Diskusie - 2076. stránka fóra
6
Pomoc s matematikou :)
Ahojte nenasiel by sa tu niekto ochotny a nepomohol by mi s touto ulohou? :) Určte vypočtom súradnice priesečníka grafu funkcie y=2/3x-2 s osou x. Otvor fórum »
8. 6. 2014 13:00
11
Je tu niekto kto chodí na univerzitu veterinárskeho lekárstva v Košiciach?
chcela by som vedieť čo za školu to je, ako tam je zaujímajú ma hlavne odbory kynológia a všeobecné veterinárske lekárstvo Otvor fórum »
8. 6. 2014 12:48
19
Reklamácia ntb s nelegálnym win
Ahojte, kamarátka má taký problém, že má ntb lenovo ani nie rok, kupovala ho z alzy a pravdepodobne sa jej zlomil pravý pánt a obrazovku drží asi už len silou vôle, tak ho chce ísť reklamovať,... Otvor fórum »
8. 6. 2014 12:09
22
Co teda?
ja sa chcem spytat hlavne tych skusenych co sa tyka alkoholu ze ked je clovek opity a proste rozprava vam veci (nieco ako vyznanie lasky) ze ci to moze byt pravda ze proste za triezva si to neprizna ale ked... Otvor fórum »
8. 6. 2014 11:14
4
Dokazali by ste to?
http://www. youtube. com/watch?v=m88wZtMZfL0&app=desktop V ich veku, dali by ste sa na niečo také? Je neskutočne že jestvujú take osoby a povahy ktoré dokážu spraviť deň lepším; -) Otvor fórum »
8. 6. 2014 10:42
13
Výber telefonu
Dobrý deň mohli by ste mi poradiť niaky v pohode telefon? :) Uvažujem nad S3, iphone 5 alebo Xperia Z1 Otvor fórum »
8. 6. 2014 10:33
2
Ohľadom robenia intra
čaute neviete náhodou poradiť nejakú dobrú stránku kde sú tie intrá už hotové len tam máte napr napísané len niečo a to si zmeníte na svoje meno alebo tak a je to ... len aby to bola stránka kde... Otvor fórum »
8. 6. 2014 10:10
34
Belieberi
Čo si o nich myslíte a aký máte na nich názor ? ( PS: ja nie som belieberka ) :) Otvor fórum »
8. 6. 2014 10:01
1
Kto ide zajtra, pozajtra,,. na prijimacky EUBA?
A hlavne aku ste tomu venovali pripravu??? Otvor fórum »
8. 6. 2014 09:27
14
Akcie
Tešíte sa cez leto na nejakú akciu? Kultúrnu, hudobnú alebo inú? Napíšte sem kam cez leto idete a myslíte si že by to nemal prehliadnuť nikto. Možno sa aj my budee tešiť od dnes... Otvor fórum »
8. 6. 2014 08:24
8
Amaretto & cukriky
Neviem či ste niekedy pili amaretto, ale prave som ochutnal prvy krat amarettov zahraničí, a voňa mi připomenul a cukriky... surfoval som hladal som a zistil že to su bari cukriky:-D daju sa kupit?:-D Otvor fórum »
8. 6. 2014 00:49
4
Na hrane zajtrajška
Bol niekto z vás v kine na Na hrane zajtrajška? Aký je ten fil a aký má koniec ? Otvor fórum »
7. 6. 2014 23:37
7
Problem s macbookom
Dole na lište mám ten dock ako programy date vedla seba na takej priesvitnej lište . a neviem ako odtial dam preč nejaky program napr mam tam logo vlc player ale ja to tam dole v tom docku na... Otvor fórum »
7. 6. 2014 23:16
19
Biele šaty
Ahojte baby chcem sa Vás spýtať či je v pohode, že si na svadbu zoberiem biele šaty (nie som nevesta :D) alebo sa to podľa Vás nehodí??? Sú to jednoduché biele šaty so striebornou sponou vpredu. ďakujeeem :) Otvor fórum »
7. 6. 2014 22:53
22
Dá sa stiahnuť Dedictví aneb Kurva se neříka?
rád by som si ten film pozrel a hľadám ho už dlhú dobu, no nachádzam len ukážky a hlúposti okolo toho - Danke Otvor fórum »
7. 6. 2014 21:24
5
Správca úloh win XP
No mám tu taký problém kto má win XP možno bude vedeť že zapol som spravcu uloh ctrl+alt+delete a bežne tám býva viac koloniek "procesy, aplikacie atd" a ja som na niečo klikol :D , a teraz tam mám... Otvor fórum »
7. 6. 2014 21:21
- ste na birdzi
- ste na facebooku
Ďalšie možnosti »