Diskusie - 2131. stránka fóra
2
Chemická olympiáda kat. C
Čaute, chystáte sa niekto zajtra na krajské kolo Chemickej olympiády kat. C (1. ročník gymnázií)? Ak áno, ako ste sa pripravovali, čo ste študovali najviac, čo očakávate? :) Otvor fórum »
14. 5. 2014 20:51
64
Ako zabijete pavuka/iny hmyz?
Ked vam do bytu vlezie pavuk alebo iny hmyz tak jak ho zabijete? Otvor fórum »
14. 5. 2014 20:35
26
Skutočná foto,, :-D
Myslíte si že by som mal zverejniť svoju vlastnu foto? :-D toto forum som založil zo zaujmu. Ide skôr o to kto preferuje skutočnu tvar a kto nie... :-D Otvor fórum »
14. 5. 2014 19:45
10
Heslo
Ahojte, potrebujem pomoc.. hlavný administrátor na notebooku je zdá sa zablokovaný :D no a ja potrebujem pomoc s heslo :) skúšala som to cez príkazový riadok (cmd) , ale všetko som zadala a nakoniec mi napísalo "prístup... Otvor fórum »
14. 5. 2014 19:14
13
Fotky nafotené v RAW
Fotila som fotky v RAWKU a cez LR som to normálne dala do JPEG ale pokazilo to kvalitu a keďže sa v tých pixels nevyznám, nechcem zas riskovať, tak sa chcem spýtať či i v tej predajni, ... Otvor fórum »
14. 5. 2014 18:45
61
Laskaaaa a ine total nezaujimave dievcenske pletky
Ahoj. Verte mi mna take veci nezaujimaju resp. Neprikladam im velky vyznam ale kamaratka chce veriet ci je to v poho ak ju jej frajer nechce pobozkat a ci bi nemohla skusit najprv ona jeho. Piste morte... Otvor fórum »
14. 5. 2014 17:51
10
Paríž-mesto zločinu
25. idem do Paríža....teraz som počul že napr. 4 svalnatí chlapi si okolo teba stanú a okradnú Ťa aj na ulici. Alebo kludne aj autobus zastavia a vykradnú, alebo-je tam vraj veľmi veľa černochov- ak sa len zasmeješ... Otvor fórum »
14. 5. 2014 17:49
4
Učiteľstvo biológia, chémia; BA/TT
Ahojte rozhodujem sa medzi Trnavou a Bratislavou máte niekto nejaké skúsenosti so štúdiom tohto oboru na niektorej z týchto škôl? Otvor fórum »
14. 5. 2014 17:42
4
10
Červené studené ruky.
Ahojte. Chcela by som sa spýtať či niekto trpíte niečím podobným. Ide o to, že mám stále červené a studené ruky aj keď mi je teplo. Je mi to dosť nepríjemné, keď si mám s niekým... Otvor fórum »
14. 5. 2014 17:12
25
Adrenalín
Máte radi adrenalín alebo nie? Čo najadrenalínovejšie ste zažili alebo by ste chceli zažiť? :) Otvor fórum »
14. 5. 2014 16:57
14
Ako by ste stručne charakterizovali umelú inteligenciu?
Ako by ste stručne charakterizovali umelú inteligenciu? Otvor fórum »
14. 5. 2014 16:26
14
Mam s nim sancu na skutocny vztah ?
zdravím potrebujem pomoc. som zaľúbená do jedného chlapca. videli sme sa prvý krát v septembri minulý rok a boli sme si navzájom sympaticky odvtedy sme v kontakte cez fb. asi do marca sme si pisali písali normálne... Otvor fórum »
14. 5. 2014 16:05
8
Publikum na FB pre fan page
Ahojte.... chcela by som sa spytat, ci nahodou neviete, ci sa da na FB nastavit publikum aj pre fanpage.... proste aby prispevky alebo samotnu stranku videli len ludia, ktorych tam pozvem, alebo take nieco viem,... Otvor fórum »
14. 5. 2014 15:54
29
Plytvanie papiera na reklamné letáky (Kaufland, Tesco, Lídl a i. )
14. 5. 2014 15:53
60
Nerovnopràvnosť žien
Prečo ženy od vtedy čo sme ich my muži prestali držať na uzde nerovnocennosťou, začínaju si mysliet ze vsetko sa kruti okolo nich a svojho frajera alebo manzela drzia podpapucou. Cize ked si trufnes nesuhlasit tak ta bud... Otvor fórum »
14. 5. 2014 15:46GPH - prijímačky
Kto bol na prijímačkach (1. termín) na gymnáziu Pavla Horova v Michalovciach ? alebo inde ... aké boli približne otázky , ja idem zajtra a chcem mať aspoň predstavu :D prosím odpovedzte. Otvor fórum »
14. 5. 2014 15:30