ak niekto letel uz wizzairom, mohol by mi povedat, ci lietadla chodia na cas, alebo mavaju meskanie? V ich pravidlach maju, ze za 10€ si mozem kupit poistenie, ze lietadlo nebude meskat viac ako hodinu. Ked meska viac ako hodinu daju mi 100€. N
Ryanair ani wizzair nemeskali ked som s nimi velakrat letel, odlety maju cca presne +-30 min. Bookovat bus z letiska dopredu nemusis, zo stanstedu aj lutonu chodia terravision a dalsie dve spolocnosti, kazdy za 9€ alebo libier nepamatam sa, a nikdy sa nestalo ze bol plny. Listky predavaju pri vychode z letiska (Stansted)., Bus chodi kazdu hodku, a stoja na victoria station, vlastne centrum londyna... Vlak je drahsi, a taxik najdragsi...
Prilet neviem ci je alebo bez casoveho posunu, nikdy som na to neprisiel
Prílet by mal byť s časovým posunom, aspoň ja som to spoznala podľa spiatočnej letenky. Ale to bolo u ryanairu, wizzairom som ešte nešla. A málokedy meškajú, podľa mňa a ak áno, tak menej ako hodinu.
autobusy chodia aj častejšie ako hodinu á ja som nemal na listku napisany odchod jedine ze listok plati 24 hodín ale to som kupoval k letenke takže to bolo aj lacnejšie (asi 6,6 libier na Liverpool st.). a tí čo maju udani čas tak najskor beru tích a potom ostatních ale už som videl aj plný bus
@prostemarek@laurikaaa
vyzeráte že sa vyznáte tak mám otázku! letím z londýna v auguste, myslím, že taxíkom sa mi to neoplatí na stansted tak sa chcem opýtať že tie autobusy na letiska jazdia aj v noci? majú viacero zastávok po meste alebo jako to je? ďakujem
@sheily Terravision čo chodí okolo môjho domu má 12 zástaviek čiže stojí na rôznych miestach.
Chodí to aj v noci... Každých 40 minút sa mi zdá.
Určite choď busom, taxík/osobná preprava československá alebo hocijaká iná si bude pýtať 20 libier najmenej a ten terravision si pýta 6 libier.
Chcem listky booknut na bus cez national express. Z Lutonu na Victoria Coach Station stoji 5 libier a je to na konkretny cas, preto potrebujem vediet tie meskania... Je to dolezite, lebo z Victoria Coach Station mi ide dalsi autobus uz na miesto kde potrebujem ist. V kazdom pripade mam aspon 45 minut rezervu, len aby to vsetko vyslo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Prilet neviem ci je alebo bez casoveho posunu, nikdy som na to neprisiel
btw čas už bude londýnsky a neoplatí sa ti bus bookovať...
vyzeráte že sa vyznáte tak mám otázku! letím z londýna v auguste, myslím, že taxíkom sa mi to neoplatí na stansted tak sa chcem opýtať že tie autobusy na letiska jazdia aj v noci? majú viacero zastávok po meste alebo jako to je? ďakujem
Chodí to aj v noci... Každých 40 minút sa mi zdá.
Určite choď busom, taxík/osobná preprava československá alebo hocijaká iná si bude pýtať 20 libier najmenej a ten terravision si pýta 6 libier.