.
Už ju nekontaktuj, prípadne chvíľu počkaj, kým ti to prejde hlavou a potom sa skús s ňou nejako skontaktovať, ale to ti neradím. Naozaj jej daj pokoj. Ako tu už niekto hovoril, ŽI! Určite to nebola tvoja posledná. Časom si nájdeš ďalšiu, s ktorou ti môže byť ešte lepšie.
Nabudúce, keď budeš mať priateľku a nadobudneš pocit, že sa k tebe nespráva tak, ako by si si to zaslúžil, sa o tom s ňou normálne porozprávaj a nerieš to spôsobom, budem jej naznačovať, že chcem koniec... to si si fakt od toho sľuboval, že sa potom zmení?
Podľa mňa by si sa s ňou mal nateraz prestať úplne kontaktovať, daj tomu čas, venuj sa sebe a možno po čase ťa to prejde a budeš pripravený mať vzťah s iným dievčaťom. S týmto to nevidím veľmi ružovo, obaja ste si to dosť pokašlali.
aj som sa s ňou o tom rozprával .. a nič proste nič ... aj jej najlepšie kamarátka sa čudovala že prečo sa tak správa .. tak ja som nechápal no ... a teraz je úplne iná
@patic
Tak raz tvrdíš to, raz ono. Takže si najskôr ujasni, kto si čo vlastne priznal.
V každom prípade si sa jej mohol spýtať, či nemá nejaké problémy, hoci aj ten najmenší problém dokáže človeka zmeniť na niekoho iného. A možno ťa neľúbila a nechcela ťa zraniť, tak preto sa tak správala. Človek sa potom cíti priveľmi stiesnený a zviazaný, že mu začne z toho trošku preskakovať.
keď ti povedala, že k tebe už nič necíti a chce byť kamarátka tak to ber, lebo nemusíte byť ani to, ak jej prestaneš volať čo čakáš že ti zavolá ona? je to žena, tá to nikdy neurobí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ak si ju napriek všetkému vážiš a dokážeš to, neprestávaj s tým ... ale netlač na ňu, k ničomu dobrému to nevedie
Už ju nekontaktuj, prípadne chvíľu počkaj, kým ti to prejde hlavou a potom sa skús s ňou nejako skontaktovať, ale to ti neradím. Naozaj jej daj pokoj. Ako tu už niekto hovoril, ŽI! Určite to nebola tvoja posledná. Časom si nájdeš ďalšiu, s ktorou ti môže byť ešte lepšie.
@patic
Podľa mňa by si sa s ňou mal nateraz prestať úplne kontaktovať, daj tomu čas, venuj sa sebe a možno po čase ťa to prejde a budeš pripravený mať vzťah s iným dievčaťom. S týmto to nevidím veľmi ružovo, obaja ste si to dosť pokašlali.
a rada? si kretén, nechaj ju chudinku už tak, a ak ju máš rád tak ju aspoň netráp!
Tak raz tvrdíš to, raz ono. Takže si najskôr ujasni, kto si čo vlastne priznal.
V každom prípade si sa jej mohol spýtať, či nemá nejaké problémy, hoci aj ten najmenší problém dokáže človeka zmeniť na niekoho iného. A možno ťa neľúbila a nechcela ťa zraniť, tak preto sa tak správala. Človek sa potom cíti priveľmi stiesnený a zviazaný, že mu začne z toho trošku preskakovať.