Diskusie - 2034. stránka fóra
6
Graficky ovladač nejde nainstalovať
Zdravím kupil som novu graficku kartu http://graficke-karty. heureka. sk/msi-n660-gaming-2gd5-oc/ Dosku mám http://www. msi. com/product/mb/K9N6PGM2V2FOR_EUP_v2. 2. html#hero-overview Grafiku zapojim všetko ide v pohode. No ale... Otvor fórum »
25. 6. 2014 15:07
7
Truni psychologia zapis
Ahojte, chcela by som sa opýtať tých ktorých prijali na Trnavsku univerzitu na psychologiu či vám prišiel nejaký papier už domov lebo 1. júla je zápis. A je to už záväzné, či je to len predbežný zápis... Otvor fórum »
25. 6. 2014 15:03
16
Kniha - poradte
Poradte nejaku knihu čo je podobna ako divergencia alebo ako harry potter alebo ako hunger games :) taka pre tinedzerov :)) Otvor fórum »
25. 6. 2014 14:54
6
Vrátenie peňazí
takže isto sa skoro každí už raz napálil na internetovom obchode, dnes som zistila že stránka z ktorej som si objednala doplnky je asi podvod a že posiela celkom iné oblečenie, neviem ako to bude s doplnkami tak... Otvor fórum »
25. 6. 2014 14:48
8
Zvracanie po behu
Posledného pol roka, keď bežím na dlhšiu trasu, tak vždy keď dobehnem, tak začnem kašľať a vyvraciam úplne všetko, čo som zjedla aj za minulý deň. Kondične sa cítim dobre, v podstate prebehnem všetko... Otvor fórum »
25. 6. 2014 14:47
5
Odvolanie na VŠ
Ako napísať odvolanie na VŠ keď ma neprijali lebo som mala 43 bodov a brali od 51... stačí niečo také ? http://gymy. edupage. org/text/?text=teachers/34552&subpage=5 Otvor fórum »
25. 6. 2014 12:52
20
čudný problém
Mám veľkú slabosť na černochov, teraz som bola na týždeň v BA, spoznala som tam jedného, bolo to asi najkrajšie čo som kedy s kým prežila, teraz ako som sa vrátila domov ich chcem ešte viac, všetci biely sa mi... Otvor fórum »
25. 6. 2014 12:15
1
Učiteľstvo informatiky a bioly
Ahojte chcela by som vedieť aké predmety sú na Trnavskej univerzite na učiteľstve informatiky. Prípadne aké sú tam predmety na biolu a či je to ťažké a podobne. Otvor fórum »
25. 6. 2014 12:10
18
Koľko je podľa vás záchodov na svete?
Tuto dilemu som dala do fora filozofovanie pretoze si myslim, ze tak nabere na vacsej vaznosti. Otvor fórum »
25. 6. 2014 12:04
13
Topfest a alkohol?
Ahojte :D ako je to tam s alkoholom ktory si vezmete z domu? u mna je dost blbe ze zo vsetkeho mi byva zle a jedine palene zvladam uplne v pohode :D nebite ma za toto forum, nikdy som... Otvor fórum »
25. 6. 2014 10:32
6
FHI-MRIT alebo FPM-Ekonomika a manazment podniku?
Poradte, cas na zapis sa mi uz krati a neviem sa rozhodnut ci ist na FHI alebo na FPM... uvitam kazdy nazor na jednotlivu fakultu. Dakujeeeeeem :) Otvor fórum »
25. 6. 2014 07:23
21
Co by ste urobili ak,,.
Ak zistite ze vas partner je vrah a zaroven ze je tazko smrtelne chory a moc casu mu uz neostava ? Opustili by ste ho znechutene alebo by ste s nim este ten cas zostali, ked uz vela casu... Otvor fórum »
25. 6. 2014 04:55
13
Kontaktne sosovky
Ahoj, potreboval by som poradit, ak ma niekto skusenosti s kontaktnymi sosovkami a ich pouzivanim na treningu (dalo by sa povedat ze isty druh boj. umenia), pretoze bez okuliarov by to pre mna nebolo velmi... Otvor fórum »
24. 6. 2014 23:45
5
Hľadá sa názov knihy
Zhruba pred rokom mi kamoška podstrčila takú zaujímavú knižočku a ja by som teraz súrne potrebovala zistiť ako sa volala, lebo ju chcem dať prečítať zase ďalej. Odohrávalo sa to v čase druhej svetovej a bolo to o... Otvor fórum »
24. 6. 2014 23:44
75
Nakupna uchylka
Mate nejaku vec, alebo typ predmetov ktore s oblubou nakupujete alebo si na ne potrpite... normalne ze az mania, v style zbadas a veeelmi veeeeelmi chces a stale na to myslis ze aj cez pokusy o sebaovladanie si... Otvor fórum »
24. 6. 2014 23:09
16
Beh, korčule, bicykel
Podľa vás sa s čoho lepšie chudne (na bruško) zmena jedálnička je samozrejmá :)) Otvor fórum »
24. 6. 2014 22:47
6
Nazov knihy o malej carodejnici
Caute. Neviete nahodou nazov knizky o malej carodejnici?Ked som bola mala som to citala a pamatam si, ze bola zo sirotcinca a nasla knihu kuziel ci co a mala mopslika... Chcela by som tu knihu kupit malej sesternici ale napamatam... Otvor fórum »
24. 6. 2014 22:35
14
WoW knihy
Cawte, nevie mi niekto poradit kolko je knih o WoW-ku a poradie, niekde som videl ze je 20 knih ale aj o warcrafte aj o world of warcrafte, 20 knih sa mi zdalo vela si kupovat atd,... Otvor fórum »
24. 6. 2014 22:35