Diskusie - 2049. stránka fóra
4
Predmety na LF MUNI
Chcem sa opytat na predmety resp. na skusky na LF MUNI - staci prvy/druhy rocnik. Vsimla som si, ze prvaci v LS zacinaju s histolou a biochemkou..ja len dufam, ze v zime 2. roc. nie su naraz skusky z... Otvor fórum »
19. 6. 2014 17:24
15
Restika v BA
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nemate nejake dobre tipy na nejaku restiku v BA vhodnu na obed s rodinkou po promociach, najlepsie niekde v okoli stareho mesta, okoli nového SND a tak zvacsa... Otvor fórum »
19. 6. 2014 17:11
21
UNIZA Mediamatika prijímačky
Kto ide zajtra na prijímačky? učili ste sa niečo? Otvor fórum »
19. 6. 2014 17:00
8
Wizzair - rychla rada
Zdravim, ak niekto letel uz wizzairom, mohol by mi povedat, ci lietadla chodia na cas, alebo mavaju meskanie? V ich pravidlach maju, ze za 10€ si mozem kupit poistenie, ze... Otvor fórum »
19. 6. 2014 16:36
4
Učenie jazyka na nete
Viete mi poradiť nejaký dobrý, efektívny web, kde by som si vedel zopakovať/doučiť moje znalosti z francúzštiny? :-) Otvor fórum »
19. 6. 2014 16:15
69
Koľko ste ochotní zaplatiť za čistú vodu v reštaurácií?
Keď prídete do reštaurácie - málokedy sa stane, že vás ponúknu vodou z kohútika - navyše zadarmo. Koľko ste ochotní zaplatiť za 1dcl vody z vodovodu? Otvor fórum »
19. 6. 2014 15:55
1
Prijimacky na magisterske studium FMV VSE Praha - Medzinárodná politika a diplomacia
Ahojte, čakajú ma prijímacie skúšky na FMV VŠE v Prahe na odbor Medzinírodná politika a diplomacia a chcela by som sa spýtať, či ich niekto z Vás neabsolvoval, viem že na stránke sú okruhy a odporúčaná... Otvor fórum »
19. 6. 2014 15:10
2
App store
Dobrý deň chcel by som sa spitat ci by mi niekto nevedel pomoct s jednou vecou mam Ipod touch a ked si idem stiahnut alebo updatnut niaku aplikaciu vypise mi to: aplikaciu sa v tejto chvili... Otvor fórum »
19. 6. 2014 14:44
49
Stratila som mobil
Stratila som mobil .. nieže stratila ale mi vypadol ... Moja kamoška mi povedala že ho v škole videla ale nebola si istá že to je môj .. Radšej ho nezobrala videla ho na lavičke v šatni a... Otvor fórum »
19. 6. 2014 14:20
2
Song
http://www. youtube. com/watch?v=TptRIe7LrpE Páči sa vám táto pesnička? Otvor fórum »
19. 6. 2014 14:14
4
EUBA - 2 odbory, chcem ten alternativny
Zdravím, na EUBA som si dávala 2 odbory - účto - denné prioritne, externe ako alternatívu. Problém je, že teraz viac chcem externe, ale na aise mi zatiaľ k externému odboru nepriradili ani... Otvor fórum »
19. 6. 2014 13:35
4
Počet bodov na prijimačkach na JLF v Martine
Neviete mi niekto povedať , kto už ste tam , že o koľko sa v konečnom stave zvykne posunúť čiara oproti prvému kolu vyhodnocovania nadobudnutých bodov na primačkach?? Otvor fórum »
19. 6. 2014 13:05
22
Paríž,, stopom, vlakom, busom
Našiel by sa nejaký dobrodruh/kyna ktorý by isiel so mnou ? Otvor fórum »
19. 6. 2014 13:01
4
FCHPT - biotechnológia alebo chémia
Neviem sa rozhodnúť medzi "Biotechnológia a potravinárska technológia" a "Chémia, medicínska chémia a chemické materiály" na STU. Na Slovensku sa asi s biotechnológiami neuplatním, nie ? Ale zase sa bojím matiky a fyziky, ktorej je na... Otvor fórum »
19. 6. 2014 12:33
16
Problem s netom
Prosim prosiim, pomôžte mi, lebo som už zúfalá! :D Doma máme internet od T-comu aj spolu s wifi routherom, internet ide super, aj cez wifi. Do minulého mesiaca mi išiel super aj na notebooku, no... Otvor fórum »
19. 6. 2014 11:52
2
Zápis študentov na LF UK Bratislava
Čaute, chcem sa spýtať, ak budem náhodou študentkou na LF, môžem na zápis poslať napr. rodiča ak ja budem odcestovaná ? :) ak bude mat splnomocnenie ... Otvor fórum »
19. 6. 2014 11:42
20
Ako planujete letvo vy ? :)
aojteeee chcem vaas poprosit o rady co robit cez prazdniny najradsej by som sla na nejaku brigadicku keby mozem ale viac by som si prazdniny chcela lepsie uzit... Otvor fórum »
19. 6. 2014 10:17