Diskusie - 2053. stránka fóra
19
Rýchly rast vlasov
ja furt musim urobiť nejaku somarinu :D tentoraz som doma zobrala nožnice a začala som strihať si vlasy :D síce ja si vlasy struiham stále sama doma ale zatiaľ som bola vždy spokojná :) ani teraz to nevyzerá zle ale... Otvor fórum »
17. 6. 2014 23:27
36
Čo by ste chceli vidieť?
co z toho co sa neda vidier volnym okom, alebo. je to nadprirodzene by ste chceli vidiet? Ja by som chcela vidiet na vlastne oci, ako sa zvuk siri vzduchom... to musi byt... Otvor fórum »
17. 6. 2014 23:23
47
Ak by si vedel (nie viera, nie teórie, ak by si to VEDEL), že po smrti bude ďalší život a vždy ďalší a ďalší a ďalší a nič iné,
- šťastný, čakal si niečo horšie
- sklamaný, čakal si niečo lepšie
- neutrálny postoj/je to na dlhšiu debatu, napíšeš do komentára
Hlasuj »
17. 6. 2014 23:02- sklamaný, čakal si niečo lepšie
- neutrálny postoj/je to na dlhšiu debatu, napíšeš do komentára
Hlasuj »
30
Povinné voľby
Zaujíma ma, či by ste súhlasili s tým aby sa na Slovensku zaviedla povinná účasť vo voľbách? V niektorých krajinách ako sankcie fungujú pokuty alebo vymazanie z registra oprávnených voličov... myslíte si, že by to malo pozitívny dopad... Otvor fórum »
17. 6. 2014 22:21
24
Ako veľmi záleží na známkach zo strednej?
Viem, že niekde berú bez prijímačok do nejakého priemeru, ale inde, ako veľmi na nich záleží? Napr. EUBA alebo STUBA? Nie je to hlavne o prijímačkách? Otvor fórum »
17. 6. 2014 22:17
9
Jeseniova fakulta Martin - prijmacky
je tu niekto taky co bol na jeseniovej fakulte v MT a nemal pozvanku - no mal vsetko ostatne?resp. ti co boli minule roky a nemali povodnu pozvanku len tu pozvanku na zmeneny termin? prijde mi blbost aby niekoho... Otvor fórum »
17. 6. 2014 22:07
12
HELP ME WITH MATHS (Neznasam matiku, som z nej duty)
Pomoooozte prosim z tymto Dany je pravidelny stvorboky ihlan ABCDV s podstavnou hranou a=6 cm a výškou v=11 cm. Určte výpočtom: a) uhol, ktorý zviera bočná hrana a podstava b)... Otvor fórum »
17. 6. 2014 22:05
8
Univerzita Komenského
Ahojte, chcem sa opýtať aký je rozdiel medzi študovaním toho istého odboru(slovenský jazyk v kombinácii) na Filozofickej fakulte a na Pedagogickej fakulte? Je to na niektorej z nich ľahšie? Ďakujem za odozvu ; ) Otvor fórum »
17. 6. 2014 22:01
7
Pomoc s mobilom
Ahojte potrebovala by som radu ohľadne mobilu. Asi pred 3 týždnami mi začal blbnúť mobil. Občas s z ničoho nič reštertoval. Dostalo sa to ať do bodu ked sa mi reštartoval asi každých 5 min.. Obšas... Otvor fórum »
17. 6. 2014 21:58
27
Jebáky,, vyrážky
čaute, Potreboval by som nejakú jednoduchú funkčnú radu ako sa zbaviť vyrážiek hlavne na čele, najlepšie by bolo niečo domáce alebo nejak tak.. niečo proste z vašej vlastnej skúsenosti. Vopred... Otvor fórum »
17. 6. 2014 21:50
28
The best book you have ever read
cavte všetci, neviete mi poradiť nejaká dobrú knihu na prázdniny, niečo najlepšie čo ste čítali, preferujem romantiku než nejaké detektívky ale niečo iné, a ešte mám rada knihy podľa skutočných udalostí, no to nemusí byť.... Otvor fórum »
17. 6. 2014 20:17
19
Zúčastnili by ste sa reality show? :P
17. 6. 2014 20:14
16
PRIMARK
Ahojte je tu niekto kto bol alebo sa chysta do primarku vo Viedni alebo v Berlíne? :) ak áno ako ste tam išli/idete? :) mate nejake typy na jednodnove zajazdy ? Otvor fórum »
17. 6. 2014 20:05
3
Medzinárodné ekonomické vzťahy EUBA alebo Ekonomicko-manažérsky odbor Mendelova univerzita Brno?
No to je celá otázka. :D Neviem kam, či do BA na Medzinárodné ekonomické vzťahy a budem sa učiť tri jazyky, neviem či mi to bude treba a či ma tam niečo naučia alebo do Brna na... Otvor fórum »
17. 6. 2014 19:57
28
Co studovat o PC
Caute... Takze chcem byt super ultra-informatik chcem proste byt taky PC king... možno žeby som chcel byť aj hacker... zaujíma ma že čo studovať o PC, s čím začať aby som sa vyznal a vedel čosi... Otvor fórum »
17. 6. 2014 19:50
3
Oprava poskodeneho laku auta
cavte chcel by som sa spytat o radu niekoho kto sa vyzna z opravov laku na aute alebo ma dake skusenosti hlavne ma zaujima material aky bude potrebny a kde ho zohnat :P mam na aute asi 4x4cm odlupnuty... Otvor fórum »
17. 6. 2014 19:45
26
Farmácia-pomoc
Čaute, chcela by som počuť každého názor, aj kto nemá záujem o túto školu, rada si vypočujem všetko :-) Dávala som si prihlášku na VŠ-farmácia do Hradca Králové ( bez príjmačiek) a len tak, aby som... Otvor fórum »
17. 6. 2014 19:06
10