Diskusie - 2085. stránka fóra
8
Milica je lucke
Neviete náhodou, kde by som mohla kúpiť toto tričko? http://www. kompot. sk/assets/Uploads/_resampled/SetWidth800600-coco20. jpg Na nete sú všetky vypredané :/ ... Diky! :) Otvor fórum »
3. 6. 2014 23:21
2
Castle Clash
je tu niekto kto to hra ? každý to ospevuje no stále neviem tomu príst na chuť. Otvor fórum »
3. 6. 2014 22:39
24
Zamiloval som sa do Marilyn Monroe
som pozeral teraz o osmej na MGM tento film s nou http://www. csfd. cz/film/4603-mustangove/ a no podla mna ziadna zena 20 storocia nebola taka nadherna, neuveritelne charizmaticka a este k tomu sexepeal nehovoriiac. . Otvor fórum »
3. 6. 2014 22:25
18
Pozvanie
Chcel by som sa vás ako mám pozvať dievča von ked je stale z nijakou kamarátkou a samu ju nevidím. Jemi trápne sa jej to pýtať keď su tam jej kamosky Otvor fórum »
3. 6. 2014 22:01
17
Mobil posiela sms kedy chce
Ahojte prosím vás nevie niekto prečo mi môže mobil posielať staré sms hocikedy ked už boli poslané? Ďakujem. Otvor fórum »
3. 6. 2014 21:45
3
Skusim este raz nájsť ten film :(
Dávno som založil takú diskusiu kde som hľadal film... Ale nenašiel sa vzhladom nato ze si presne pamätám iba 1 scénu! Bol som chorý mal som 40 stupňov a "polospal" som čiže som ho len tak ledva vnímal ten... Otvor fórum »
3. 6. 2014 20:31
5
Názov filmu
Neviete náhodou ako sa volá taký film, čo rodičia nechajú svoje dve dievčatká u takej nejakej ženy zatiaľ čo oni idú zarobiť do zahraničia. Tá žena má už svojich neviem koľko detí a začne týrať tie dievčatá najprv... Otvor fórum »
3. 6. 2014 20:18
20
Pomôžte mi
Ako sa mám prestať báť vzťahu? Keď mi napíše chalan že by chcel viac než kamarátstvo sa zľaknem a niečo si vymyslím... neskutočne ma to serie ale neviem prečo sa bojím... začnem rozmýšľať nad vecami že niečo nebude... Otvor fórum »
3. 6. 2014 20:12
19
Psoriaza
Ahojte ma niekto z vas psoriazu ? poprípade neako sa toho zbavil , totiz mne sa to prednedavnom objavilo na laktoch a ta ohava sa mi zacina rozsirovat po celom tele , co mam robit ?... Otvor fórum »
3. 6. 2014 19:59
15
Dolce Gusto
Pijete tieto kávy ? :) Vaše najobľúbenejšie ? Názory- Zlé aj Dobré :) Otvor fórum »
3. 6. 2014 19:20
42
Aké rastliny ste pestovali?
Ja som pestoval kávu, balnovník, tabak, tropické druhy ovocia, púštnu ružu, paradajky beefsteak a teraz by som chcel na mojej záhrade vysadiť také menšie arborétum napr. veľmi sa mi páči BISMARCKIA NOBILIS SILVER, ... Otvor fórum »
3. 6. 2014 19:19
3
Bronzer/licenka
Typy na kvalitný bronzer alebo lícenku od značky ktorá netestuje na zvieratách. Otvor fórum »
3. 6. 2014 19:11
9
Školské uniformy - áno či nie?
Ahojte :) Pomaly sa blíži záver školy a s ním aj samé písomky, referáty atd (poznáte to). Naša slovinárka nám dala za úlohu spraviť diskusný príspevok na určité témy no a ja som si vybrala práve túto, ... Otvor fórum »
3. 6. 2014 18:31
2
Pls pomooc!
Ludia pls poraďte. Dnes som posielala maturitné vysvečko aj vysvečko zo 4 ročníka na výšku ale ako najväčší retard som to poslala na ekonomický úsek lebo tam mali dve adresy a ja som to poslala na tú zlú. ... Otvor fórum »
3. 6. 2014 18:29
17
Ulož. to
Dá sa vám sťahovať z uložto zadarmo? Mne sa to v poslednej dobe nedá, vždy keď chcem niečo stiahnuť tak sa nič s tým nedeje a keď stlačím na platené sťahovanie, vždy to ide bez problémov... Otvor fórum »
3. 6. 2014 17:22
14
1
Prijímačky na ekonomickú VŠ
Ahojte, všetkým, kt. budú čoskoro písať prijímačky na tento typ vš by som chcela odporučiť túto stránku: http://www. matikuzvladnekazdy. estranky. sk/ Otvor fórum »
3. 6. 2014 17:00
21
Máte aj vy niekedy potrebu zakričať?
Mali ste aj vy alebo respektíve mávate niekedy dni kedy si potrebujete zakričať??? keď vás niečo tráápi by ste to najradšej vykričali svetu?? Otvor fórum »
3. 6. 2014 16:36