Ahojte, potrebujem pomoc.. hlavný administrátor na notebooku je zdá sa zablokovaný no a ja potrebujem pomoc s heslo skúšala som to cez príkazový riadok (cmd) , ale všetko som zadala a nakoniec mi napísalo "prístup je odmietnutý" pomohli by ste m
@n0win0u
na wine sa v cmd nemusíš samostatne logovať, si automaticky lognutý ako užívateľ z ktorého konta si cmd spustil. a ak sa chceš prelogovať tak samozrejme musíš vedieť údaje.
a myslím že slečnu preceňuješ, predpokladáš že vie o čom hovorí, pričom to že napísala "skúšala som to cez príkazový riadok", čo je ako keby niekto napísal "skúšal som to cez shell", je pre mňa dosť jasným ukazateľom že príliš nevie čo skúšala ani prečo...
ale ako milé od teba, len vrámci riešenia problému nepraktické.
@darkestangel
nice, jediná aspoň teoreticky použiteľná rada od teba. len by som podotkol že live cd sa neinštaluje, ale napaľuje, čo znie ako nepodstatný rozdiel, až na to že z live cd sa dá systém aj nainštalovať, ako určite vieš, a to by bol dosť trapas ak by niekto spravil a potom obviňoval teba len preto že si nepresne použila jedno slovíčko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
lebo neviem o akom hesle tocis
z akeho dovodu potrebuejs prava ?
pozri do nastaveni accountov
A potom daj nieco netuser /nazov/ *
na wine sa v cmd nemusíš samostatne logovať, si automaticky lognutý ako užívateľ z ktorého konta si cmd spustil. a ak sa chceš prelogovať tak samozrejme musíš vedieť údaje.
a myslím že slečnu preceňuješ, predpokladáš že vie o čom hovorí, pričom to že napísala "skúšala som to cez príkazový riadok", čo je ako keby niekto napísal "skúšal som to cez shell", je pre mňa dosť jasným ukazateľom že príliš nevie čo skúšala ani prečo...
ale ako milé od teba, len vrámci riešenia problému nepraktické.
@darkestangel
nice, jediná aspoň teoreticky použiteľná rada od teba. len by som podotkol že live cd sa neinštaluje, ale napaľuje, čo znie ako nepodstatný rozdiel, až na to že z live cd sa dá systém aj nainštalovať, ako určite vieš, a to by bol dosť trapas ak by niekto spravil a potom obviňoval teba len preto že si nepresne použila jedno slovíčko
ďakujem, že si ma opravil, v IT terminológii naozaj nie som "doma" a aj to vidno v každom prípade, dá sa domyslieť ako som to myslela