Ahojte,
prijali ma na žurnalistiku v Bratislave na UK, tiež aj v Nitre na UKF a masmediálku na UCM v Trnave, no a tu vznikol problém nerozhodnosti. Neviem si vybrať, ktorá je lepšia. Preto by som bola veľmi rada, ak by ste sa so mnou podelili o vaše skús
@420stoned Prečo myslíš, že je ucm v Trnave čistá stoka? Tiež ma tam zobrali, tak preto sa pýtam. A na profesia.sk je fmk ucm na 9.mieste v top 20 fakúlt podla záujmu zamestnávateľov o absolventov, pričom UK tam nebola. @lucy414 Nitru by som vylúčila, lebo poznám aj babu, čo odtiaľ ide prestúpiť na ucm. mna zobrali tiež na masmedialku ucm a psychológiu na UK, ale idem na 90% do Trnavy. Písala som si s viacerými študentmi a všetci to chvália, o žurnalistike na UK ale neviem nič
Skús si okrem hodnotenia ľudí pozrieť aj zoznam predmetov a ak nájdeš, tak aj výsledky ankiet spokojnosti študentov(UK takú máva, len neviem, či sú výsledky dostupné aj neštudentom) a možno ti niektorý z tých faktorov pomôže sa ľahšie rozhodnúť. Ja keby som bola v tomto zbehlá pred 2 rokmi, asi by to inak bolo dopadlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov