Diskusie - 2036. stránka fóra
5
Vysoké boty
kúpila som si vysoké boty a mala som ich prvý raz na sebe, a konečne som ich odložila a čo nevidím, mala som uplne červený palec na nohe a naviac ma aj hrozne bolí, neviete nhodou čo... Otvor fórum »
24. 6. 2014 14:49
9
VŠ zdravotníctva sv. Alžbety
Ahojte prosím vás rozmýšľam dať si o rok prihlášku na školu: Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave alebo KE buď odbor misijné práce alebo ešte iný odbor. Mňa len zaujímajú podmienky prijatia. Je... Otvor fórum »
24. 6. 2014 14:36
7
Romantický film
Nejaky romantický film, ktorý je o tom že sa parik stretne na zaciatku filmu ( mozu a nemusia sa mať prv radi)a na konci filmu skončia spolu? Poradte pls :) Proste štastny koniec :D Otvor fórum »
24. 6. 2014 14:26
7
Do kedy sa treba ist na urad prace na evidenciu po ukonceni študia na VŠ?
- do 7 pracovnych dni
- do 7 dni (kalendárnych, pocitajuc aj soboty a nedele,statne sviatky)
Hlasuj »
24. 6. 2014 13:48- do 7 dni (kalendárnych, pocitajuc aj soboty a nedele,statne sviatky)
Hlasuj »
5
Bicykel s motorom Jawa Pionier
Nazdar, mám doma funkčný motor z pioniera a napadlo ma to dať do kostry z bickyla, kto je taký ,,psychopat,, ako ja nech mi poradí ako, rád si vypočujem aj názor iných pred tým ako sa do... Otvor fórum »
24. 6. 2014 13:27
11
Notebook ASUS
má niekto skúsenosti s týmto ntb? prípadne s niečím podobným rovnakej rady? :D Ďakujem krásne :3 http://www. qcomp. sk/shopping/product_details. php?idp=mX550CA-XX590H#podobne-tab potrebujem ho hlavne do školy na poznámky a pozeranie filmov..... Otvor fórum »
24. 6. 2014 13:11
7
Odbor na VŠMU
Na isto už viem že chcem ísť na tú školu ale neviem si vybrať odbor, poradte prosím. Herectvo určite nie. Otvor fórum »
24. 6. 2014 13:09
2
Bezpečnostný manažment / Letecká doprava
Ahojte :) prijali ma na UNIZA na fakultu FŠI (bezpečnostný manažment) a aj na PEDAS (letecká doprava). Mám problém rozhodnúť sa kam ísť. Potrebovala by som poradiť čo sa týka uplatnenia, predmetov, zaujímavosti, úrovne fakulty,... Otvor fórum »
24. 6. 2014 13:04
26
Metro Bratislava
Čo metro v Bratislave? Ma byť či nie ? Koľko liniek? Otvor fórum »
24. 6. 2014 12:59
16
THC v moci, zdravotna prehliadka
Caute, sedime tu s kamoskou a potrebuje ist na prehliadku pred brigadou. A budu jej brat moc. Chceme vediet ci jej tam nieco mozu takto bezne zistit. Nevieme ani , ci je to bezna prehliadka,... Otvor fórum »
24. 6. 2014 11:39
18
Vyber fakulty
Ahojte, je podla vas lepsia Ekonomicka fakulta na UMB alebo TUKE? (Odbor Financie, bankovnictvo a investovanie. ) Ake su podla vas ne/vyhody jednotlivych skol, pripadne ktore mesto je lepsie na studium (BB alebo KE). Pozeral som... Otvor fórum »
24. 6. 2014 11:36
15
Snowboarding
Ahojte..poznáte nejákého lektora na SVK najlepšie v BA kde by sa dalo naučiť snowboardovať... ? Alebo proste ako ste sa to naučili vy? Otvor fórum »
24. 6. 2014 10:17
34
Dávate najavo svoje emócie?
Jeden clovek mi povedal, ze by som mala davat najavo svoje emocie, lebo vraj na mne nikdy nie je vidiet ked som smutna a vsetko drzim v sebe :P .. ale ja to povazujem za slabost.. ako ste... Otvor fórum »
24. 6. 2014 09:41
28
Ako privolať menštruáciu?
Áno, pre niekoho možno divná téma, chlapi zavrite si oči teda. Potrebujem nejaké vyskúšané rady. Otvor fórum »
24. 6. 2014 09:31
16
Je to divné?
Na základke som mal dvoch dobrých kamarátov a dve dobré kamarátky. Ked som nastúpil na strednu tak som akosi nemohol najst rec s nikym ale po case som si zacal rozumiet s dievcatami (hlavne s 1 skupinkou), ... Otvor fórum »
24. 6. 2014 08:47