Diskusie - 2014. stránka fóra
7
Elektronická prihláška na VŠ
Zdravím. Chcem si podať elektronickú prihlášku na STU BA do druhého kola. Avšak mám jednu otázku. Potom tá vytlačená elektronická prihláška, ktorá ma byť potvrdená strednou školou, ktorú im mám zaslať poštou má byť vytlačená... Otvor fórum »
3. 7. 2014 15:02
3
Sims 3 - problém
Nainštalovalasom Sims 3, dala crack, otestovala to a bežalo to úplne v pohode. Problém nastal až keď som nainštalovala dodatky, postupovala som tak ako sa má, crack z najnovšieho dodatku som vložila do základnej... Otvor fórum »
3. 7. 2014 14:46Malá Domaša - Dobrá (chaty/chata)
Čaute ľudia. Chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s chatami v tejto oblasti. Ako to tam vyzerá? Sú chaty v dobrom stave? Niečo ohľadom cien? ďakujem za infošky ; ) /konkr. sa... Otvor fórum »
3. 7. 2014 14:34
6
Aku strednu?
Aku strednu skolu v PD(Prievidza)? Znamky mam 1 aj 2 ale z angliny az 3. Otvor fórum »
3. 7. 2014 13:36
8
8-10kg za 2mesiace
Ahojte, chcela by som si ešte upraviť postavu tým, že chcem schudúť cez prázdniny 8-10kg. ZaČala som chudnúť už pred rokom a pol a podarilo sa mi pri výške 171cm a 90kg schudnú na 68kg. Teraz už... Otvor fórum »
3. 7. 2014 12:54Intráky BB UMB, je tu niekto?
Nájde sa tu niekto kto je ubytovaný v BB na intráku ŠD2 alebo 3? Alebo mi vie poradiť, ktorý je lepši? Otvor fórum »
3. 7. 2014 12:42
20
Ako jej otvoriť oči?
Kamarátka je zhruba v dvoj-trojmesačnom vzťahu, no z jej priateľa sa vykľul človek, ktorý o nej zisťuje úplne všetko, takmer nikam nemôže chodiť bez toho aby o tom vedel, stále rozpráva len o tom ako strašne... Otvor fórum »
3. 7. 2014 12:27
23
Alternatívna hudba- rada
Pozdravujem. Mal by som takú otázočku. Neviažem sa nejako žánrovo. Mám rád všetko od klasiky cez elektronickú hudbu, po black metal, ak ma to zaujme. Medzi mojich obľúbených interprétov patrí Nine... Otvor fórum »
3. 7. 2014 12:26
1
Problém s YouTube
Mám problém s YT a to že keď zmením kvalitu pri nejakom videu tak mi to vždy načíta iba 40 sekúnd a keď prejde tých 40 s. tak musím video zastaviť a zase počkať... Aj vy máte ten... Otvor fórum »
3. 7. 2014 12:18
6
Ktorá škola je lepšia?
Ahojte, prijali ma na žurnalistiku v Bratislave na UK, tiež aj v Nitre na UKF a masmediálku na UCM v Trnave, no a tu vznikol problém nerozhodnosti. Neviem si vybrať, ktorá je lepšia.... Otvor fórum »
3. 7. 2014 11:36
1
UPJŠ - filozofická
Zdravím :) Chcem sa opýtať, či sa tu nájde niekto, koho vzali na UPJŠ , filozofickú fakultu . (Najlepšie slovenský jazyk v kombinácii :) ). Kam sa chcete ubytovať? Odkial ste ?:)... Otvor fórum »
3. 7. 2014 11:22
2
MUNI-ESF
Ahojte, je tu niekto kto študuje na MUNI, Magisterské nadväzujúce štúdium Podniková ekonomika a management ? Potrebovala by som poradiť, ďakujem :) Otvor fórum »
3. 7. 2014 11:04
2
STU SJF
Chodíte niekto na túto fakultu alebo ste sem chodili či nastupujete do prvého ročníka ? ..rád by som sa spýtal aké máte skúsenosti s tou školou, aké je štúdium a všetko okolo neho, budem potrebovať nejaký náročnejší notebook... Otvor fórum »
3. 7. 2014 10:49
77
Darcek na prvom rande
Otazka hlavne na baby. Darcek na prvom rande, ano alebo nie? Mam na mysli nejaku malickost alebo kvetinku, chcel by som byt romanticky ale nechcem aby to vyzeralo zufalo :-D. Budem vdacny za kazdy navrh a... Otvor fórum »
3. 7. 2014 01:05
29
Nápad na super raňajky ? :)
Čo najradšej raňajkujete? Inšpirujte maa :) Otvor fórum »
3. 7. 2014 00:41
19
Kamarátstvo medzi mužom a ženou
Ahojte, chcela by som sa spýtať na radu alebo niečo také proste čo mám ďalej robiť. Veľa ľudí si teraz povie "ach, zase nejaká krpaňa, ktorá si myslí, že je to láska na celý život"... Otvor fórum »
3. 7. 2014 00:22
33
Čo robievate keď sa vam neda spat
Ešte jedno forum dnes, lebo ak by som to dala do statusu, nikdo by mi neodpovedal :D Nechce sa mi spat. A vam? Co robite v takom pripade? Otvor fórum »
2. 7. 2014 23:58