Potreboval by som nejakú jednoduchú funkčnú radu ako sa zbaviť vyrážiek hlavne na čele, najlepšie by bolo niečo domáce alebo nejak tak..
niečo proste z vašej vlastnej skúsenosti.
Ten c&c modry, ktory je na obrazku vpravo napriklad mne, frajerke, bratovi a par znamym pomohol ale ofc treba to troska viac pouzivat, pricom ten je denny piling na vycistenie upchatych porov, nie medikament na akne
Byt vonku na vzduchu , na slnku, nejesť blbosti , neprejedať sa, piť zelený čaj a vela vela vody, večer vyčistit hociakou pleťovou vodou , najlepšie niečo z lekárne ( eucerin) a máš.
poprípade môžeš brať ešte zinok . Mne osobne tieto veci najviac pomohli.
@trdelniiiq
Ano mám tiež ten modrý, len neviem či som to s nim robil zle alebo ako..
proste dal som si kusok na ruku, roztrel som si to po ruke a potom po chsychte? dôležite su tie modre bodky.. ?
Tak ja som si dal trocha viac a asi 30 sekund masiroval po tvari, hlavne tam, kde to bolo najviac problematicke. Tie gulicky su tusim s jojobou a okrem mechanickeho ucinku budu mat urcite aj nejaky dalsi ale netusim aky.
Aj teraz si raz za cas vycistim s c&c tvar, ked mam pocit ze je prilis mastna a pomaha mi to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
von chodím skoro každý deň, ale niekedy mám problém lebo som alergický a kýcham a mám červené oči..
poprípade môžeš brať ešte zinok . Mne osobne tieto veci najviac pomohli.
Ano mám tiež ten modrý, len neviem či som to s nim robil zle alebo ako..
proste dal som si kusok na ruku, roztrel som si to po ruke a potom po chsychte? dôležite su tie modre bodky.. ?
Aj teraz si raz za cas vycistim s c&c tvar, ked mam pocit ze je prilis mastna a pomaha mi to.
Strava..
školské obedy a potom doma už iba nejaké ovocie poprípade čokoládka
a ak nie, budem ti každý deň chodiť robiť make up
a tá voda a slnko