Neštudujem ani na jednej, ale podám ti info z druhej ruky.
V Brne sú pekné intráky, čo sa o Bratislave nedá povedať. O prístupe profesorov z Brna som počula väčšinou pozitíva. A príjmačky do Brna boli na prírodovedeckú fakultu celkom ťažké, čo som počula.
no 2 spolužiačky robili tento rok scio testy na farmáciu, biológia a chémia- ak vieš maturitné učivo si za vodou, nie je to ťažké a nejdú ani moc do nejakých detailných vecí, problém im robil skôr ten všeobecný prehľad, ale aj bez neho to ide (-->biola 40perc., chémia 40perc. a všeobecný prehľad 20perc.) brno neviem, ale ževraj robí problém česká biola- systém a niektoré názvy a fyzika a možno skús zvážiť aj Hradec Králové farmáciu kamarátka má teraz dilemu- či BA alebo HK
@corwinuss Chybička se vloudila Ja sa v tom vôbec neorientujem, keďže chémia a podobne nie sú stredobodom môjho záujmu Ja som len usudzovala podľa toho, že u nás zvykne byť na prírodovedeckej. V tom prípade poslednú časť vety beriem späť
ja som robila tento rok do BA...scio testy sú podla mňa úplne v pohode akurát ten šok, že to bolo niečo nové a áno ten všeobecný prehlad je dosť ťažký a od veci a o Brne nič neviem, ale že vraj nie je až tak ťažké sa tam dostať
1. ja som príjimačky do BA robil ešte keď tam boli testovnice, takže ohľadom tých nových prijímačok, ktoré zaviedli teraz veľa neviem, ale keď sa človek naučil testovnice tak nebol problém sa dostať
prijímačky do Brna sú v pohode ak človek učenie nepodcení...fyziku sa stačí učiť zo Zmaturujky, najviac býva optiky alebo prúdy, náboj a pod., náročnejšia je skôr chémia, tam je 15 otázok z organiky na dopĺňanie, mnoho ľudí po príjimačkach vravelo, že ich to prekvapilo, na to si je dobre prejsť Přehled stredoškolské chemie od Vacíka, stačí hlavne organiku lebo z nej boli všetky tie doplňajúce otázky
2. netuším ako to je s intrákmi v týchto mestách, pokiaľ viem v Brne sú drahšie a mnoho ľudí si hľadá privát čím skôr
3. tiež neviem, neštudujem na týchto školách ale keď som bol na príjimačkach, tak prístup v Brne sa mi zdal oveľa ale oveľa lepší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
V Brne sú pekné intráky, čo sa o Bratislave nedá povedať. O prístupe profesorov z Brna som počula väčšinou pozitíva. A príjmačky do Brna boli na prírodovedeckú fakultu celkom ťažké, čo som počula.
prijímačky do Brna sú v pohode ak človek učenie nepodcení...fyziku sa stačí učiť zo Zmaturujky, najviac býva optiky alebo prúdy, náboj a pod., náročnejšia je skôr chémia, tam je 15 otázok z organiky na dopĺňanie, mnoho ľudí po príjimačkach vravelo, že ich to prekvapilo, na to si je dobre prejsť Přehled stredoškolské chemie od Vacíka, stačí hlavne organiku lebo z nej boli všetky tie doplňajúce otázky
2. netuším ako to je s intrákmi v týchto mestách, pokiaľ viem v Brne sú drahšie a mnoho ľudí si hľadá privát čím skôr
3. tiež neviem, neštudujem na týchto školách ale keď som bol na príjimačkach, tak prístup v Brne sa mi zdal oveľa ale oveľa lepší